2016-09-22 13:29Pressemelding

POLÉR EN HEL BIL PÅ ÉN OPPLADING MED DEN NYE MILWAUKEE® M18 FUEL™ POLERINGSMASKINEN

null

Ved å utnytte kraften, ytelsen og driftstiden som er mulig gjennom M18 FUEL-teknologien, har Milwaukee® kunngjort neste gjennombrudd i bransjen.

Med en vekt som er 1,2 kg lettere enn tilsvarende maskiner med ledning, og med mulighet for full kontroll via variabelT hastighetsbetjening og utløserknapp, hjelper den nye M18 FUEL poleringsmaskinen brukerne med å klippe ledningen en gang for alle. Dette er verdens første batteridrevne løsning med kraft nok til å polere en hel bil på én batterilading 

«Polering har en viktig rolle i bilbransjen. Fordi batteridrevne alternativer i dag ikke har kraft til å utføre større poleringsjobber, blir brukerne hindret av verktøy med ledninger som lett kommer i veien. De må ofte slenge ledningen over skulderen og tilpasse lengden på ledningen for å unngå at den skal bli dratt langs siden av bilen og lage riper. En slik konstant forstyrrelse kan utgjøre en stor hindring for produktiviteten», sier Thomas Møller, Trade Product Manager hos Milwaukee Powertools. «Ved å inkludere våre tre eksklusive innovasjoner – POWERSTATE™ børsteløs motor, REDLITHIUM-ION™ batteri og REDLINK PLUS™ Intelligence – oppnår vår nye M18 FUEL™ poleringsmaskin maksimal produktivitet og leverer en ytelse som kan måle seg med tilsvarende elektriske poleringsmaskiner.»

Som det eneste batteridrevet verktøy av sin størrelse og kapasitet har poleringsmaskinen M18 FUEL™ en ergonomisk utforming som fokuserer på tre viktige fordeler: hastighetskontroll, balanse og vekt. Takket være utløserknappen og mulighet for å variere hastigheten har brukere maksimal kontroll ved polering. Og med nesten 2200 o/min takler maskinen den mest krevende bruk. Den nye poleringsmaskinen er også utviklet for å fordele mer av vekten over puten, noe som gir et naturlig trykk på overflaten som skal poleres, og økt komfort for brukeren. Dessuten får brukeren full kontroll ved polering midt på større overflater som panser eller biltak. Ettersom den er 1,2 kg lettere enn bransjeledende ledningsbaserte maskiner, vil brukerne bli mindre slitne og oppleve bedre kontroll og mobilitet under polering.

REDLITHIUM-ION™ 5,0 Ah-batteriet gir full mobilitet, og med et fullt oppladet batteri kan poleringsmaskinen M18 FUEL™ polere en hel bil. Med en hurtiglader kan brukerne lade et 5,0 Ah batteri 40 % raskere. Det vil si at f.eks. på virkelig store poleringsjobber, når ett batteri er brukt, er et annet allerede fulladet. Dette innebærer store besparelser i tid og økt produktivitet.

Nye M18 FUEL™ poleringsmaskin passer sammen med hele Milwaukee M18™-systemet, som nå tilbyr mer enn 85 batteridrevne Lithium-Ion-produkter som bruker det samme batteriet.

Spesifikasjoner

M18 FUEL™ poleringsmaskin (M18 FAP180-502X):

 • 360–2200 o/min.
 • Diameter poleringsskive: 180 mm
 • Konstant hastighet
 • Funksjonshjul for variabel hastighet og utløserknapp
 • Nullspenningsbryter
 • Vekt med batteri: 2,2 kg
 • Inkl: 2 stk. M18™ REDLITHIUM-ION ™ 5,0 Ah-batterier, hurtiglader, poleringsskive, hvit poleringssvamp, oransje poleringssvamp, lammeullshette, støvskjerm, håndtak, AVS-sidehåndtak og koffert

  For å finne ut mer om den nye poleringsmaskinen M18 FUEL™ eller for å finne din nærmeste forhandler, besøk www.milwaukeetool.no

  OM MILWAUKEE®

  For over 90 år siden ble det første Milwaukee-verktøyet laget i Wisconsin, USA. Siden har Milwaukee fokusert på én ting: å produsere det beste og mest slitesterke verktøyet til profesjonelle brukere. I dag er Milwaukees navn assosiert med produkter av høyeste kvalitet, lengste levetid og høyeste pålitelighet som er tilgjengelig.

  Hos Milwaukee er heavy duty mer enn bare en del av slagordet. Det er et løfte om å tilby profesjonelle brukere det beste. Milwaukees ingeniører konstruerer ikke bare verktøy. De konstruerer verktøy som løser oppgaven bedre, raskere, sikrere og mer pålitelig.

  Techtronic Industries (TTI) er en ledende leverandør av elektrisk verktøy til forbrukere og profesjonelle innenfor for konstruksjons- og byggebransjen. Som den nest største aktør på verdensmarkedet er TTI leveringsdyktige i totalløsninger på elverktøy og har et sterkt fokus på kvalitetsmerker og innovative produkter. TTI’s brede vifte inkluderer høykvalitets elverktøy fra Milwaukee, AEG og Ryobi samt hagemaskiner fra Homelite.


  Om AEG

  Techtronic Industries (TTI) er en ledende leverandør av elektrisk verktøy til forbrukere og profesjonelle innenfor for konstruksjons- og byggebransjen. Som den nest største aktør på verdensmarkedet er TTI leveringsdyktige i totalløsninger på elverktøy og har et sterkt fokus på kvalitetsmerker og innovative produkter. TTI’s brede vifte inkluderer høykvalitets elverktøy fra Milwaukee, AEG og Ryobi samt hagemaskiner fra Homelite.