2018-11-08 10:30Pressemelding

VARM PÅ JOBB – NY SERIE M12 OPPVARMET ARBEIDSTØY

null

Denne høsten kommer Milwaukee® med en ny og bedre serie oppvarmet arbeidstøy. Skalljakke, genser og helt ny M12™ hybrid vattert varmejakke og -vest.

Drives av M12™ REDLITHIUM-ION™ batteri. Fordeler varme over viktige områder på kroppen.

Milwaukee®s oppvarmede plagg er drevet av M12™ REDLITHIUM-ION™-batteriteknologi, og fordeler varme over viktige områder på kroppen. Plaggene har karbonfiber varmeelementer med god holdbarhet. Disse er sydd inn mellom solide utvendige materialer og varmeisolerende fôr. Tøyet både genererer og holder på varmen, samt reduserer behovet for lag på lag med klær. 

Med tre varmeinnstillinger – høy, middels og lav – kan brukeren velge behagelig varme tilpasset alle typer vær. Alle M12™ varmejakker og varmegensere kan naturligvis vaskes i maskin og tørkes i tørketrommel.

M12 TOUGHSHELL varmejakke
M12™ TOUGHSHELL™ varmejakke er en softshelljakke med varmeelementer som gir varme til bryst, rygg og lommer.

Jakken er laget for å tåle påkjenninger på byggeplass og i fritidsaktivitet. TOUGHSHELL™ stretchpolyester har fem ganger lengre levetid enn andre typer softshell, samt bedre vind- og vannmotstand. For å holde bedre på varmen har ermene fått bedre isolasjon, mens elastiske FREEFLEX™-partier gir økt bevegelighet.

Jakken har tre varmeinnstillinger og opptil åtte timers varme på ett batteri. Jakken kan vaskes i vaskemaskin og tørkes i tørketrommel. 2018-serien fås i svart, grått samt nyheten Realtree Xtra® kamo. Jakken levere også i damestørrelser.

M12 varmegenser
M12 ™ TOUGHSHELL™ varmegenser er et allsidig plagg for tre sesonger, med varmeelementer som gir varme til bryst og rygg.

Genseren har en utside i slitesterk bomull og polyester, og et vaffelvevd termofôr på innsiden. Dette gir en allsidig tre-sesongs løsning som sørger for at brukeren holder varmen uten å måtte bruke flere lag med klær.

Flere populære funksjoner er nå tilbake. Blant annet tre varmeinnstillinger, opptil åtte timer driftstid og en hette tilpasset bruk under hjelm. Genseren kan vaskes i vaskemaskin og tørkes i tørketrommel.

2018-serien fås i svart og grått.

Hybridkonstruksjonen med en ny ripstop-polyester gir et lett og komprimerbart plagg som kan brukes som skallplagg eller mellomlag som beskytter brukeren mot vind og vann. Varme på skuldrene er nyttig i svært kaldt vær eller som mellomlag for ekstra varmefordeling.


M12 Hybrid vattert jakke og vest med varme
Vi er stolte over å lansere Milwaukee®s nyeste tilskudd i sortimentet av oppvarmet arbeidstøy: M12™ Hybrid vattert varmejakke og varmevest i trendriktig puffer-design. Drives av samme batteriteknologi som M12™ TOUGHSHELL™ varmejakker og varmegensere. Kan vaskes i vaskemaskin og tørkes i tørketrommel. Jakke og vest leveres i både herre- og damestørrelser. 

Milwaukee® M12™ oppvarmet arbeidstøy gir fleksibilitet, holdbarhet, nytte og komfort for bruk i kalde miljøer og alle utendørs omgivelser.

M12™ REDLITHIUM-ION™-batterier fra Milwaukee® passer til over 75 trådløse verktøy for fagfolk.

Den nye serien oppvarmet arbeidstøy fra Milwaukee

Alle plagg fås i størrelser fra S til XXL.

  • M12™ premium varmejakke i svart | (M12 HJ BL4-0)
  • M12™ premium varmejakke i grått | (M12 HJ GREY4-0)
  • M12™ varmejakke for dame | (M12 HJ LADIES2-0)
  • M12™ premium varmejakke i kamo | (M12 HJ CAMO5-0)
  • M12™ varmegenser i svart | (M12 HH BL3-0)
  • M12™ varmegenser i grått | (M12 HH GREY3-0)
  • M12 Hybrid vattert puffer varmejakke (M12 HJP-0)
  • M12 Hybrid vattert puffer varmejakke for dame (M12 HJP LADIES-0)
  • M12 Hybrid puffer vattert varmevest (M12 HBWP-0)
  • M12 Hybrid puffer vattert varmevest for kvinner (M12 HBWP LADIES-0)

Se en video som viser bruken av det nye M12™ oppvarmede arbeidstøyet eller finn din nærmeste butikk på www.milwaukeetool.no

OM MILWAUKEE®

For over 90 år siden ble det første Milwaukee-verktøyet laget i Wisconsin, USA. Siden har Milwaukee fokusert på én ting: å produsere det beste og mest slitesterke verktøyet for profesjonelle brukere. I dag er Milwaukees navn forbundet med produkter av høy kvalitet, lang levetid og høy pålitelighet.

Hos Milwaukee er heavy duty mer enn bare en del av slagordet. Det er et løfte om å tilby det beste til profesjonelle brukere. Milwaukees ingeniører utvikler ikke bare verktøy. De utvikler verktøy som løser oppgaven bedre, raskere, sikrere og mer pålitelig.


Om AEG

Techtronic Industries (TTI) er en ledende leverandør av elektrisk verktøy til forbrukere og profesjonelle innenfor for konstruksjons- og byggebransjen. Som den nest største aktør på verdensmarkedet er TTI leveringsdyktige i totalløsninger på elverktøy og har et sterkt fokus på kvalitetsmerker og innovative produkter. TTI’s brede vifte inkluderer høykvalitets elverktøy fra Milwaukee, AEG og Ryobi samt hagemaskiner fra Homelite.