2018-09-07 09:00Pressemelding

OPPNÅ KRAFTEN TIL ELEKTRISK VERKTØY MED DEN NYE M18 FUEL™ SIRKELSAGEN MED 12,0 AH HIGH OUTPUT™-BATTERI

null

Milwaukee® Tool er stolt av å kunngjøre neste gjennombrudd i M18 FUEL™-systemet, den nye M18 FUEL™ 66 mm sirkelsagen.

«Da vi lanserte den første 66 mm trådløse 18 V sirkelsagen i 2013, endret den fullstendig inntrykket håndverkere hadde av hva trådløse sirkelsager er i stand til», sier Tobias Jönsson, Product Manager for Milwaukee®.

«Vårt lederskap innen trådløs teknologi har raskt avansert til at vi i dag kan levere en 66 mm sirkelsag i et 18 V-system som kutter raskere enn de ledende elektriske sagene i markedet. Gjennom en grunnleggende nytenking av elektronikken, en ny og kraftig motor samt en helt ny kraftkilde – M18 REDLITHIUM-ION™ HIGH OUTPUT™ 12,0 Ah-batteriet – kunne vi kombinere tre banebrytende teknologier for å gi brukerne den mest kapable sirkelsagen vi har introdusert til markedet,» sier Tobias.

Den nye M18 FUEL™ sirkelsagen med ONE-KEY™ kombinerer tre eksklusive innovasjoner – POWERSTATE™ børstefri motor, REDLITHIUM-ION™-batteri og REDLINK PLUS™-elektronikk. For å levere den første 18V-sirkelsagen som gir samme kraft som en elektrisk sag, fornyet Milwaukee® disse kritiske trådløse komponentene og kunne dermed levere den aller beste ytelsen til dette verktøyet og dets bruksområder., sier Tobias.

Milwaukee® laget en helt ny POWERSTATE™ børstefri motor for denne sirkelsagen med 5 800 omdr. pr. minutt som utfører krevende kutt uten å gi opp. Milwaukee® har også redesignet hele REDLINK PLUS™-elektronikken i dette verktøyet for å sikre maksimal ytelse under belastning og beskytte mot overbelastning og overoppheting.

Når den utstyres med Milwaukee®s nye M18 FUEL™ REDLITHIUM-ION™ HIGH OUTPUT™ 12,0 Ah-batteri, kan den nye sirkelsagen utføre opptil 750 kutt på bare én batteriladning, noe som eliminerer problemer med ledninger eller hyppige batteriskift i løpet av arbeidsdagen. Det nye HIGH OUTPUT™ 12,0 Ah-batteriet gir 50 % mer strøm, er 50 % kjøligere under bruk og gir 33 % økt driftstid sammenlignet med M18 REDLITHIUM-ION™ HIGH DEMAND™ 9,0 Ah-batteriet.

Chassiset til den nye M18 FUEL™ sirkelsagen er støpt i magnesium for å redusere vekten til verktøyet uten å gå på akkord med den velkjente holdbarheten til Milwaukee®.

Den nye sirkelsagen er fullt kompatibel med hele Milwaukee® M18-systemet, som nå tilbyr mer enn 135 trådløse verktøy som kan brukes med de samme batteriene.

Spesifikasjoner

M18 FUEL™ sirkelsag | M18 FCS66-121C

  • Turtall uten belastning:      5 800 omdr./min
  • Bladdiameter:                     190 mm
  • Senterhull:                            18 mm 30 mm
  • Kuttekapasitet ved 45°:    48 mm
  • Kuttekapasitet ved 90°:    66 mm
  • Vekt med 12,0 Ah-batteri: 5,4 kg

Leveres med 1 x M18 REDLITHIUM-ION HIGH OUTPUT 12,0 Ah batteri, M12– M18 hurtiglader, blad for generelt bruk, sidegjerde, støvutsug og bladnøkkel.

Se en video som viser bruken av den nye M18 FUEL™ sirkelsagen eller finn din nærmeste butikk på www.milwaukeetool.no

.

OM MILWAUKEE®

For over 90 år siden ble det første Milwaukee-verktøyet laget i Wisconsin, USA. Siden har Milwaukee fokusert på én ting: å produsere det beste og mest slitesterke verktøyet for profesjonelle brukere. I dag er Milwaukees navn forbundet med produkter av høy kvalitet, lang levetid og høy pålitelighet.

Hos Milwaukee er heavy duty mer enn bare en del av slagordet. Det er et løfte om å tilby det beste til profesjonelle brukere. Milwaukees ingeniører utvikler ikke bare verktøy. De utvikler verktøy som løser oppgaven bedre, raskere, sikrere og mer pålitelig.


Om AEG

Techtronic Industries (TTI) er en ledende leverandør av elektrisk verktøy til forbrukere og profesjonelle innenfor for konstruksjons- og byggebransjen. Som den nest største aktør på verdensmarkedet er TTI leveringsdyktige i totalløsninger på elverktøy og har et sterkt fokus på kvalitetsmerker og innovative produkter. TTI’s brede vifte inkluderer høykvalitets elverktøy fra Milwaukee, AEG og Ryobi samt hagemaskiner fra Homelite.