2018-11-02 13:09Pressemelding

TRE KOMPAKTE MILWAUKEE NYHETER SOM BORER OG SKRUR MED STOR KRAFT – OG ER PÅ NETT MED ONE-KEY

null

Milwaukee lanserer M18 FUEL slagbormaskin, borskrutrekker og slagskrutrekker i nye, kompakte versjoner med stor kraft. Alle har ONE-KEY for mer effektiv boring, skruing og oversikt.

Med komplett redesign av motor, mekanikk og elektronikk har disse verktøyene fått dobbel hastighet og opptil 60 prosent mer fart. Dette er markedets mest kompakte maskiner i sitt slag.

Disse nyeste maskinene har fått ONE-KEY-funksjonalitet, som gjør det enkelt for brukeren å tilpasse og spore verktøyet gjennom en app på mobiltelefonen.I denne appen får brukeren også tilgang på flere nye muligheter. Deriblant en kickback-sikring og en innstilling for selvgjengende skruer som automatisk stopper verktøyet så snart skruen er festet.

– Denne sommeren har gjort et nytt gjennombrudd innen boring og skruing med denne introduksjonen. Nyeste generasjon M18 FUEL slagbormaskin, borskrutrekker og 1/4" hex slagskrutrekker har fått en mindre men likevel kraftig motor, mer effektiv elektronikk og et enestående mekanisk design med vesentlig redusert størrelse.

Det sier Tobias Jönsson, Product Manager for Milwaukee.

Lengde på kun 175 mm (slagbormasking og borskrutrekker) og 117 mm (slagskrutrekker) gir enkel tilgang på steder med lite plass.

Med mer avansert teknologi øker også mange brukeres behov for kontroll over verktøyets prestasjoner. ONE-KEY på disse nye M18 FUEL verktøyene gir brukerne mulighet til å tilpasse sine verktøy for bedre kontroll over kraft, fart og konsistent moment.

I tillegg gir ONE-KEY lett tilgjengelig sporing og lagerstyring, og en enklere hverdag for brukeren.

ONE-KEY verktøyinnstillinger gir brukeren tilgang til en rekke forhåndsinnstillinger for vanlige oppgaver, inkludert anti-kickback og en forbedret innstilling for selvgjengende skruer:

 • Anti-kickback teknologi – Både slagbormaskin og borskrumaskin uten slag har denne funksjonen. Innstillingen gir brukeren større kontroll gjennom justering av maskinens kickback-følsomhet i ONE-KEY-appen. Det gir mer fleksibilitet, og man unngår irritasjonen over en maskin som stopper i visse operasjoner. Brukeren kan velge å slå funksjonen av og på eller justere følsomhet, etter behov i oppgaven.
 • Selvgjengende skruer – M18 FUEL slagskrutrekker med ONE-KEY har denne forbedrede funksjonen. Her kan brukeren velge dimensjon, lengde, diameter og hodetype på skruen. Deretter vil verktøyet automatisk stoppe når skruen er festet. Dette gir mindre fare for å dra skruer for langt, og skade skrue eller materialer.

Brukeren kan velge aktuelle innstillinger med et trykk på en knapp på verktøyet. Det gjør det enkelt å bytte mellom lagrede forhåndsinnstillinger, slik at hver operasjon blir utført med den mest nøyaktige og produktive innstillingen.

Når dette først er lagret, er det ingen behov for den mobile enheten eller appen. Brukeren får også til gang til ferdige forhåndinnstillinger for vanlige operasjoner og materialer.

Med ONE-KEY Integrated Tool Tracking – integrert verktøysporing – kan brukeren se hvor og når et verktøy sist ble sett. Innstillinger og posisjon oppdateres hver gang en hvilken som helst enhet med ONE-KEY-appen installert kommer innenfor 30 meters avstand fra verktøyet.

Denne funksjonen gir brukeren muligheten til raskt å finne igjen verktøy som er savnet.

ONE-KEY innebygget verktøysikring, med et ekstra lag av sikkerhet. Gir brukeren mulighet til å låse verktøyet gjennom ONE-KEY-appen. Hindrer tilgang og bruk for uvedkommende, og forebygger tyveri.

ONE-KEY forenklet lagerstyring for verktøy og utstyr. Gir brukere et enkelt, skybasert system der man kan føre en oversikt over alt av verktøy og utstyr. Til hjelp i hverdagen, samt budsjettering for innkjøp.

Nye M18 FUEL slagbormaskin, borskrutrekker og 1/4" hex slagskrutrekker med ONE-KEY er en del av Milwaukees store M18-system, som nå inneholder over 145 ulike verktøy.

Spesifikasjoner

M18 FUEL ONE-KEY slagbormaskin (M18 ONEPD2-502X)

 • Maks. moment (Nm): 135
 • Hastighet u/belastning (o/min): 0-550 / 0-2000
 • Hastighetsinnstillinger: 3 - justerbare
 • Kapasitet chuck (mm): 13
 • Lengde (mm): 175
 • Maks dimensjon bor (mm): 89 (tre) / 16 (stål) / 16 (mur)
 • Maks slagfrekvens (bpm): 0 – 32.000
 • Vekt inkludert batteri (kg): 2.2

Inkludert: 2 x 5.0 Ah REDLITHIUM-ION batterier, M12–M18 hurtighlader, HD koffert.


M18 FUEL ONE-KEY borskrutrekker (M18 ONEDD2-502X)

 • Maks. moment (Nm): 135
 • Hastighet u/belastning (o/min) : 0-550 / 0-2000
 • Hastighetsinnstillinger: 3 - justerbare
 • Kapasitet chuck (mm): 13
 • Lengde (mm): 175
 • Maks dimensjon bor (mm): 89 (tre) / 16 (stål)
 • Vekt inkludert batteri (kg) : 2.1

Inkludert: 2 x 5.0 Ah REDLITHIUM-ION batterier, M12–M18 hurtiglader, HD koffert.


M18 FUEL ONE-KEY ¼” Hex slagskrutrekker (M18 ONEID2-502X)

 • Maks. moment (Nm) : 226
 • Hastighet u/belastning (o/min) : 1900/ 2800/ 3600/ 0-3600
 • Slagfrekvens (ipm) : 1200/ 3400/ 4300/ 0-4300
 • Hastighetsinnstillinger: 4 - justerbare
 • Redskapsfeste: ¼” Hex
 • Lengde (mm) : 117
 • Vekt inkludert batteri (kg): 1.7

Inkludert: 2 x 5.0 Ah REDLITHIUM-ION batterier, M12–M18hurtiglader, HD koffert.


Se en video som viser bruken av det nye M12 FUEL™ verktøyet eller finn nærmeste butikk på www.milwaukeetool.no/

OM MILWAUKEE®

For over 90 år siden ble det første Milwaukee-verktøyet laget i Wisconsin, USA. Siden har Milwaukee fokusert på én ting: å produsere det beste og mest slitesterke verktøyet for profesjonelle brukere. I dag er Milwaukees navn forbundet med produkter av høy kvalitet, lang levetid og høy pålitelighet.

Hos Milwaukee er heavy duty mer enn bare en del av slagordet. Det er et løfte om å tilby det beste til profesjonelle brukere. Milwaukees ingeniører utvikler ikke bare verktøy. De utvikler verktøy som løser oppgaven bedre, raskere, sikrere og mer pålitelig.


Om AEG

Techtronic Industries (TTI) er en ledende leverandør av elektrisk verktøy til forbrukere og profesjonelle innenfor for konstruksjons- og byggebransjen. Som den nest største aktør på verdensmarkedet er TTI leveringsdyktige i totalløsninger på elverktøy og har et sterkt fokus på kvalitetsmerker og innovative produkter. TTI’s brede vifte inkluderer høykvalitets elverktøy fra Milwaukee, AEG og Ryobi samt hagemaskiner fra Homelite.