2015-10-02 13:58Pressemelding

Ryobi styrker ONE+ serien med det nye 5,0 Ah Lithium+ batteriet!

null

ONE+ serien har blitt enda bedre! Ryobi introduserer det FØRSTE 5,0 Ah batteriet på forbrukermarkedet, noe som gjør ONE + serien enda kraftigere!


Det NYE 5,0 Ah batteriet fra Ryobi tilbyr den lengste driftstiden på forbrukermarkedet og fullfører oppgaven enkelt uten behov for å skifte batteriet i underveis. Forbrukerne kommer til å elske det nye batteriet siden det gir opp til 25% lengre levetid i forhold til forrige markedsledende Lithium+ 4,0 Ah batteri fra Ryobi.

Alle verktøy i ONE+ serien drives av de samme Lithium+ batteriene med valgfri amperestyrke. Den avanserte Lithium+ teknologien er revolusjonerende på forbrukermarkedet og det nye batteriet vil overgå kundenes forventninger og forbedre alle verktøyene. Kundene kan glede seg til:

 • Enda mer kraft
 • Raskere ferdigstilling av oppgaver
 • Forbedret holdbarhet
 • Overbelastningsvern som beskytter maskin og bruker
 • Ekstrem driftstid
 • Derfor er Ryobi et opplagt valg for mange gjør-det-selv folk.

  Ryobi har nøkkelen til den perfekte verktøysystem med kraftkilden,

  og smart design i sentrum.

  Høyeffektive battericeller

  Ryobis Lithium+ batterier er utstyrt med avanserte battericeller som er spesielt utviklet for elverktøy og oppgaver som krever mye kraft. Cellene er utformet for å redusere den indre motstand, noe som betyr at energistrømmen lett kan forsterkes om nødvendig, og øke ytelsen på verktøyet. Lithium+ batteriet er det første batteriet i forbrukermarkedet som tilbyr disse avanserte battericellene, som klart overstiger markedets tidligere batteriers ytelse og holdbarhet.

  Prøv et Lithium+ batteri med på et av våre ONE+ verktøy og du vil merke forskjellen. Avhengig av oppgaven, vil verktøyet få opp til 10% bedre ytelse enn med forrige Lithium-teknologi, noe som reduserer gapet i ytelse mellom batteridrevne og elektriske verktøy betraktelig.

  IntelliCell™

  Lithium+ teknologien gjør det mulig for brukerne å utnytte den maksimale kraften i sine nåværende ONE+ verktøy. Ryobis IntelliCell™ teknologien overvåker og optimerer hver enkelt battericelle for å sikre at alle cellene utlades jevnt, noe som i sin tur betyr at ingen energi fra batteriet går til spille. Hver battericelle lades også individuelt for å sikre 100% opplading hver gang. Sammen bidrar disse faktorene til maksimal driftstid og dramatisk forbedret batterilevetid.

  Overbelastningsvern

  Lithium+ batteriene er utstyrt med et avansert elektronisk kontrollsystem designet for å både beskytte og maksimere verktøyets ytelse. Elektronikken overvåker batteriets temperatur mens den samtidig styrer energistrømmen fra batteriet til verktøyet. Ved overbelastning stopper verktøyet for å varsle brukeren om at oppgaven kan skade batteriet eller verktøyet.

  Alle Lithium+ batterier leveres med integrert batteriindikator som informerer brukeren om gjenværende strømnivå.

  Driftstid

  Få mer ut av dine eksisterende ONE + verktøy – Det nye 5,0 Ah batteriet fra Ryobi tilbyr opptil 25% lengre driftstid! Batteriet klarer opp til 1622 skruer med RCD1802 bor/skrutrekker eller opp til 100m i 13 mm kryssfiner med en sirkelsagen R18CS.

  ONE+ fleksibilitet

  5,0 Ah batteriet er det siste skudd på stammen for ONE+ serien - utviklet for maksimal fleksibilitet og kan lett tilpasses den enkeltes behov. Kjøp et ONE+ verktøy og kombiner det med 5 forskjellige Lithium+ batterier for å maksimere verktøyet og tilpass det til arbeidsoppgaven.

  Egenskaper RB18L50
  Voltstyrke 18V
  Kapasitet (Ah) 5,0
  Batteriindikator Ja
  Beskyttende elektronikk Ja
  Beskrivelse Modell Veil. Pris inkl. mva
  18V 5,0 Ah Lithium+ batteri RB18L50 999,- Inkl. mva

  Les mer på: www.ryobitools.no

  Alle RYOBI® produkter leveres med 2 års garanti.

  Mer informasjon

  For mer informasjon kontakt Trade Marketing Manager Fredric Backert på telefon +46 738 20 80 90 eller e-mail: fredric.backert@tti-emea.com. For informasjon om nærmeste Ryobi forhandler kontakt kundeservice på tlf. 800 124 93

  Om Ryobi

  Ryobi har i mer enn 40 år vært den ledende produsent av høykvalitetsverktøy til helt rett pris. Ryobi lytter hele tiden til markedets ønsker og har derfor kunne utvikle innovative verktøy med alle ønskede egenskaper. Til profesjonelle håndverkere eller til seriøse “gjør-det-selv”-folk. I verkstedet eller i hagen. Ryobi verktøy vil alltid gi deg valuta for pengene. Ryobi inngår som Homelite og de profesjonelle elverktøymerker AEG og Milwaukee i Techtronic Industries’ brede produktprogram.

  Techtronic Industries (TTI) er en ledende leverandør av elektrisk verktøy til forbrukere og profesjonelle innenfor for konstruksjons- og byggebransjen. Som den nest største aktør på verdensmarkedet er TTI leveringsdyktige i totalløsninger på elverktøy og har et sterkt fokus på kvalitetsmerker og innovative produkter. TTI’s brede vifte inkluderer høykvalitets elverktøy fra Milwaukee, AEG og Ryobi samt hagemaskiner fra Homelite.


  Om AEG

  Techtronic Industries (TTI) er en ledende leverandør av elektrisk verktøy til forbrukere og profesjonelle innenfor for konstruksjons- og byggebransjen. Som den nest største aktør på verdensmarkedet er TTI leveringsdyktige i totalløsninger på elverktøy og har et sterkt fokus på kvalitetsmerker og innovative produkter. TTI’s brede vifte inkluderer høykvalitets elverktøy fra Milwaukee, AEG og Ryobi samt hagemaskiner fra Homelite.