2019-02-06 17:00Pressemelding

Over 100 redskaper. Ett batteri.

null

Det tallrike produktutvalget for hjem og hage fra RYOBI ONE+ blir nå enda større. Fra januar 2019 kan du bruke over 100 verktøy med ett og samme batteri – hvilket gjør ONE+ til markedets største 18V-system for hjemmefiksere.

Med det største utvalget av redskaper noensinne har ONE+ en løsning for enhver oppgave. Foruten snekring og hagearbeid finnes løsninger for et hav av andre områder. For bilpleie finnes verktøy som poleringsmaskin og muttertrekker, for campingturen finnes lamper, vifte og luftpistol, og til hobbyprosjektet tilbyr systemet til og med en limpistol. Nye tillegg til det stadig voksende ONE+-systemet i 2019 er bl.a. en beltesliper, en loddebolt, et multiverktøy, USB-adapter og til og med en myggjager.

Ett batteri passer til hele systemet. Det betyr at samtlige verktøy i ONE+-serien kan drives av samtlige ONE+-batteri – til og med den første generasjonen produkter fra 1990-tallet. På denne måten imøtekommer systemet både nye og gamle brukere. Start samlingen din med et komplett sett med verktøy, batteri og lader. Suppler til med flere verktøy uten å måtte kjøpe nye batteri og ladere!

Dette betyr at i tillegg til at ONE+-systemet er bra for lommeboken, lar det deg også bytte batteri mellom et svimlende utvalg av verktøy og utstyr som dekker alle dine behov for både hjem og hage. En typisk dag med ONE+ kan bestå av at du bytter batteriet fra en vinkelsliper som du brukte til å fjerne gjerdestolper med, til en håndholdt støvsuger for å rengjøre bilen.


Innovatør i 20 år

I over 20 år har ONE+ vært i forkant med nyskapende innovasjoner. ONE+ var først ute med alt fra børsteløs teknologi for hobbybruk til banebrytende Lithium+-batterier for å gjøre snekringsoppgavene lettere. Ingenting har endret seg siden, og fra januar 2019 kan alle ONE+-redskapene brukes med RYOBIs nye High Energy-batterier – de kraftigste batteriene med den lengste driftstiden som RYOBI® noen gang har produsert.


Utvidelse av RYOBIs børsteløse utvalg

ONE+-systemet inneholder det største utvalget av børsteløse 18V-verktøy for hjemmefiksere på markedet, og i 2019 utvider vi dette med en børsteløs stikksag og løvblåser. Disse verktøyene består av friksjonsfrie, børsteløse motorer, som genererer mer kraft og oppnår høyere energiutnyttelse enn konvensjonelle motorer. Intelligent elektronikk overvåker strømforbruket og gir økt batteritid. Sortimentet av børstefrie One+-produkter består i dag av over 10 verktøy, inkludert bor/skrumaskiner, sager, en muttertrekker, en vinkelsliper og en gresstrimmer.

RYOBI®-verktøy er laget for å vare, derfor er alle ONE+-redskaper og batterier dekket av tre års garanti.*

ONE+ er der når du trenger det – for stor og små oppgaver i både hjem og hage. Over 100 redskaper. Bare ett batteri.

Mer informasjon

For mer informasjon kontakt Salgssjef Martin Guldborg Hahn på telefon: +47 98065028 eller e-post: martin.hahn@tti-emea.com. For informasjon om nærmeste Ryobi forhandler kontakt kundeservice på tlf. 800 124 93

Om Ryobi

Ryobi har i mer enn 40 år vært den ledende produsent av høykvalitetsverktøy til helt rett pris. Ryobi lytter hele tiden til markedets ønsker og har derfor kunne utvikle innovative verktøy med alle ønskede egenskaper. Til profesjonelle håndverkere eller til seriøse “gjør-det-selv”-folk. I verkstedet eller i hagen. Ryobi verktøy vil alltid gi deg valuta for pengene. Ryobi inngår som Homelite og de profesjonelle elverktøymerker AEG og Milwaukee i Techtronic Industries’ brede produktprogram.

Techtronic Industries (TTI) er en ledende leverandør av elektrisk verktøy til forbrukere og profesjonelle innenfor for konstruksjons- og byggebransjen. Som den nest største aktør på verdensmarkedet er TTI leveringsdyktige i totalløsninger på elverktøy og har et sterkt fokus på kvalitetsmerker og innovative produkter. TTI’s brede vifte inkluderer høykvalitets elverktøy fra Milwaukee, AEG og Ryobi samt hagemaskiner fra Homelite.


Om AEG

Techtronic Industries (TTI) er en ledende leverandør av elektrisk verktøy til forbrukere og profesjonelle innenfor for konstruksjons- og byggebransjen. Som den nest største aktør på verdensmarkedet er TTI leveringsdyktige i totalløsninger på elverktøy og har et sterkt fokus på kvalitetsmerker og innovative produkter. TTI’s brede vifte inkluderer høykvalitets elverktøy fra Milwaukee, AEG og Ryobi samt hagemaskiner fra Homelite.