2011-02-16 09:47Pressemelding

Sag, skrap, slip, skru og slå spiker med AEG’s 12 volt multiverktøy med utskiftbare hoder!

null

AEG Powertools lanserer nå det første 12 volt Lithium-Ion multiverktøy på markedet med utskiftbare hoder. BWS 12C kommer som et nytt tillegg til AEG’s allerede veletablerte kompakte 12 volt serie. 

BWS 12C er et multiverktøy drevet av den allerede veletablerte og suksessfulle AEG 12V lithium-ion batteriplattformen. Dette batteridrevne multiverktøyet tilbyr profesjonelle håndverkere maksimal fleksibilitet for å løse en lang rekke arbeidsoppgaver.

 

Sammen med multiverktøyet lanseres nå fire utskiftbare verktøyhoder; Multihode vinkelskruhode, slagskruhode og hammerhode. Man bytter enkelt mellom de fire hoder uten bruk av verktøy, noe som gjør maskinen til en tusenkunstner på arbeidsplassen.  

 

Multihodet er et effektivt verktøy for enhver bruker med sans for detaljer og kan benyttes på mange forskjellige materialer som f.eks. tre, gips, plastikk og metall. Multihodet passer sammen med en lang rekke blader, slipesåler og annet tilbehør og dette gjør det perfekt til alle slags oppussing og renovasjonsoppgaver. Multihodet fungerer ved at det oscillerer ved høye hastigheter (0-20 000 o/min) og kan dermed både sage, slipe, skrape og pusse, alt avhengig av hva slags tilbehør som benyttes.

 

Vinkelskruhodet leveres med 10mm chuck, 12 Nm dreiemoment og hastigheter opp til 550 o/min. Hodet er perfekt til oppgaver på områder med begrenset plass hvor man ikke kommer til med konvensjonelt verktøy med standard lengde.

 

Hammerhodet slår inn spiker raskt og enkelt uten å lage merker. Hodet er perfekt for oppgaver hvor man ikke kommer til med hammer f.eks. i karmer eller under gulvbredder. Hammerhodet slår spiker med en hastighet på 0 -3600 slag pr. min og kan bruke spiker med en dimensjon opp til 3,1 x 80 mm.  

 

Slagskruhodet er perfekt til tyngre skruoppgaver hvor den innebygde slagfunksjonen kommer til sin rett. Slagskruhodet er også vinklet, noe som gjør den perfekt på områder med begrenset plass. Hodet arbeider med en ubelastet hastighet på 0-2000 o/min og leverer 0-3100 slag pr. min. 

 

BWS 12 er et unikt tilskudd på AEG Powetools sin stamme av innovative verktøy. Maskinen kombinerer batteridrevet kraft og fleksible, nytenkende løsninger og blir dermed et “må ha” for enhver håndverker og handyman.

 

Utvalgte tekniske data for BWS 12C

Spenning/kapasitet

12 V / 1,5 Ah

Multifunksjonshodets osceleringshastighet

0 – 20.000 o/min

Vinkelskruhode chuck

10 mm

Dreiemoment chuck

12 Nm

Omdr. Ubelastet

0 – 550 o/min

Lengde

232 mm

Slagskruhodets slagtall

0 - 3100 slag/min

Slagskruhodets dreiemoment

62 Nm

Hammerhodets slagtall

0 - 3600 slag/min

Hammerhodets maks. spikerdimensjon

3,1 x 80 mm

Mer informasjon

For ytterligere informasjon, kontakt Magnus Karlsson på telefon (+46) 705 43 95 71 eller på e-post magnus.karlsson@tti-emea.com. For informasjon om nærmeste AEG-forhandler, kontakt kundeservice på telefon 800 124 93. For mer informasjon om AEGs produkter, se www.aeg-powertools.no.


Om AEG Powertools

AEGs elverktøy er fremstilt med tanke på profesjonelle håndverkere som verdsetter verktøy av høy kvalitet med suveren brukervennlighet og holdbarhet. Med andre ord: verktøy som gjør arbeidsdagen din enklere.


Om AEG

Techtronic Industries (TTI) er en ledende leverandør av elektrisk verktøy til forbrukere og profesjonelle innenfor for konstruksjons- og byggebransjen. Som den nest største aktør på verdensmarkedet er TTI leveringsdyktige i totalløsninger på elverktøy og har et sterkt fokus på kvalitetsmerker og innovative produkter. TTI’s brede vifte inkluderer høykvalitets elverktøy fra Milwaukee, AEG og Ryobi samt hagemaskiner fra Homelite.