2018-06-15 12:34Pressemelding

RASK OG ENKEL KLINKING MED MILWAUKEE®S NYE TRÅDLØSE M12 KOMPAKT POPNAGLEPISTOL

null

M12 BPRT er laget for fagfolk og forenkler generelle klinkeoppgaver. Med den nye kompakte popnaglepistolen M12™ BPRT fortsetter Milwaukee å levere bærbar produktivitet ved å utvide det største kompakte systemet i bransjen.

«Med tanke på den enorme mengden nagler som brukes ved produksjon, montering og feltinstallasjon, er det vanskelig å forstå at mange brukere fremdeles velger håndverktøy som belaster håndleddene. Mange brukere som ikke benytter håndverktøy velger dessuten trykkverktøy, og må derfor ta seg av vedlikeholdet av slanger og kompressorer underveis», sier Tobias Jönsson, Product Manager for Milwaukee®.

M12 BPRT er bransjens første popnaglepistol som bruker en scotch yoke-mekanisme, som påvirker verktøyets ytelse dramatisk sammenlignet med skrue-mekanismer som andre popnaglepistoler bruker. Scotch yoke-mekanismen er mye mindre og derfor kan verktøyet yte mer kraft i en kompakt og kortere utgave.

Den nye popnaglepistolen fra Milwaukee® klarer opptil 325 stk. 4,8 mm rustfrie stålnagler på én oppladning (2,0 Ah M12 REDLITHIUM-ION™-batteri).

Med en kapasitet på 2,4, 3,2, 4,0 og 4,8 mm kan popnaglepistolen M12 BPRT bruke nagler i en rekke materialer, blant annet aluminium, stål og rustfritt stål.

REDLINK™-elektronikken integrerer full kommunikasjon mellom verktøyet, batteriet og laderen for å beskytte dem mot overbelastning, overoppheting og overutlading.

Der hvor håndverktøy krever at brukeren bruker begge hender for å oppnå jevn kraft, reduserer den enkle utløseren til M12 BPRT i betydelig grad den muskelkraften som kreves for å utføre en klinking.

For ekstra allsidighet har M12 BPRT også et munnstykke som holder naglen fast uansett vinkel på pistolen. Munnstykket oppbevares på verktøyet for rask tilgang og enkelt bytte.

Nyheten M12 BPRT er tilgjengelig i juni 2018 og er en del av M12™-plattformen, bransjens største kompakte multiverktøysystem med over 70 profesjonelle batteridrevne maskiner som fokuserer på kraft, produktivitet og mobilitet.

Spesifikasjoner

M12 BPRT

  • Trekkraft: 9 000 Nm
  • Slaglengde: 20,32 mm
  • Størrelse på popnagler: 2,4–4,8 mm
  • Naglemateriale: Aluminium, stål og rustfritt stål
  • Spisser: 2,4, 3,2, 4,0 og 4,8 mm
  • Høyde/bredde: 27,31cm / 6,68 cm
  • Lengde uten dornsamler: 16,51 cm
  • Lengde med dornsamler: 23 cm
  • Vekt med batteri: 2,06 kg

Inkludert 1 stk. REDLITHIUM-ION™ 2,0 Ah batteri, lader og 4 spisser: 2,4, 3,2, 4,0 og 4,8 mm, integrert beltekrok og HD Box-koffert.

*Selges også uten batteri og lader.

Se en video som viser bruken av M12 BPRT, eller finn din nærmeste butikk på www.milwaukeetool.no

OM MILWAUKEE®

For over 90 år siden ble det første Milwaukee-verktøyet laget i Wisconsin, USA. Siden har Milwaukee fokusert på én ting: å produsere det beste og mest slitesterke verktøyet for profesjonelle brukere. I dag er Milwaukees navn forbundet med produkter av høy kvalitet, lang levetid og høy pålitelighet.

Hos Milwaukee er heavy duty mer enn bare en del av slagordet. Det er et løfte om å tilby det beste til profesjonelle brukere. Milwaukees ingeniører utvikler ikke bare verktøy. De utvikler verktøy som løser oppgaven bedre, raskere, sikrere og mer pålitelig.


Om AEG

Techtronic Industries (TTI) er en ledende leverandør av elektrisk verktøy til forbrukere og profesjonelle innenfor for konstruksjons- og byggebransjen. Som den nest største aktør på verdensmarkedet er TTI leveringsdyktige i totalløsninger på elverktøy og har et sterkt fokus på kvalitetsmerker og innovative produkter. TTI’s brede vifte inkluderer høykvalitets elverktøy fra Milwaukee, AEG og Ryobi samt hagemaskiner fra Homelite.