2018-11-06 12:06Pressemelding

RASK OG ENKEL KUTTING I MANGE ULIKE MATERIALER

null

Milwaukee® introduserer en ny M12 FUEL™ kompakt multiskjærer. Et nytt og unikt énhåndsverktøy for raske og nøyaktige kutt i et bredt utvalg materialer.

Kutter metall, stål, gips, fibersementplater, fliser og andre materialer.

kutter metall, stål, Plast, gips, fibersementplater, fliser og andre materialer. Full kontroll og synlighet ved kutting. Det eneste batteridrevne verktøyet i sitt slag med reversibel bladrotasjon.

– Skjæreverktøy for flere materialer er ikke en nyhet i markedet. Men bare et fåtall verktøy oppfyller håndverkernes krav. Ingen av de trådløse alternativene tilbyr en ytelse som disse brukerne krever, sier Tobias Jönsson, Product Manager for Milwaukee®.

– Skjæreverktøyet er optimalisert for énhånds bruk. Kuttekapasitet og allsidighet gjør at det enkelt kan erstatte mange kutteverktøy som krever bruk av begge hender, sier Jönsson.M12 FUEL™ kompakt multikutter endrer dette. Det er det første rendyrkede trådløse multimaterielle skjæreverktøyet som er laget for å levere den ytelsen håndverkere krever.

Verktøyets POWERSTATE™ børstefrie motor leverer 20 000 o/min. Koblet sammen med Milwaukee®s REDLINK™ elektronikk og REDLITHIUM-ION™ 4,0 Ah-batteri, gir det verktøyet en skjæreeytelse og hastighet som takler mange ulike materialer uten å gi opp.

To eksempler:

  • Skjærer 300 mm i 0,5 mm metallplater på under 10 sekunder.
  • Kutter 76 mm i 10 mm keramisk flis på under 9 sekunder.

Verktøyet er det eneste i sitt slag med mulighet for reversibel bladrotasjon. Brukeren kan enkelt styre sponutkast og optimalisere bladet for den aktuelle oppgaven.

Maskinens utforming gir også full kontroll ved skjæring og god siktlinje på emnet det skjæres i.

M12 FUEL™ multiskjærer er en effektiv problemløser av et verktøy for skjæring i stål, rustfritt stål, materialer som ikke inneholder jern, gipsplater, fibersementplater, plast og keramikk.

Det allsidige verktøyet leveres med nødvendige blader for alle disse bruksområdene.

Det leveres også med en unik støvbørste med dybdejustering. Maskinen har roterbar åpning for sponutkast, for bruk med eller uten støvsuger.

Nyheten M12 FUEL™ kompakt multiskjærer er en del av det største kompakte trådløse systemet i bransjen, som nå består av over 75 profesjonelle løsninger fokusert på effektivitet, produktivitet og bærbarhet.

Spesifikasjoner

M12 FUEL multimaterielt skjæreverktøy (M12 FCOT-422X)

  • Turtall uten belastning: 20 000 o/min
  • Maks diameter på blad: 76 mm
  • Senterhull: 10 mm
  • Maks kuttedybde: 16,3 mm
  • Vekt med batteri: 1,1 kg

Leveres med 1 stk. M12 2,0 Ah REDLITHIUM-ION og 1 stk. M12 4,0 AH REDLITHIUM-ION batteri, M12 lader, HD box, 1 stk. diamantblad for fliser, 1 stk. karbidblad, 1 stk. metallblad, 1 stk. justerbar støvbørste

*Selges også uten batteri og lader.

Se en video som viser bruken av det nye M12 FUEL™ verktøyet eller finn din nærmeste butikk på www.milwaukeetool.no

OM MILWAUKEE®

For over 90 år siden ble det første Milwaukee-verktøyet laget i Wisconsin, USA. Siden har Milwaukee fokusert på én ting: å produsere det beste og mest slitesterke verktøyet for profesjonelle brukere. I dag er Milwaukees navn forbundet med produkter av høy kvalitet, lang levetid og høy pålitelighet.

Hos Milwaukee er heavy duty mer enn bare en del av slagordet. Det er et løfte om å tilby det beste til profesjonelle brukere. Milwaukees ingeniører utvikler ikke bare verktøy. De utvikler verktøy som løser oppgaven bedre, raskere, sikrere og mer pålitelig.


Om AEG

Techtronic Industries (TTI) er en ledende leverandør av elektrisk verktøy til forbrukere og profesjonelle innenfor for konstruksjons- og byggebransjen. Som den nest største aktør på verdensmarkedet er TTI leveringsdyktige i totalløsninger på elverktøy og har et sterkt fokus på kvalitetsmerker og innovative produkter. TTI’s brede vifte inkluderer høykvalitets elverktøy fra Milwaukee, AEG og Ryobi samt hagemaskiner fra Homelite.