2019-09-12 08:15Pressemelding

RASKERE ENN ELEKTRISK VERKTØY OG LENGRE BRUKSTID ENN ANDRE BATTERIDREVNE ALTERNATIVER

null

Milwaukee® er stolt over å kunngjøre nyheten M18 FUEL™ håndholdt sirkelsag til tre.

Kan utføre opptil 570 kutt i 90 x 45 mm furutre på én lading av 12,0 Ah-batteriet.

Den nye sagen gir ikke bare kraften til en elektrisk sag, den kutter også raskere enn de ledende elektriske sagene. Den har også lengst driftstid av alle batteridrevne håndholdte sirkelsager, og kan utføre opptil 570 kutt i 90 x 45 mm furutre på én lading av 12,0 Ah-batteriet.

I likhet med alle andre M18 FUEL™-løsninger kombinerer den nye M18 FUEL™ håndholdte sirkelsagen tre eksklusive innovasjoner – POWERSTATE™ børsteløs motor, REDLITHIUM-ION™ batteri og REDLINK PLUS™ elektronikk. For å levere den første 18V håndholdte sirkelsagen som gir samme kraft som en elektrisk sag, fornyet Milwaukee® disse kritiske batteridrevne komponentene og kunne dermed oppnå den aller beste ytelsen for dette verktøyet og dets bruksområder.

Den helt nye POWERSTATE børsteløse motoren yter 5800 omdr. pr. minutt og utfører krevende kutt uten å gi opp. Den nyutviklede REDLINK PLUS™ elektronikken sikrer at verktøyet yter maksimalt under belastning, og forhindrer overbelastning og overoppheting.

Med Milwaukee®s nye M18 FUEL™ REDLITHIUM-ION™ HIGH OUTPUT™ 12,0 Ah-batteri kan sagen utføre opptil 570 kutt på bare én batteriladning, noe som eliminerer problemer med ledninger eller hyppige batteriskifter. Samtidig får du en bedre ytelse enn det mange elektriske løsninger kan levere. Det nye HIGH OUTPUT™ 12,0 Ah-batteriet gir 50 % mer strøm, er 50 % kjøligere under bruk og gir 33 % økt driftstid sammenlignet med M18™ REDLITHIUM-ION™ 9,0 Ah-batteriet.

Chassiset til den nye sagen er støpt i magnesium for å redusere vekten til verktøyet uten å gå på akkord med holdbarheten. I tillegg kan den skilte med mange fordeler sammenlignet med elektriske sager, bl.a. en elektrisk brems som raskt stopper bladet etter et kutt, samt gir som ikke behøver smøring.

For ekstra brukernytte har sagen også et LED-arbeidslys som gjør det enklere å foreta mer nøyaktige kutt, og en praktisk krok for enkel oppbevaring.

Den nye M18 FUEL™ håndholdte sirkelsagen er fullt kompatibel med hele M18™-serien, som nå består av over 145 batteridrevne verktøy.

Spesifikasjoner:

M18 FUEL™ håndholdt sirkelsag til tre (M18 FCSRH66-0)
  • Ulastet hastighet: 5800 omdr./min
  • Skrå kapasitet: 53°
  • Maks kuttedybde 90°/45°/50°: 66/48/45 mm
  • Bladdiameter: 190 mm

Senterhull: 30 mm

Vekt med batteri: 5,2 kg

Selges uten batteri og lader.

Se videoen som viser bruken av den nye M18 FUEL™ håndholdte sirkelsagen, eller finn din nærmeste butikk på www.milwaukeetool.no

OM MILWAUKEE®

For over 90 år siden ble det første Milwaukee-verktøyet laget i Wisconsin, USA. Siden har Milwaukee fokusert på én ting: å produsere det beste og mest slitesterke verktøyet for profesjonelle brukere. I dag er Milwaukees navn forbundet med produkter av høy kvalitet, lang levetid og høy pålitelighet


Om AEG

Techtronic Industries (TTI) er en ledende leverandør av elektrisk verktøy til forbrukere og profesjonelle innenfor for konstruksjons- og byggebransjen. Som den nest største aktør på verdensmarkedet er TTI leveringsdyktige i totalløsninger på elverktøy og har et sterkt fokus på kvalitetsmerker og innovative produkter. TTI’s brede vifte inkluderer høykvalitets elverktøy fra Milwaukee, AEG og Ryobi samt hagemaskiner fra Homelite.