2018-04-17 12:25Pressemelding

TRE NYE BØRSTELØSE MILWAUKEE® BATTERISKRALLER

null

Milwaukee lanserer nå tre nye M12 FUEL™ batteridrevne skraller. Har markedets høyeste dreiemoment, og er de første batteridrevne skrallene med kraft og størrelse til å erstatte luftdrevne skraller.

 • Dreiemoment på inntil 81 Nm
 • Ekstra kompakt hode for enkel tilgang på trange steder
 • Topp ytelse med POWERSTATE™ børsteløs motor

– Vi introduserte de første batteridrevne M12™-skrallene våre i 2011. Da fokuserte vi på å erstatte en av de vanligste håndverktøytypene i verden med et batteridrevet verktøy som økte produktiviteten. Begrenset effekt i de batteridrevne løsningene har til nå fått et flertall av de profesjonelle brukerne til å velge luftdrevne skraller i stedet. Det er det ingen grunn til lenger, sier produktsjef Tobias Jönsson hos Milwaukee.

De nye M12 FUEL™-skrallene gir mekaniske brukere den første reelle batteridrevne erstatningen for et flertall av de luftdrevne alternativene.

Nyhetene har et dreiemoment på opptil 81 Nm, et kompakt hode og bransjens aller første børsteløse motor i en skralle. Disse verktøyene led an i et skifte fra pneumatisk til batteridrift for nok en kategori verktøy.

Et presisjonsstøpt hus til mekanismen og gjennomgående bruk av førsteklasses materialer gir et robust og holdbart verktøy for bruk i verksted og ute i felt. Et svært kompakt hode gir brukeren tilgang til trangere steder enn konkurrerende batteridrevne og luftdrevne skraller. Et ytre belegg i gummi motstår etsende materialer og gir økt komfort i bruk. Brukskomforten styrkes ytterligere med et balansert design og god ergonomi.POWERSTATE™ børsteløs motor kan inntil fordoble levetiden til M12 FUEL™ skralle, sammenlignet med tidligere børstebaserte løsninger.

De nye M12 FUEL™ skrallene passer sammen med hele Milwaukee M12™-systemet, som nå tilbyr mer enn 70 batteridrevne produkter som bruker samme batteri og lader.

Spesifikasjoner

M12 FUEL™ kompakt ½” skralle (M12 FIR12-0)

Turtall ubelastet: 0–175 opm

 • Maks. moment: 81 Nm
 • Verktøyfeste: 1/2" firkant
 • Lengde: 324 mm
 • Vekt med 2.0 Ah-batteri: 1,5 kg

* Kun tilgjengelig uten batteri og lader


M12 FUEL™ kompakt 3/8” skralle (M12 FIR38-201B)

Turtall ubelastet: 0–200 opm

 • Maks. moment: 75 Nm
 • Verktøyfeste: 3/8" firkant
 • Lengde: 307 mm
 • Vekt med 2.0 Ah-batteri: 1,4 kg

* Selges også uten batteri og lader


M12 FUEL™ kompakt 1/4” skralle (M12 FIR14-201B)

Turtall ubelastet: 0–250 opm

 • Maks. moment: 54 Nm
 • Verktøyfeste: 1/4" firkant
 • Lengde: 291 mm
 • Vekt med 2.0 Ah-batteripakke: 1,1 kg

* Selges også uten batteri og lader

For å finne ut mer om M12 FUEL™ skraller, se videoopptak av den i aksjon eller finn din nærmeste butikk, vennligst besøk www.milwaukeetool.no

OM MILWAUKEE®

For over 90 år siden ble det første Milwaukee-verktøyet laget i Wisconsin, USA. Siden har Milwaukee fokusert på én ting: å produsere det beste og mest slitesterke verktøyet for profesjonelle brukere. I dag er Milwaukees navn forbundet med produkter av høyeste kvalitet, lengste levetid og høyeste pålitelighet.

Hos Milwaukee er heavy duty mer enn bare en del av slagordet. Det er et løfte om å tilby profesjonelle brukere det beste. Milwaukees ingeniører designer ikke bare verktøy. De designer verktøy som løser oppgaven bedre, raskere, sikrere og mer pålitelig.


Om AEG

Techtronic Industries (TTI) er en ledende leverandør av elektrisk verktøy til forbrukere og profesjonelle innenfor for konstruksjons- og byggebransjen. Som den nest største aktør på verdensmarkedet er TTI leveringsdyktige i totalløsninger på elverktøy og har et sterkt fokus på kvalitetsmerker og innovative produkter. TTI’s brede vifte inkluderer høykvalitets elverktøy fra Milwaukee, AEG og Ryobi samt hagemaskiner fra Homelite.