2012-03-19 14:00Pressemelding

Ryobi® gressklippere med Subaru® motor – arbeidsflyt og effektivitet på høyt nivå

null

Ryobi lanserer nå det siste skuddet på stammen innenfor bensindrevne hagemaskiner Gressklippere med Subaru motor. Maskinene er utstyrt med Ryobi® sin legendariske innovasjon og Subaru® sine effektive og sterke bensinmotorer, designet for å gjøre mer
– for deg.

Uslåelig ytelse fra en sterk Subaru® motor
· Selvgående og komfortabel i bruk
· Innebygget gjødselfunksjon som finklipper noe av det oppsamlede gresset og redistribuerer det på gressmatten som gjødsel.


RYOBI® lanserer nå gressklippere drevet med kraften fra Subaru® motorer. Maskinene er utviklet for å kombinere kraft og ytelse med uslåelig komfort og brukervennlighet. De er designet med tanke på langvarig holdbarhet og henter det beste fra to verdener; Den uslåelige kraften fra Subaru® sine motorer og Ryobi® sine moderne og innovative løsninger.


Maskinene er selvgående og eliminerer derfor behovet for å bruke unødige krefter på å dytte og dra på de. Dette resulterer også i et bedre klipperesultat ettersom en selvgående maskin er enklere å kontrollere og posisjonere.
Innebygget gjødselfunksjon finklipper noe av det oppsamlede gresset og redistribuerer det på gressmatten som gjødsel.
Sentral høydejustering gjør det enkelt og komfortabelt å finne riktig klippehøyde for den aktuelle gressmatten mens kraftige støtfangere effektivt beskytter maskinen ved arbeid i nærheten og opp mot harde gjenstander.
Den nye serien Ryobi® gressklippere leveres med 175cc til 190cc Subaru® motorer og er tilgjengelige med bade oppsamler, sideutkast og gjødselfunksjon.
Motorer fra Subaru er kjent fra anlegg og entreprenørbransjen som robuste, pålitelige motorer for tunge jobber og brukes hovedsakelig i profesjonelle yrkesfaglige maskiner.
I 2011 innledes et samarbeid med Subaru og Ryobi er den nå den første produsent av forbrukerverktøy som kan tilby motorer i ekstra høy kvalitet på et sortiment av sine gressklippere.
Subaru sine nye OHC motorer på 190 CC er markedets første mindre luftavkjølte motor med vertikal aksel og metallkjede.
Et automatisk system for dekompresjon reduserer motstanden med 30-40% og sikrer start på første forsøk. Med nyskapende og helt unik, original design er motorene lette, men er samtidig kraftige og bygget for tøffe jobber.

Sortimentet:

190cc Gressklipper RLM5319SME
190cc OHC kraftig Subaru® motor og selvgange gir denne gressklipperen uslåelige krefter
Med 53 cm klippebredde for maksimal effektivitet og store bakhjul for komfortabel gange, grep og enkel manøvrering er RLM5319SME perfekt for krevende oppgaver i enhver hage. Praktisk 3 i 1 funksjon gir brukeren valget mellom å sende gresset til en stor 70 liters oppsamler, gjødselfunksjon som finklipper noe av gresset og redistribuerer det på gressmatten eller sideutkast som er perfekt for ekstra langt gress.
Justerbar hastighet gir brukeren mulighet til å optimere klippehastigheten i forhold til underlag, hastighet og lengde på gresset.

Egenskaper:
· Motor: 190cc OHC
· Klippebredde: 53cm
· Ubelastet hastighet: 2,800 o/min
· Fremdrift: Selvgående
· Funksjoner: 3 i 1 Oppsamler, gjødsling og sideutkast
· Gjødselplugg: Ja
· Vekt: 42 kg

Standardutstyr: 70 l oppsamler, gjødselplugg, sideutkastsett

RLM5319SME
190cc Gressklipper RLM5219SME
190cc OHC kraftig Subaru® motor tilbyr høy ytelse mens 52 cm klippebredde gir høyere effektivitet for de store jobbene
Praktisk 3 i 1 funksjonalitet gir brukeren valget mellom å sende gresset til den store 55 l oppsamleren, gjødselfunksjon som finhakker noe av gresset og redistribuerer det på gressmatten eller sideutkast som er perfekt for ekstra langt gress.
Sentral høydejustering gir brukeren valget mellom 7 forskjellige høydeinnstillinger.
Selvgange med myk start sørger for komfortabel arbeidsflyt og et nøyaktig klipperesultat.

Egenskaper:
· Motor: 190cc OHC
· Klippebredde: 52 cm
· Ubelastet hastighet: 2,800 o/min
· Fremdrift: Selvgående
· Funksjoner: 3 i 1 Oppsamler, gjødsling og sideutkast
· Gjødselplugg: Ja
· Vekt: 34.5 kg

Standardutstyr: 55 l oppsamler, gjødselplugg, sideutkastsett


175cc Gressklipper RLM4617SM
175cc OHC kraftig Subaru® motor tilbyr ytelse og driftssikkerhet. 46cm klippebredde gir effektivitet og resultater – Den perfekte maskinen for mellomstore og store hager.
RLM4617SM tilbyr 2 i 1 funksjonalitet som gir brukeren valget mellom å sende gresset til den 55 l store oppsamleren eller gjødselfunksjonen som finhakker noe av gresset og redistribuerer det på gressmatten. Sentral høydejustering gir brukeren valget mellom 7 forskjellige høydeinnstillinger. Selvgange med myk start sørger for komfortabel arbeidsflyt og et nøyaktig klipperesultat.

Egenskaper:
· Motor: 175cc OHC
· Klippebredde: 46 cm
· Ubelastet hastighet: 2,800 o/min
· Fremdrift: Selvgående
· Funksjoner: 2 i 1 Oppsamler og gjødselfunksjon
· Gjødselplugg: Ja
· Vekt: 32.5 kg

Standardutstyr: 55 l Oppsamler, gjødselplugg


190cc Gressklipper RLM1956ME
190cc OHV kraftig Subaru® motor leverer enestående krefter
56 cm klippebredde sørger for beste effektivitet mens de store bakhjulene sørger for enkel posisjonering og komfortabel klipping. RLM1956ME tilbyr 2 i 1 funksjonalitet som gir brukeren valget mellom gjødselfunksjonen som finhakker noe av gresset og redistribuerer det på gressmatten eller sideutkast som er perfekt for langt gress. Sentral høydejustering gir brukeren valget mellom 6 forskjellige høydeinnstillinger.

Egenskaper:
· Motor: 190cc OHV
· Klippebredde: 56 cm
· Ubelastet hastighet: 2,800 o/min
· Fremdrift: Manuell
· Funksjoner: 2 i 1 gjødselfunksjon og sideutkast
· Gjødselplugg: Integrert
· Vekt: 38 kg

Standardutstyr: Sideutkastsett

190cc Gressklipper
RLM5319SME
 Veil. pris 4499

190cc Gressklipper
RLM5219SME
Veil. pris 3999

175cc Gressklipper
RLM4617SM
Veil. pris 3399

190cc Gressklipper
RLM1956ME
Veil. pris 3199

Alle Ryobi produkter har 2-års garanti.
Mer informasjon
For mer informasjon kontakt Trade Marketing Manager Thomas Norberg på telefon (+46) 732 30 78 44 eller e-mail: thomas.norberg@tti-emea.com. For informasjon om nærmeste Ryobi forhandler kontakt kundeservice på tlf. 800 124 93
Om Ryobi
Ryobi har i mer enn 40 år vært den ledende produsent af høykvalitetsverktøy til helt rett pris. Ryobi lytter hele tiden til markedets ønsker og har derfor kunne utvikle innovative verktøy med alle ønskede egenskaper. Til profesjonelle håndverkere eller til seriøse “gjør-det-selv”-folk. I verkstedet eller i hagen. Ryobi verktøy vil alltid gi deg valuta for pengene. Ryobi inngår som Homelite og de profesjonelle elverktøymerker AEG og Milwaukee i Techtronic Industries’ brede produktprogram.


Om AEG

Techtronic Industries (TTI) er en ledende leverandør av elektrisk verktøy til forbrukere og profesjonelle innenfor for konstruksjons- og byggebransjen. Som den nest største aktør på verdensmarkedet er TTI leveringsdyktige i totalløsninger på elverktøy og har et sterkt fokus på kvalitetsmerker og innovative produkter. TTI’s brede vifte inkluderer høykvalitets elverktøy fra Milwaukee, AEG og Ryobi samt hagemaskiner fra Homelite.