2013-06-24 09:00Pressemelding

RYOBI® Lithium+ Batteriteknologi - Designed to do more – nå også med mer kraft og driftstid

null

Ryobi Lithium+ tilbyr forbedret ytelse og driftstid til hele Ryobi sitt sortiment av batteridrevne elverktøy og hagemaskiner og er med på å endre hvordan man oppfatter ideen om batteridrevet verktøy.

·  Ytelse: Ryobi® IntelliCell™ teknologi overvåker og optimerer individuelle battericeller for å maksimere driftstid, sikkerhet og forbedrer ytelsen med opp til 10%

·  Driftssikkerhet: Kraftig batterikonstruksjon med innebygget støtbeskyttelse sikrer langvarig driftssikkerhet.

·  Batteriindikator: Ryobi® sin brukervennlige batteriindikator er den enkleste måten å overvåke driftstiden på din maskin under bruk.  

·  Driftstid: Ryobi® sitt nye 4.0 Ah batteri er først på forbrukermarkedet og tilbyr opp til 95% lengre driftstid på 18 og 36V elverktøy og hagemaskiner.Lithium+ tilbyr forbedret ytelse på opptil 10% i forhold til dagens Lithium-ion batterier og gjør det mulig for brukeren å få mer ut av sine nåværende Ryobi ®-produkter.

Driftstiden er kraftig forbedret med introduksjonen av de nye Lithium + batteriene, og med det nye 4.0 Ah batteriet kan brukeren oppleve en økning i driftstid på opptil 95% i forhold til dagens 2.4 Ah batterier. (18 og 36 V-system)

Alle nye Lithium + batterier har Ryobi ® sitt unike celleovervåkingssystem, IntelliCell ™ innebygget. Individuell celleovervåking i hvert batteri bidrar til å gi optimal driftstid og ytelse. IntelliCell ™ bidrar ikke kun til å levere optimal driftstid per ladesyklus, men forbedrer også den langsiktige levetiden for batteriet.

Ryobi ® sitt unike elektronikksystem hjelper også med å beskytte batteriet og verktøyet fra feil bruk og/eller tunge arbeidsoppgave og sikrer lang holdbarhet. Den innebygde batteriindikatoren er den enkleste måten for brukeren å administrere arbeidsmengden gjennom å gi brukeren en klar indikasjon på gjenværende batterilevetid i verktøyet før neste opplading.


Lithium+  for Ryobi 12V Elverktøy

Lithium + introduseres for RYOBI ® 12V med en helt ny kompakt 2-girs ​​bor/skrutrekker.

Maskinen gir brukeren kompakt design kombinert med klasseledende ytelse. Med sitt lette og slanke design kan den nye Ryobi ® R12DD bor/skrutrekkeren komme til på steder med begrenset plass uten å gå på akkord med ytelse og brukervennlighet.

Ryobi ® R12DD leverer klasseledende 30 Nm dreiemoment og er dermed en av de kraftigste maskinene i 12V segmentet. To hastigheter gir brukeren fleksibilitet til å kontrollere fart og kraft uavhengig av bruksområde og materiale. Ved boring i tre har R12DD en kapasitet på 25 mm og i stål, en kapasitet på 10 mm.

Alle Ryobi 12V elverktøy er tilgjengelig med de nye Lithium + batterier med

IntelliCell ™-teknologi, beskyttet elektronikk og batteriindikator.


Lithium+  for Ryobi 14,4V Elverktøy

Lithium + introduseres for RYOBI ® 14,4V med en helt ny kompakt bor/skrutrekker.
R14DDE tilbyr en kombinasjon av banebrytende design med brukervennlig teknologi.
Ryobi ® R14DDE fullpakket med egenskaper som gjør bor og skruoppgaver til en lek.  

13 mm chuck gir maskinen stor kapasitet og sørger for kompatibilitet med en lang rekke tilbehør for enhver oppgave.

Alle Ryobi 14,4V elverktøy er tilgjengelig med de nye Lithium + batterier med

IntelliCell ™-teknologi, beskyttet elektronikk og batteriindikator.

Lithium+  for Ryobi 18V One Plus™ elverktøy og hagemaskiner

Som en del av One Plus™ familien leverer Lithium+ batteriene kraft til over 35 forskjellige elverktøy og hagemaskiner. One Plus™ serien er en enkel og kostnadseffektiv mate å utvide verktøysamlingen ettersom alle maskiner også er tilgjengelige uten batteri og lader. Dette gjør at brukeren kan kjøpe maskin med batteri og lader én gang, og senere kjøpe nye maskiner løst til en fordelaktig pris.

Ryobi® introduserer det første 4.0 Ah batteriet på forbrukermarkedet som en del av One+ serien for elverktøy og hagemaskiner.

Det nye Lithium+ batteriet er tilgjengelig både som 1.5 Ah [RB18L15] og som 4.0 Ah versjon [RB18L40] Disse nye batteriene revolusjonerer One Plus™ familien med muligheten for å velge det batteriet som passer oppgaven best. Uansett om dette måtte være lav vekt og kompakt størrelse eller maksimal driftstid og kraft har Ryobi One Plus etter batteri som passer alle formål.
Lithium+  for Ryobi 36V Hageverktøy

Det kraftige 36V batteriet tilbyr driftstid og kraft som kan konkurrere med bensinmaskiner men med opp til  97% lavere vibrasjoner og støy, Best av alt – maskinene slipper ikke ut eksos under bruk i motsetning til sine bensindrevne motsvar.

36V Lithium+ serien har alle fordelene til bensinmaskiner men ingen av ulempene.

Brukeren slipper tungvinn bensinblanding, eksos og maskiner som er vanskelige å få start på. I tillegg er Ryobi ® 36V serien 50 ganger billigere i drift i løpet av en sesong i forhold til bensinmaskiner.

Alle Ryobi 36V hagemaskiner er tilgjengelige med de nye Lithium + batterier med

IntelliCell ™-teknologi, beskyttet elektronikk og batteriindikator.
Alle RYOBI® produkter leveres med 2 års garanti.


Mer informasjon

For mer informasjon kontakt Trade Marketing Manager Fredric Backert på telefon +46 738 20 80 90  eller e-mail: fredric.backert@tti-emea.com. For informasjon om nærmeste Ryobi forhandler kontakt kundeservice på tlf. 800 124 93

Om Ryobi

Ryobi har i mer enn 40 år vært den ledende produsent av høykvalitetsverktøy til helt rett pris. Ryobi lytter hele tiden til markedets ønsker og har derfor kunne utvikle innovative verktøy med alle ønskede egenskaper. Til profesjonelle håndverkere eller til seriøse “gjør-det-selv”-folk. I verkstedet eller i hagen. Ryobi verktøy vil alltid gi deg valuta for pengene. Ryobi inngår som Homelite og de profesjonelle elverktøymerker AEG og Milwaukee i Techtronic Industries’ brede produktprogram.


Techtronic Industries (TTI) er en ledende leverandør av elektrisk verktøy til forbrukere og profesjonelle innenfor for konstruksjons- og byggebransjen. Som den nest største aktør på verdensmarkedet er TTI leveringsdyktige i totalløsninger på elverktøy og har et sterkt fokus på kvalitetsmerker og innovative produkter. TTI’s brede vifte inkluderer høykvalitets elverktøy fra Milwaukee, AEG og Ryobi samt hagemaskiner fra Homelite.


Om AEG

Techtronic Industries (TTI) er en ledende leverandør av elektrisk verktøy til forbrukere og profesjonelle innenfor for konstruksjons- og byggebransjen. Som den nest største aktør på verdensmarkedet er TTI leveringsdyktige i totalløsninger på elverktøy og har et sterkt fokus på kvalitetsmerker og innovative produkter. TTI’s brede vifte inkluderer høykvalitets elverktøy fra Milwaukee, AEG og Ryobi samt hagemaskiner fra Homelite.