2018-09-05 15:34Pressemelding

Ryobi© har en pumpe til alle behov!

null

Ryobi© har nå 3 pumper i ONE+ sortimentet. Med de nyeste høyt trykk og volum pumpene, så pumper du opp luftmadrasser og bildekk i en fei!

Ryobis seneste oppdatering i ONE+ sortimentet er pumpene med høyt trykk og høyt volum. Disse nye verktøyene er en del av ONE+ systemet hvor batteriene kan brukes til over 70 el- og hageverktøy.

ONE+ systemet gjør at brukerne enkelt kan utvide sin batteridrevne verktøysamling uten å måtte kjøpe ekstra batterier og ladere. Ryobi© utvider kontinuerlig sitt ONE+ sortiment og skaper innovative verktøy, nettopp for å gjøre dine gjør-det-selv prosjekt lettere. Av denne grunn har ONE+ blitt verdensledende på batteridrevne systemer til gjør-det-selv markedet.

Ny 18V pumpe med høyt volum – R18VI

Skal du på camping, til bassenget eller på stranden? Denne pumpen er akkurat det du trenger. Med en imponerende luftstrøm på 210 liter pr. minutt kan du blåse opp en dobbeltmadrass på mindre enn to minutter! Pumpen er kompakt og lett, bare 0,3 kg, noe som gjør dette til et ideelt verktøy å ta med på farten og reiser.

R18VI er enkel å bruke og har bryter med låsefunksjon slik at du lett kan pumpe opp store produkter. Luftpumpen har en ventiladapter som kan brukes til å sikre at ventilåpningen er helt åpen for å maksimere luftstrømmen.

R18VI kan brukes i revers for raskt å fjerne luft fra oppblåsbare gjenstander. Den kan også brukes som blåser til dine gjør- det- selv prosjekter – slik at du kjapt kan fjerne støv og fliser fra arbeidsstedet.

Ny 18V pumpe med høyt trykk – R18PI

R18PI er perfekt til bildekk, sykkeldekk og til ivrige treningsfolk. Trykket på 150 PSI/10,34 bar gjør at du kan pumpe opp et dekk med lavt trykk på under 2 minutter og en fotball på få sekunder. Med den lett lesbare trykkmåleren trenger du ikke lenger å gjette om du har oppnådd rett trykk.

Pumpen har en 50 cm lang slange for fleksibel rekkevidde og en låseventil som gjør at slangen lett kan festes til et dekk. Pumpen kommer også med 3 ekstra dyser: en Presta ventiladapter for sykkeldekk, en nål for sportsballer og en konisk adapter for pumping av luftmadrasser og badeballer. For ekstra brukervennlighet kan alt tilbehør oppbevares på pumpen.

18V 3-i-1- minikompressor – R18I

R18I er Ryobis ultimate 3-i-1-pumpe. Denne batteridrevne minikompressoren kombinerer funksjonene pumpe/utblåser med høyt volum og pumping med høyt trykk. Plaskebassenger og store oppblåsbare båter er ingen sak for R18I da pumpingen med høyt volum leverer en luftstrøm på 210 liter pr minutt.

Funksjonen pumping med høyt trykk har et maksimalt trykk på 150 PSI/10,34 bar, noe som gjør den perfekt til å pumpe opp bil- og sykkeldekk, samt sportsballer. R18I stopper automatisk pumpingen når riktige trykk er nådd, noe som gir nøyaktig kontroll og forhindrer overfylling. En LED-skjerm lyser opp den digitale måleren, slik at du lett og nøyaktig kan se trykket.

Pumpen er utstyrt med en brukervennlig låseventil og tre ekstra dyser som sikrer at du kan pumpe opp det du trenger hjemme: en Presta ventiladapter, en nål for sportsballer og en konisk adapter.

Techtronic Industries (TTI) er en ledende leverandør av el-verktøy til forbrukere og profesjonelle innenfor for konstruksjons- og byggebransjen. Som den nest største aktør på verdensmarkedet er TTI leveringsdyktige i totalløsninger på elverktøy og har et sterkt fokus på kvalitetsmerker og innovative produkter. TTI’s brede vifte inkluderer høykvalitets elverktøy fra Milwaukee, AEG og Ryobi samt hagemaskiner fra Homelite.


Om AEG

Techtronic Industries (TTI) er en ledende leverandør av elektrisk verktøy til forbrukere og profesjonelle innenfor for konstruksjons- og byggebransjen. Som den nest største aktør på verdensmarkedet er TTI leveringsdyktige i totalløsninger på elverktøy og har et sterkt fokus på kvalitetsmerker og innovative produkter. TTI’s brede vifte inkluderer høykvalitets elverktøy fra Milwaukee, AEG og Ryobi samt hagemaskiner fra Homelite.