2017-05-19 11:42Pressemelding

SAWZALL® AX™ BAJONETTSAGBLAD MED KARBIDTENNER – BRANSJELEDENDE YTELSE OG FLEKSIBILITET

null

Med introduksjonen av AX™ bajonettsagbladet med karbidtenner fortsetter Milwaukee® sin mangeårige trend med å levere revolusjonerende Sawzall® bladløsninger. De nye bladene er konstruert for lang holdbarhet ved røff bruk og gir 30 ganger så lang levetid sammenlignet med vanlige blader i bimetall og dobbelt så raske snitt.

Når det gjelder de ekstreme nedrivingsjobbene og allsidighet i et bredt spekter av materialer, utgjør karbid en teknologi som gir tilbehøret lengre levetid.

MILWAUKEE® LANSERER AX™-SAGBLADER MED KARBIDTENNER OG FUNKSJONER SOM GIR LENGST HOLDBARHET OG RASKESTE KUTTING SELV I KREVENDE MATERIALER, BLANT ANNET HERDEDE OG RUSTFRIE STÅLSKRUER, ASFALTTAKBELEGG, SEMENTPLATER OG STØPEJERN.

I likhet med den originale Bi-Metal AX™ byr de nye Sawzall® AX™-sagbladene med karbidtenner på patenterte innovasjoner, inkludert tannkonstruksjonen Nail Guard™ som hindrer at spiker ødelegger bladets tenner ved sammenstøt, samt en aggressiv 5tpi-design som gir raske kutt. Der hvor vanlige sagtenner har en tendens til å vandre på emnet griper Fang Tip™-konstruksjonen tak i materialet ved første kontakt og gjør kuttet og dykksaging tilnærmet uanstrengt.

Med unike, gripende tenner og ekstra dype mellomrom oppnås bransjens raskeste dykksaging.

Milwaukees unike karbidtenner er oppskriften som får jobben gjort. Den rette karbidkvaliteten kreves for best mulig ytelse: Er den for myk, kan tennene bøyes og kommer til kort ved arbeid i harde materialer, og er den for hard, kan tennene knekke. AX™ med karbidtenner tilbyr den perfekte kvaliteten for en best mulig ytelse.

Profesjonelle brukere, som for eksempel snekkere, rivningsarbeidere, montører, rørleggere og elektrikere, vil glede seg over å kunne ta i bruk bladene for å få bukt med en lang rekke materialer og krevende oppgaver som rivning av bygninger og tak, innskjæring i trevirke og utsaging av vinduer uten å ødelegge bladet. Alt sammen med færre bladskift og mindre dødtid.

Kort fortalt er de nye Sawzall® AX™ bajonettsagblader med karbidtenner det mest holdbare sagbladet og gir flere kutt per opplading.

Under tester på harde materialer blåser AX™med karbidtenner konkurrentene av banen. Ved bruk i tre med herdet spiker og takpapp, kryssfiner og beslag oppnådde bladet 30 ganger lengre levetid enn sagblader i bimetall.

Markedslederen innen batteriteknologi, Milwaukee®, har utviklet dette tilbehøret for batteridrevet effektivitet. Ved å optimalisere utformingen av hver eneste karbidtann kan Milwaukee® levere en løsning som gir opptil 25 % flere kutt pr. opplading.

Med lanseringen av Sawzall® AX™-blader med karbidtenner viser Milwaukee® at de fortsetter satsingen på innovative tilbehørsløsninger som sparer tid og øker produktiviteten på arbeidsplassen.

For å finne ut mer om AX™ sagblader med karbidtenner eller for å finne din nærmeste butikk, besøk: www.milwaukeetool.no

OM MILWAUKEE®

For over 90 år siden ble det første Milwaukee-verktøyet laget i Wisconsin, USA. Siden har Milwaukee fokusert på én ting: å produsere det beste og mest slitesterke verktøyet til profesjonelle brukere. I dag er Milwaukees navn assosiert med produkter av høyeste kvalitet, lengste levetid og høyeste pålitelighet som er tilgjengelig.

Hos Milwaukee er heavy duty mer enn bare en del av slagordet. Det er et løfte om å tilby profesjonelle brukere det beste. Milwaukees ingeniører konstruerer ikke bare verktøy. De konstruerer verktøy som løser oppgaven bedre, raskere, sikrere og mer pålitelig. 

Techtronic Industries (TTI) er en ledende leverandør av elektrisk verktøy til forbrukere og profesjonelle innenfor for konstruksjons- og byggebransjen. Som den nest største aktør på verdensmarkedet er TTI leveringsdyktige i totalløsninger på elverktøy og har et sterkt fokus på kvalitetsmerker og innovative produkter. TTI’s brede vifte inkluderer høykvalitets elverktøy fra Milwaukee, AEG og Ryobi samt hagemaskiner fra Homelite.


Om AEG

Techtronic Industries (TTI) er en ledende leverandør av elektrisk verktøy til forbrukere og profesjonelle innenfor for konstruksjons- og byggebransjen. Som den nest største aktør på verdensmarkedet er TTI leveringsdyktige i totalløsninger på elverktøy og har et sterkt fokus på kvalitetsmerker og innovative produkter. TTI’s brede vifte inkluderer høykvalitets elverktøy fra Milwaukee, AEG og Ryobi samt hagemaskiner fra Homelite.