2018-05-09 08:43Pressemelding

PAKKET, LÅST OG BESKYTTET MED PACKOUT™ MODULBASERT OPPBEVARINGSSYSTEM

null

Dette er Eliteserien innen transport, organisering og oppbevaring av verktøy for fagfolk. Milwaukee® kommer nå til Norge med PACKOUT™, et helt nytt modulbasert oppbevaringssystem.

Bokser, kasser og bager i flere størrelser, formater og oppsett kan enkelt stables og låses sammen. Nøkkelen ligger i et helt nytt tilkoblingssystem. PACKOUTer et allsidig, fleksibelt og slitesterkt modulbasert oppbevaringssystem for verktøy og tilbehør.

Modulbaserte oppbevaringssystemer som i dag finnes på markedet begrenser brukerne til ett enkelt system eller én boksstørrelse som gir lite allsidighet.PACKOUT™ bryter helt med den linjen.– Vi i Milwaukee® er svært opptatt av alltid å levere effektive produkter brukerne trenger.Med introduksjonen av PACKOUT™ modulbasert oppbevaringssystem tar vi denne ambisjonen til neste nivå, sier Pia Nielsen, Trade Product Manager hos Milwaukee®.

– Det er det første og eneste systemet der bokser, tilbehørskasser og bager i så mange ulike størrelser og former enkelt kan stables og låses sammen, sier Nielsen.

Nøkkelen til systemet sitter i kassenes bunner og lokk: En intuitiv og rask festemekanisme som gjør det mulig å stable og feste PACKOUT™ verktøykasser, tilbehørskasser og bager i ulike størrelsene etter behov.Ved lansering består systemet av åtte produkter: Tre verktøykasser, to tilbehørskasser og tre verktøybager.

Verktøykasser

PACKOUT™ verktøytralle er fundamentet i systemet. Trallen har god plass til større og/eller tyngre verktøy. Med 228 mm terrenghjul triller den uanstrengt over de fleste overflater, inkludert grove og ujevne underlag på byggeplasser.

De solide hjulene forbindes med en stålaksel som sikrer lang levetid under røffe forhold. Det uttrekkbare håndtaket er av en solid, industriell type, utformet for å holde vekt opptil 113 kg. Det brede grepet på håndtaket er komfortabelt under transport, også når lasten blir tung. Metallforsterkede hjørner bidrar til en holdbarhet man forventer av et profesjonelt produkt som dette.

Oppå trallen kan brukeren feste en PACKOUT™ kasse i to ulike størrelser. Kassene deles inn med medfølgende brett til håndverktøy, forbruksmateriell og andre mindre gjenstander.

Alle verktøykasser i PACKOUT™-systemet er laget av støtbestandig polymer-materiale, og har IP 65-sertifiserte pakninger som holder skadelig vann og smuss ute. Kassene har metallforsterkede hjørner og fester for TICK™-montering på dekslene.

Tilbehørskasser

PACKOUT™ tilbehørkasser i to ulike størrelser er utformet for stabil og sikker transporter øverst på PACKOUT™-verktøykassene.Alle tilbehørskassene er inndelt med medfølgende, flyttbare beholdere i ulike størrelser. Disse kan også festes til et underlag ved hjelp av integrerte skruehull, for å forenkle arbeidet for brukeren.

En fast tetning rundt hver inndeling sikrer at små gjenstander holder seg der de skal være. Tilbehørskassene består av støtbestandig polymer-materialer, og er IP 65-klassifisert for å forhindre skade fra vann og smuss fra arbeidsplassen.

Verktøybager

Myke verktøybager er en unik, integrert del av Milwaukee® PACKOUT™ oppbevaringssystem. Disse bagene festes til toppen av alle PACKOUT™ oppbevaringsbokser eller tilbehørskasser.

Systemet gjør det enkelt for brukeren å feste en verktøybag på toppen av PACKOUT™-systemet for transport. Det er like enkelt å feste en tilbehørskasse til undersiden av en verktøybag. Dermed blir det enklere å få med seg på mindre oppgaver som bare krever noen få håndverktøy og små skruer, og der man ikke ønsker å flytte på mye utstyr. Denne fleksibiliteten er Milwaukee PACKOUT alene om.

De nye verktøybagene fås i 25, 40 eller 50 cm størrelser. De er midt i blinken til et bredt spekter av verktøy, fra tilbehør og håndverktøy til slagskrutrekkere og SAWZALL® bajonettsag eller andre større maskiner. De er laget av 1680D ballistisk nylon, med en støpt bunn som beskytter innholdet mot vann, slitasje og slag.


Se videoklipp for å finne ut mer om PACKOUTmodulbasert oppbevaringssystem eller finn nærmeste butikk på www.milwaukeetool.no


OM MILWAUKEE®

For over 90 år siden ble det første Milwaukee-verktøyet laget i Wisconsin, USA. Siden har Milwaukee fokusert på én ting: å produsere det beste og mest slitesterke verktøyet for profesjonelle brukere. I dag er Milwaukees navn forbundet med produkter av høy kvalitet, lang levetid og høy pålitelighet.

Hos Milwaukee er heavy duty mer enn bare en del av slagordet. Det er et løfte om å tilby det beste til profesjonelle brukere. Milwaukees ingeniører utvikler ikke bare verktøy. De utvikler verktøy som løser oppgaven bedre, raskere, sikrere og mer pålitelig.


Om AEG

Techtronic Industries (TTI) er en ledende leverandør av elektrisk verktøy til forbrukere og profesjonelle innenfor for konstruksjons- og byggebransjen. Som den nest største aktør på verdensmarkedet er TTI leveringsdyktige i totalløsninger på elverktøy og har et sterkt fokus på kvalitetsmerker og innovative produkter. TTI’s brede vifte inkluderer høykvalitets elverktøy fra Milwaukee, AEG og Ryobi samt hagemaskiner fra Homelite.