2019-08-28 08:00Pressemelding

VERDENS FØRSTE BATTERIDREVNE 1” MUTTERTREKKER MED HØYT DREIEMOMENT – NÅ ER DET SLUTT PÅ KOMPRESSORER OG GENERATORER!

null

Med introduksjonen av den første batteridrevne 1" muttertrekkeren med høyt dreiemoment øker Milwaukee® produktiviteten for brukere som arbeider med bolter på opptil M42.

M18 FUEL™ 1" muttertrekker med høyt dreiemoment og ONE-KEY™ er et utrolig gjennombrudd for batteridrevne verktøy og gir deg verdens kraftigste batteridrevne dreiemoment. Med avansert M18 FUEL-teknologi leverer den opptil 2400 nm løsrivningsmoment samtidig som den er 3,2 kg lettere enn dagens ledende elektriske verktøy.

«M18 FUEL™ 1" muttertrekker med høyt dreiemoment er selve innbegrepet av hva M18 FUEL batteridrevet teknologi er i stand til å levere. Verktøyet er ikke bare er det første av sitt slag, det har også verdens kraftigste batteridrevne dreiemoment. 

Denne enorme kraften bryter ned mange barrierer på arbeidsplassen og i butikken. Brukeren vil ikke lenger ha behov for kompressorer og generatorer, og de sparer tid og penger på å slippe vedlikehold av dem. De vil bli langt mindre slitne, ettersom dette verktøyet er lettere enn verktøy de tidligere har brukt på denne typen oppgaver. Og de vil kunne utføre arbeidet uten å være avhengig av ledninger og slanger. Det har aldri eksistert en slik batteridrevet muttertrekker før», sier Henrik Nielsen, Trade Product Manager for Milwaukee®.

I likhet med alle andre M18 FUEL™-løsninger kombinerer den nye M18 FUEL™ muttertrekkeren med høyt dreiemoment tre eksklusive innovasjoner – POWERSTATE™ børstefri motor, REDLITHIUM-ION™-batteri og REDLINK PLUS™-elektronikk. For å kunne levere verdens første batteridrevne 1" muttertrekker har Milwaukee® endret motoren og elektronikken og slik sikret optimal kommunikasjon med batteriet og den beste ytelsen til verktøyet og bruksområdene.

En helt ny POWERSTATE børstefri motor gir økt dreiemoment for krevende oppgaver, og redesignet REDLINK PLUS-elektronikk reduserer dramatisk størrelsen til elekronikken for å spare plass og samtidig øke den termiske kapasiteten og kommunikasjonen mellom verktøy, motor og HIGH OUTPUT™ 8,0 Ah-batteriet. Mekanismen er optimalisert for å levere denne utrolige rå kraften i det minste formatet som er mulig. Verktøyet er utviklet med en 4-trinns DRIVE CONTROL™ som gjør det lett å skifte mellom forskjellige hastigheter og momenttrinn for forskjellige bruksområder.

Som en ekstra fordel gir ONE-KEY™-funksjonen muligheten til å tilpasse, spore og styre denne muttertrekkeren samt velge et repeterbart dreiemoment via den gratis appen.

Milwaukee® er opptatt av å forbedre produktiviteten ved å tilby ytelsesdrevne og salgbare løsninger, slik at brukerne kan utføre en hel dags arbeid på ett batterisystem. Dette nye verktøyet er en del av M18™-serien, som nå inneholder over 145 batteridrevne produkter.

Spesifikasjoner

M18 FUEL™ ONE-KEY™ 1" muttertrekker med høyt dreiemoment og friksjonsring (M18 ONEFHIWF1-802X)

Verktøyfeste: 1" kvadratisk

Maks tilspenningsmoment: 2033 Nm

Løsrivelsesmoment: 2400 Nm

DRIVE CONTROL: 4 innstillinger

Nøkkelfritt sidehåndtak: Justerbart 270°

Ulastet hastighet: 0 – 1650 omdr./min

Slagrate: 0–2450 slag/min.

ONE-KEY-tilkobling: Ja

Vekt med batteri: 5,9 kg

Leveres med 2 stk. 8,0 Ah HIGH OUTPUT™ REDLITHIUM-ION™-batterier, M12M18 hurtiglader, sidehåndtak og metallkrok.

For å finne ut mer om M18 FUEL™ ONE-KEY™ 1" muttertrekker med høyt dreiemoment, se videoen om hvordan den brukes eller finn din nærmeste butikk på www.milwaukeetool.no

OM MILWAUKEE®

For over 90 år siden ble det første Milwaukee-verktøyet laget i Wisconsin, USA. Siden har Milwaukee fokusert på én ting: å produsere det beste og mest slitesterke verktøyet for profesjonelle brukere. I dag er Milwaukees navn forbundet med produkter av høy kvalitet, lang levetid og høy pålitelighet.

Hos Milwaukee er heavy duty mer enn bare en del av slagordet. Det er et løfte om å tilby det beste til profesjonelle brukere. Milwaukees ingeniører utvikler ikke bare verktøy. De utvikler verktøy som løser oppgaven bedre, raskere, sikrere og mer pålitelig.


Om AEG

Techtronic Industries (TTI) er en ledende leverandør av elektrisk verktøy til forbrukere og profesjonelle innenfor for konstruksjons- og byggebransjen. Som den nest største aktør på verdensmarkedet er TTI leveringsdyktige i totalløsninger på elverktøy og har et sterkt fokus på kvalitetsmerker og innovative produkter. TTI’s brede vifte inkluderer høykvalitets elverktøy fra Milwaukee, AEG og Ryobi samt hagemaskiner fra Homelite.