2019-04-16 13:34Pressemelding

RYOBIs nye 18V Terrasserenser: Gjør terrassen god som ny!

null

Snarveien til en strøken uteplass
Fjern raskt mose, ugress og smuss fra uteplassen med Ryobis nye 18V Terrasserenser. Designet for å gjøre jobben så behagelig og uanstrengt som overhodet mulig, med sin høyhastighetsroterende stålbørste, fjerner den ugress og mose mellom terrassebord og fliser på nulltid.
Finn frem tilbehørsdelen, universalbørsten, og du kan rengjøre hvilken som helst utendørs overflate.

Kraftig rengjøring
Den kraftige terrasserenseren rengjør alle typer overflater med enorm effektivitet, for alle uteplasser og innkjørsler. Med stålbørsten og universalbørsten kan brukeren gjøre utemiljøet rundt huset strøkent.

Stålbørste (inkludert):
18V-motorens høye omdreiningshastighet betyr at ugress, mose og smuss er sjanseløse mot stålbørsten. Bare trykk på knappen og før redskapet langs kanter og fuger som skal rengjøres!

Universalbørste (selges separat):
Bruk universalbørsten til å rengjøre terrassebord, brostein, plattinger, fliser og en rekke andre overflater. Med universalbørstens harde børste og en kraftfull 18V-motor fjerner terrasserenseren enkelt bort mose og smuss fra hvilken som helst overflate.

Terrasserenseren er et godt alternativ til høytrykkspyling, fordi den ikke forårsaker skade på mørtel og ikke løfter på fliser, noe trykket fra en høytrykkspyler ofte kan medføre.

Utformet med tanke på deg
Énhåndsbetjening betyr enkelt, verktøyløst bytte av tilbehør/børster. Trykk inn låsene med fingrene for å løsne tilbehør og bytt mellom stålbørste og universalbørste etter behov.

Justerbart teleskopskaft og støttehåndtak gir maksimal komfort for brukeren, uansett høyde. Med enkle funksjoner justeres verktøyet etter behov for å gi best mulig grep og ergonomi.

Med batteridreven frihet kan verktøyet brukes uansett tid og sted, hvilket vil resultere i en fantastisk uteplass!

Terrasserenseren er tilgjengelig i tre pakker. Uten batteri og lader for den som allerede er i ONE+ systemet, med ett 2,0 Ah batteri og lader for nye brukere, samt et sett som inneholder både stålbørsten og universalbørsten (uten batteri og lader) for den som vil dra nytte av terrasserenserens fulle potensial.

En del av ONE+systemet
Vår 18V Terrasserenser er det nyeste tilskuddet til ONE+systemet, som nå har over 100 verktøy for hjem og hage. Driv samtlige verktøy og hageredskaper på ett og samme batteri, og gå enkelt fra hagearbeid til snekring og videre til bilpleie. Uansett oppgave, så har ONE+ løsningen.

Mer informasjon
For mer informasjon, kontakt Salgssjef Martin Guldborg Hahn på telefon: +47 98065028 eller e-post: martin.hahn@tti-emea.com. For informasjon om nærmeste Ryobi forhandler kontakt kundeservice på tlf. 800 124 93

Om Ryobi
Ryobi har i mer enn 40 år vært den ledende produsent av høykvalitetsverktøy til helt rett pris. Ryobi lytter hele tiden til markedets ønsker og har derfor kunne utvikle innovative verktøy med alle ønskede egenskaper. Til profesjonelle håndverkere eller til seriøse “gjør-det-selv”-folk. I verkstedet eller i hagen. Ryobi verktøy vil alltid gi deg valuta for pengene. Ryobi inngår som Homelite og de profesjonelle elverktøymerker AEG og Milwaukee i Techtronic Industries’ brede produktprogram.


Om AEG

Techtronic Industries (TTI) er en ledende leverandør av elektrisk verktøy til forbrukere og profesjonelle innenfor for konstruksjons- og byggebransjen. Som den nest største aktør på verdensmarkedet er TTI leveringsdyktige i totalløsninger på elverktøy og har et sterkt fokus på kvalitetsmerker og innovative produkter. TTI’s brede vifte inkluderer høykvalitets elverktøy fra Milwaukee, AEG og Ryobi samt hagemaskiner fra Homelite.