2015-02-24 14:25Pressemelding

Ryobi byr på lysere tider med to nye 18V arbeidslamper

null

18V ONE+ systemet introduserer nå to av de mest allsidige arbeidslampene du noensinne vil trenge! En innovativ foldbar LED lampe som er utviklet for å løse problemer - fold, heng opp eller la den stå rett for batteridrevet lys nesten overalt. Den andre LED lampen er utstyrt med dobbel strømforsyning, noe som betyr at den kan drives på enten batteri eller med ledning, noe som betyr at den tilbyr både fleksibilitet og maksimal driftstid.

Ryobi sin foldbare arbeidslampe er en av de to nye lampene i ONE+ systemet – verdens største batteridrevne system der samme batteri er kompatibelt med over 40 elverktøy og hagemaskiner.


20 effektive LED lys med opp til 850 Lumen

Innovativ foldbar design for økt fleksibilitet

Opp til 360 min driftstid med 4,0 Ah batteri

Hybridlampen med 20 kraftige LED delt i to seksjoner betyr at brukeren kan velge mellom halv styrke og full styrke med opp til 850 lumen. Med en vekt på kun 0,8 kg, er lampen lett å transportere og med sin fleksible design lett å tilpasse arbeidsoppgaven. Dette gjør vår nye LED-lampe til en av de mest allsidige arbeidslys på forbrukermarkedet.

Ved arbeidsoppgaver på større områder er det optimale valget det andre tilskuddet til ONE+ serien - Ryobi Hybrid LED arbeidslampe med bredere lysstråle.

  • Ryobi Hybrid teknologi: Den nye Hybrid LED lampen fra Ryobi kan enten drives med 18V ONE+ batterier eller via ledning, noe som gjør den utrolig fleksibel og brukeren har valget mellom ubegrenset driftstid eller ubegrenset mobilitet - alt i samme verktøy
  • ONE+ kompatibel: Som en del av ONE+ serien er Litium+ batteriet kompatibelt med over 40 elverktøy- og hagemaskiner.

LED lys som avgir opp til 2000 Lumen

For arbeid på steder med begrenset plass anbefales (R18ALF-0) som kan brukes fra 0-4 m fra arbeidsemnet mens Hybrid områdebelysningen (R18ALH-0) kan brukes fra 0-8 m for å lyse opp hele områder med kraftig, hvitt lys.

Fargegjengivelse (Ra) brukes for å angi lyskildens evne til å reprodusere et objekt med naturlig farge i dagslys. Ryobis foldbare arbeidslampe oppnår en Ra-verdi på 80 og Hybrid lampen 74 Ra, som betyr at lampene avgir 80% og 74% av de naturlige fargene som vises i dagslys. Dette gjør lampene ideelle for alle slags gjør-det-selv-prosjekter i hjemmet.

De nye 18V LED lampene fra Ryobi er en del av ONE+ systemet, som innebærer at alle 18V ONE+ batterier er kompatible med disse produktene og over 40 andre hagemaskiner og elverktøy.

R18ALF-0 R18ALH-0
Type Foldbar områdebelysning Hybrid områdebelysning
Lampe LED LED
Volt 18V 18V
Lumen 850 2000
Driftstid med RB18L40 batteri (4,0 Ah) 360 min 240 min
CCT (korrelert fargetemperatur) 5700K 6000K
Ra (Fargegjengivelse) 80 74
Leveres med antall batteri 0 0
Vekt uten batteri 0.8 kg 1.4 kg
Beskrivelse Modell Veil. pris. Inkl. mva


18V ONE+

Foldbar arbeidsbelysning

R18ALF-0 599:-

18V ONE+

Hybrid områdebelysning

R18ALH-0 849:-


For mer informasjon om RYOBI® og mange andre produkter besøk www.ryobitools.no

Alle RYOBI® produkter leveres med 2 års garanti.

Mer informasjon

For mer informasjon kontakt Trade Marketing Manager Fredric Backert på telefon +46 738 20 80 90 eller e-mail: fredric.backert@tti-emea.com. For informasjon om nærmeste Ryobi forhandler kontakt kundeservice på tlf. 800 124 93

Om Ryobi

Ryobi har i mer enn 40 år vært den ledende produsent av høykvalitetsverktøy til helt rett pris. Ryobi lytter hele tiden til markedets ønsker og har derfor kunne utvikle innovative verktøy med alle ønskede egenskaper. Til profesjonelle håndverkere eller til seriøse “gjør-det-selv”-folk. I verkstedet eller i hagen. Ryobi verktøy vil alltid gi deg valuta for pengene. Ryobi inngår som Homelite og de profesjonelle elverktøymerker AEG og Milwaukee i Techtronic Industries’ brede produktprogram.

Techtronic Industries (TTI) er en ledende leverandør av elektrisk verktøy til forbrukere og profesjonelle innenfor for konstruksjons- og byggebransjen. Som den nest største aktør på verdensmarkedet er TTI leveringsdyktige i totalløsninger på elverktøy og har et sterkt fokus på kvalitetsmerker og innovative produkter. TTI’s brede vifte inkluderer høykvalitets elverktøy fra Milwaukee, AEG og Ryobi samt hagemaskiner fra Homelite.


Om AEG

Techtronic Industries (TTI) er en ledende leverandør av elektrisk verktøy til forbrukere og profesjonelle innenfor for konstruksjons- og byggebransjen. Som den nest største aktør på verdensmarkedet er TTI leveringsdyktige i totalløsninger på elverktøy og har et sterkt fokus på kvalitetsmerker og innovative produkter. TTI’s brede vifte inkluderer høykvalitets elverktøy fra Milwaukee, AEG og Ryobi samt hagemaskiner fra Homelite.