2010-09-22 09:00Pressemelding

RYOBI gjør malejobben til en lek!

null

Med introduksjonen af Ryobi’s nye, komplette serie av innovative malemaskiner endrer Ryobi måten å løse hverdagens maleopgaver på. Malingsprøytene gjør jobben raskt, er lette å bruke og gir best mulig bevegelighet til å male hvor som helst. Best av alt – den kan brukes med maling fra hvilket som helst merke med minimal fortynning. Dette betyr at man ikke er begrenset til spesialisert, dyr maling. Det er på tide å løfte nivået på malearbeidet og se hvordan den nye serien med malemaskiner fra Ryobi kan gjøre malearbeidet raskt, enkelt, billig og ikke minst morsomt!

 

 

P621 SPEEDSPRAYER MALINGSPRØYTE 18 VOLT

RYOBI® One+™ 18 volt malingsprøyte er den eneste batteridrevne malersprøyte i sin klasse. Med et kompakt Lithium-Ion batteri og en kort ladetid blir jobben en fornøyelse.

One+™ 18 volt batteriet er i tillegg kompatibelt med alle andre Ryobi One+™ elverktøy og hagemaskiner. Malingsprøyten gir deg fullstendig bevegelsesfrihet og mulighet til å male over alt både inne og utendørs uten å måtte dra rundt på en ledning. Hell malingen over i beholderen som er utstyrt med en hurtigkobling, og du er klar til å male akkurat hvor du vil. Malingsprøyten leveres med to dyser; en rund og en justerbar til enten vannrett eller loddrett påføring. Sprøytens fleksible oppsugningsslange gjør at man kan sprøyte i forskellige vinkler og bruke opp all malingen. Malingsprøytens innovative og patenterte system for fargefremføring gjør den ikke bare til den raskeste på markedet, men også den mest stillegående. Den minimerer samtidig behovet for å fordele fargen. Maskinen har utallige bruksområder, som f.eks. å male med forskellige malingstyper både inne og på yttervegger, beise/olie treterrasser og stakitt eller f.eks. male hele hytta. Maskinen er utrolig brukervennlig og enkel å rengjøre.

 

Tekniske data:

 • Spenning: 18 V One+ 1,4 Ah Lithium-Ion batteri
 • Beholderkapasitet: 1000 ml
 • Fargepåføring: 4 m2/min
 • Fargedekning: 10 m2/l
 • Malingsgjennomstrømning: 20,5 l/time

 

Tilsvarende malingsprøyte er også tilgjengelig i en 220-240 volt versjon med 3 meter ledning. Denne heter SSP100 SPEEDSPRAYER.

 

P627 MALINGSPRØYTE 18 VOLT RYGGSEKKMODELL

RYOBI® One+™ 18 V malingsprøyte som ryggsekkmodell gir deg batteridreven frihet med en kapasitet på over 5 liter. Beholderen rommer 5,7 liter maling som enkelt transporteres rundt på ryggen. Malejobben blir fort ferdig når man slipper å fylle maling hele tiden. Fluid Technology™ blander og sirkulerer malingen mellom sprøyten/rullen og beholderen for å holde den frisk og fri for klumper, noe som gir et perfekt resultat hver gang. Fluid Technology™ gjør det dessuten mulig å rengjøre verktøyet raskt og enkelt fordi man har mulighet til å snu malingsstrømmen. Dette gjør det enkelt å skylle verktøyet. RYOBI® One+™ 18 volt malingsprøyte som ryggsekkmodell leveres med både rulle- og sprøytedyse for maksimal fleksibilitet.

 

 

Tekniske data:

 • Spenning: 18 V
 • Beholderkapasitet: 5700 ml
 • Fargepåføring: Sprøyte = 4 m2/min / Rulle = 2,2 m2/min
 • Fargedekning: Sprøyte = 10 m2/l / Rulle = 5,5 m2/l
 • Malingsgennomstrømning: 20,5 l/time
 • Rullestørrelse: 9” / 228 mm

 

 

FRP300 MALESTASJON MED TO SLANGEUTTAK

To personer maler et rom raskere enn èn. Derfor har Ryobi produsert malestasjonen FRP300 som har to slangeuttak. Den er designet til å gjøre malejobben rask, enkel og morsom. Samtidig som en person bruker rullen, kan en annen bruke sprøyten eller male rundt dører, vinduer eller i hjørner.

De to malingslangene har hurtigkoblinger som gjør at man enkelt og raskt kan skifte mellom de forskellige munnstykkene. Velg mellem sprøyte-, rulle- og hjørnemaling. Hell malingen i beholderen og bruk den medfølgende doseringskoppen for at oppnå riktig konsistens (fortynn ca. 10% ved behov), Lukk igjen luken og start malejobben. Fluid Technology™ blander og sirkulerer malingen mellom sprøyten/rullen og beholderen for å holde den frisk og fri for klumper noe som gir et perfekt resultat hver gang.

 

Tekniske data:

 • Effekt: 850 W
 • Beholderkapasitet: 4500 ml
 • Fargepåføring: 2,2 m2/min
 • Fargedekning: 5,5 m2/l
 • Malingsgennomstrømning: 20,5 l/time
 • Rullestørrelse: 9” / 228 mm
 • Kabellengde: 2,5 m

 

 

RAP200 MALESTASJON PRO

Ryobi’s RAP200 malestasjon er den perfekte løsning for både professjonelle og handymenn. Stasjonen er utstyrt med variabelt trykk for best mulig resultat. Et høyt trykk er praktisk for maling med emulsjonsmaling og bruk af finish, mens et lavt trykk egner seg best til detaljert arbeid og for bruk av rulle. Malestasjonen leveres med både rulle og dyse for maksimal fleksibilitet. Perfekt til en lang rekke maleoppgaver - alt fra å male veggene inne med ruller til å sprøytemale stakittgjerdet utenfor. Malingsbeholderen rommer opp mot 14 liter maling, men til de virkelig store opgavene kan man sette slangen direkte ned i originalembalasjen uten søl. Lokket passer direkte på 20 liters malingsbøtter. Med 7,5 meters slange skulle alt være innenfor rekkevidde. Malestasjonen er også utstyrt med hjul og et praktisk sammenleggbart håndtak for enkel transport og oppbevaring. Uansett om det gjelder malearbeid til jobb eller i hjemmet, har det aldri vært enklere enn med Ryobi’s nye malestasjon RAP200.

 

Tekniske data

 • Effekt: 240 V / 850 W
 • Beholderkapacitet: 14.000 ml
 • Fargepåføring: 6 m2/min
 • Rullestørrelse: 9” / 228 mm
 • Slangelengde: 7,5 m
 • Kabellengde: 1,8 m

 

www.ryobi-tools.no

 

Alle Ryobi produkter har 2 års garanti.

Mer informasjon

For mer informasjon kontakt Trade Marketing Manager Thomas Norberg på telefon (+46) 732 30 78 44 eller e-mail: thomas.norberg@tti-emea.com. For informasjon om nærmeste Ryobi forhandler kontakt kundeservice på tlf. 800 124 93

 

Om Ryobi

Ryobi har i mer enn 40 år vært den ledende produsent af høykvalitetsverktøy til helt rett pris. Ryobi lytter hele tiden til markedets ønsker og har derfor kunne utvikle innovative verktøy med alle ønskede egenskaper. Til professjonelle håndtverkere eller til seriøse ’gjør-det-selv’-folk. I verkstedet eller i hagen. Ryobi verktøy vil alltid gi deg valuta for pengene. Ryobi inngår som Homelite og de professjonelle elverktøjmerker AEG og Milwaukee i Techtronic Industries’ brede produktprogram.


Om AEG

Techtronic Industries (TTI) er en ledende leverandør av elektrisk verktøy til forbrukere og profesjonelle innenfor for konstruksjons- og byggebransjen. Som den nest største aktør på verdensmarkedet er TTI leveringsdyktige i totalløsninger på elverktøy og har et sterkt fokus på kvalitetsmerker og innovative produkter. TTI’s brede vifte inkluderer høykvalitets elverktøy fra Milwaukee, AEG og Ryobi samt hagemaskiner fra Homelite.