2018-09-05 09:00Pressemelding

NYE M18 FUEL™ SUPER SAWZALL BAJONETTSAG MED 12,0 AH HIGH OUTPUT™-BATTERI

null

Milwaukee® er stolt av å kunngjøre neste gjennombrudd i M18 FUEL™-systemet, den nye trådløse bajonettsagen M18 FUEL™ SUPER SAWZALL®

«Når det kommer til krevende kutteoppgaver, er det få verktøy som er så legendariske som bajonettsagen M18 FUEL ™ SUPER SAWZALL®. Hittil har ingen annen bærbar bajonettsag, verken elektrisk eller trådløs, matchet hastigheten og holdbarheten til vår elektriske SUPER SAWZALL® bajonettsag», sier Tobias Jönsson, Product Manager for Milwaukee®.

Nå tar vi ytelsen til SUPER SAWZALL® ett hakk lenger på grunn av de store fordelene med den trådløse teknologien til M18 FUEL™. Gjennom en grunnleggende redesign av elektronikken, en kraftig ny motor og en helt ny kraftkilde – M18 REDLITHIUM-ION ™ HIGH OUTPUT™ 12,0 Ah-batteriet – har vi i dag en trådløs SUPER SAWZALL® bajonettsag som ikke bare oppfyller ytelsen til originalen – den plasserer den på sidelinjen,» sier Tobias.

Den nye SUPER SAWZALL® bajonettsagen kombinerer tre eksklusive innovasjoner – POWERSTATE™ børstefri motor, REDLITHIUM-ION™-batteri og REDLINK PLUS™-elektronikk. For å levere ytelsen til legenden SUPER SAWZALL® elektrisk bajonettsag i en 18 V-bajonettsag fornyet Milwaukee® disse kritiske trådløse komponentene og kunne dermed levere den aller beste ytelsen til dette verktøyet og dets bruksområder.

Milwaukee® laget en helt ny POWERSTATE™ børstefri motor for denne bajonettsagen som gir konstant hastighet og kraft til krevende kutt uten å gi opp. Milwaukee® har også redesignet hele REDLINK PLUS™-elektronikken for å sikre maksimal ytelse under belastning og forhindre overbelastning og overoppheting.

M18™ SUPER SAWZALL® bajonettsag utnytter de samme elektriske funksjonene som gjorde forgjengerne berømte, bl.a. valgfri bane, 32 mm slaglengde, 3000 strøk pr. min og en femtrinns regulatorbryter.

Når den utstyres med Milwaukee®s nye M18 FUEL ™ REDLITHIUM-ION ™ HIGH OUTPUT™ 12,0 Ah-batteri, kan bajonettsagen utføre opptil 150 kutt i 290 mm x 45 mm furutre på bare én lading av 12,0 Ah-batteriet, noe som eliminerer problemer med ledninger eller hyppige batteriskift. Det nye HIGH OUTPUT™ 12,0 Ah-batteriet gir 50 % mer strøm, er 50 % kjøligere under bruk og gir 33 % økt driftstid sammenlignet med M18 REDLITHIUM-ION™ 9,0 Ah-batteriet.

Den nye M18 FUEL SUPER SAWZALL® bajonettsagen er fullt kompatibel med hele Milwaukee® M18-systemet, som nå tilbyr mer enn 135 trådløse verktøy som kan brukes med de samme batteriene.


Spesifikasjoner

M18 FUEL™ SUPER SAWZALL® bajonettsag (M18 FSX-121X)

  • Slaghastighet uten motstand: 3000 strøk pr. min
  • Strøk: 32 mm
  • På/av bane
  • Justerbar sko
  • Opphengsbøyle
  • LED-lys
  • Vekt med 12,0 Ah-batteri: 5,5 kg

Leveres med 1 x M18 REDLITHIUM-ION HIGH OUTPUT 12,0 Ah batteri, M12– M18 hurtiglader og blad for generelt bruk.

Se en video som viser bruken av den nye M18 FUEL™ SUPER SAWZALL bajonettsagen eller finn din nærmeste butikk på www.milwaukeetool.no

OM MILWAUKEE®

For over 90 år siden ble det første Milwaukee-verktøyet laget i Wisconsin, USA. Siden har Milwaukee fokusert på én ting: å produsere det beste og mest slitesterke verktøyet for profesjonelle brukere. I dag er Milwaukees navn forbundet med produkter av høy kvalitet, lang levetid og høy pålitelighet.

Hos Milwaukee er heavy duty mer enn bare en del av slagordet. Det er et løfte om å tilby det beste til profesjonelle brukere. Milwaukees ingeniører utvikler ikke bare verktøy. De utvikler verktøy som løser oppgaven bedre, raskere, sikrere og mer pålitelig.


Om AEG

Techtronic Industries (TTI) er en ledende leverandør av elektrisk verktøy til forbrukere og profesjonelle innenfor for konstruksjons- og byggebransjen. Som den nest største aktør på verdensmarkedet er TTI leveringsdyktige i totalløsninger på elverktøy og har et sterkt fokus på kvalitetsmerker og innovative produkter. TTI’s brede vifte inkluderer høykvalitets elverktøy fra Milwaukee, AEG og Ryobi samt hagemaskiner fra Homelite.