2015-11-20 11:12Pressemelding

NYE HOLLOWCORE™ MUTTERTREKKERE SKRUR TVERS GJENNOM GJENGENE

null

Milwaukee lanserer nå det innovative sortimentet HOLLOWCORE™ muttertrekkere som en del av det hurtig voksende håndverktøysegmentet. Siste skudd på stammen leveres med en helt ny, smart design som revolusjonerer markedet og åpner for nye muligheter

DET INNOVATIVE DESIGNET MED HUL KJERNE GIR DEN PROFESJONELLE HÅNDVERKEREN UBEGRENSEDE MULIGHETER TIL Å STRAMME OG ÅPNE MUTTERE UANSETT LENGDEN PÅ GJENGENE

Muttertrekkerens magnetiske feste sammen med den ubegrensede rekkevidden vil raskt gjøre Milwaukee HOLLOWCORE™ håndverktøyene til trofaste følgesvenner for enhver profesjonell håndverker. HOLLOWCORE™ griper i tillegg rundt både 4-kant, HEX og 8-kant-bolter og er spesielt utviklet til å løsne både rustne og nedslitte bolter og muttere.

Muttertrekkerne er enkle å finne i verktøykassen takket være fargekoder på skaftet. De er utviklet i helsmidd rustfritt stål og forkrommet sånn at de skal kunne motstå enhver utfordring på arbeidsplassen i år etter år.

For å si det enkelt – Milwaukee har utviklet de nye HOLLOWCORE™ muttertrekkere for å gjøre brukerens arbeidshverdag så enkel som overhodet mulig..

Milwaukee har i dag over 60 forskjellige produkter i håndverktøysortimentet. HOLLOWCORE™ er enda et eksempel på Milwaukees ønske og vilje om å levere kvalitet som effektiviserer arbeidet og bidrar til fine sluttresultater hos profesjonelle brukere over hele verden.

Les mer om HOLLOWCORE™ eller finn nærmeste forhandler på www.milwaukeetool.no


OM MILWAUKEE®

For 90 år siden ble det første Milwaukee-verktøyet laget i Wisconsin i USA. Siden da har Milwaukee fokusert på én visjon: å produsere de beste og mest slitesterke elektriske verktøyene til profesjonelle brukere. I dag er Milwaukee et navn som forbindes med produkter av den høyeste kvalitet, lengste levetid og største pålitelighet som kan kjøpes for penger.

Hos Milwaukee er Heavy Duty mer enn en del av et motto. Det er et løfte om å tilby det beste til profesjonelle brukere. Milwaukees ingeniører skaper ikke bare verktøy. De skaper verktøy som løser oppgaven bedre, raskere, sikrere og mer pålitelig. Verktøy som aldri svikter deg. Verktøy som står distansen utTechtronic Industries (TTI) er en ledende leverandør av elektrisk verktøy til forbrukere og profesjonelle innenfor for konstruksjons- og byggebransjen. Som den nest største aktør på verdensmarkedet er TTI leveringsdyktige i totalløsninger på elverktøy og har et sterkt fokus på kvalitetsmerker og innovative produkter. TTI’s brede vifte inkluderer høykvalitets elverktøy fra Milwaukee, AEG og Ryobi samt hagemaskiner fra Homelite.


Om AEG

Techtronic Industries (TTI) er en ledende leverandør av elektrisk verktøy til forbrukere og profesjonelle innenfor for konstruksjons- og byggebransjen. Som den nest største aktør på verdensmarkedet er TTI leveringsdyktige i totalløsninger på elverktøy og har et sterkt fokus på kvalitetsmerker og innovative produkter. TTI’s brede vifte inkluderer høykvalitets elverktøy fra Milwaukee, AEG og Ryobi samt hagemaskiner fra Homelite.