2019-09-19 13:10Pressemelding

REDUSER STØY PÅ ARBEIDSPLASSEN - NY KOMPAKT MILWAUKEE® 12V BATTERIDREVET OG STILLEGÅENDE SLAGSKRUTREKKER

null

Milwaukee® fortsetter å revolusjonere verktøybransjen med lanseringen av den nye M12 FUEL SURGE ¼" hex-slagskrutrekkeren.

To ganger lavere støynivå, mer kompakt og med lenger vedvarende dreiemoment enn vanlige slagskrutrekkere.


Som den første 12V svært kompakte hydrauliske SLAGSKRUTREKKEREN i markedet bruker SURGE™ teknologien FLUID-DRIVE™ med inntil to ganger lavere støynivå og vibrasjoner og med lenger vedvarende høyt dreiemoment enn vanlige slagskrutrekkere.


“Milwaukee® har alltid ligget i forkant når det gjelder teknologi for skruoppgaver, og med lanseringen av M18 FUEL SURGE har vi klart å levere en bedre brukeropplevelse gjennom mer stillegående drift og mindre vibrasjon. Du kan skru skruer med liten og mellomstor diameter like raskt eller raskere enn en vanlig slagskrutrekker», sier Henrik Nielsen, Trade Product Manager for Milwaukee®

«Med lanseringen av M12 FUEL SURGElegger vi til den samme flotte teknologien til vår kompakte M12-serie. M12 FUEL SURGE er ideell for nåværende og kommende M12-brukere som skrur mange skruer med liten og mellomstor diameter eller utfører mange serviceoppgaver», sier Henrik Nielsen.

Nye M12 FUEL SURGE har to ganger lavere støynivå sammenlignet med vanlige slagskrutrekkere, noe som gjør den til et godt alternativ ved arbeid i beskyttede arbeidsmiljøer, som vedlikehold i kontorbygg eller servicearbeid, men den er også gunstig for hørselen.

Med opptil to ganger mindre vibrasjon gir den jevne ytelsen til SURGE bedre kontroll og redusert tretthet og belastning. Den eksklusive hydrauliske slagmekanismen FLUID-DRIVE erstatter den tradisjonelle hammer- og amboltmekanismen som du finner i vanlige slagskrutrekkere, med en hydraulisk mekanisme som genererer kraften som er nødvendig for å skape dreiemoment. 

Fordi det ikke er noen kontakt metall mot metall, er resultatet jevnere ytelse, med lavere støynivå og mindre vibrasjoner, samt lenger vedvarende dreiemoment.Dette er den eneste kompakte hydrauliske slagskrutrekkeren i markedet, og den kompakte størrelsen tilbyr en ny løsning for å arbeide på trange steder. 

Den lille størrelsen gjør at slagskrutrekkeren enkelt kan festes i et verktøybelte eller i en ryggsekk, og gjør det lettere å komme til på trange steder.

Med raskere driftshastighet enn vanlige slagskrutrekkere og et opprettholdt moment på 50 Nm leverer det nye verktøyet enestående ytelse.

I likhet med alle M12 FUEL-produkter har den nye slagskrutrekkeren tre eksklusive innovasjoner fra Milwaukee®  POWERSTATE børsteløs motor, REDLITHIUM-IONbatteri og REDLINK PLUSelektronikk for å gi enestående ytelse, holdbarhet og driftstid.

Den nye M12 FUEL™-slagskrutrekkeren er kompatibel med det største kompakte batteridrevne systemet i bransjen, og tilbyr i dag mer enn 75 løsninger fokusert på kraft, produktivitet og bærbarhet.


Spesifikasjoner:

M12 FUEL SURGE ¼” hex-slagskrutrekker (M12 FQID-202X)

  • Lengde: 132 mm
  • Maks dreiemoment: 50 Nm
  • Ulastet hastighet: 1100/2200/3200/3200 omdr./min
  • Slagrate: 950/2200/3400/3400 slag/min

DRIVE-CONTROL med fire innstillinger og selvgjengende innstilling

Leveres med 2 stk. 2,0 Ah M12 REDLITHIUM-ION-batterier, lader, belteholder og HD Box

.

Se videoen som viser bruken av M12 FUEL SURGE hydraulisk ¼” hex-skrutrekker, eller finn din nærmeste butikk på www.milwaukeetool.no

OM MILWAUKEE®

For over 90 år siden ble det første Milwaukee-verktøyet laget i Wisconsin, USA. Siden har Milwaukee fokusert på én ting: å produsere det beste og mest slitesterke verktøyet for profesjonelle brukere. I dag er Milwaukees navn forbundet med produkter av høy kvalitet, lang levetid og høy pålitelighet.

Hos Milwaukee er heavy duty mer enn bare en del av slagordet. Det er et løfte om å tilby det beste til profesjonelle brukere. Milwaukees ingeniører designer ikke bare verktøy. De designer verktøy som løser oppgaven bedre, raskere, sikrere og mer pålitelig.


Om AEG

Techtronic Industries (TTI) er en ledende leverandør av elektrisk verktøy til forbrukere og profesjonelle innenfor for konstruksjons- og byggebransjen. Som den nest største aktør på verdensmarkedet er TTI leveringsdyktige i totalløsninger på elverktøy og har et sterkt fokus på kvalitetsmerker og innovative produkter. TTI’s brede vifte inkluderer høykvalitets elverktøy fra Milwaukee, AEG og Ryobi samt hagemaskiner fra Homelite.