2013-10-23 14:06Pressemelding

NY RYOBI® BATTERIDREVET SPIKERPISTOL - Glem alt om bråkete kompressorer, slanger eller dyre gassbeholdere.

null

Ryobi 18V ONE+™ introduserer neste generasjon innenfor batteridrevet fleksibilitet.
Den nye 18V spikerpistolen leveres med den innovative AirStrike™ teknologien som eliminerer behovet for bråkete kompressorer, lange slanger som er i veien og dyre gassbeholdere. Dette betyr raskere montering og enklere manøvrering rundt hvor maskinen skal brukes. Gi deg i kast med nær sagt alle arbeidsoppgaver med spikerpistolens kapasitet på opp til 1.600 spiker per opplading takket være det nye og forbedrede 18V Lithium+™ batteriet [RB18L40].


·  AirStrike™ Teknologien: Tilbyr integrert luftkompresjon som igjen gir et kompakt verktøy uten drift eller vedlikeholdskostnader. Teknologien eliminerer også behovet for kompressorer, slanger eller gassbeholdere.

·  Batteridrevet kraft: Gi deg i kast med nær sagt alle arbeidsoppgaver med spikerpistolens kapasitet på opp til 1.600 spiker per opplading takket være det nye og forbedrede 18V Lithium+™ batteriet [RB18L40].

·  ONE+™ Systemet: Som del av Ryobi One+ kan batteriet drive over 35 forskjellige elverktøy og hagemaskiner.

Den nye Ryobi 18V spikerpistolen gir brukeren muligheten til å takle enhver arbeidsoppgave raskt og effektivt. I kontaktmodus får brukeren maksimal effektivitet og rask inn spikerne.   

I sekvensiell modus får brukeren maksimal presisjon til perfekt plassering av spiker.

Og innovasjonen stopper ikke der…

En sensor i grepet aktiverer to LED lys når brukeren tar tak i maskinen. Dette sikrer et godt opplyst arbeidsområde til enhver tid. Verktøyløs dybdeinnstilling sørger for at brukeren enkelt kan stille inn maskinen til ønsket spikerdiameter og maskinen vil hele tiden være skånsom mot ømfintlige overflater. Den praktiske justeringshjulet regulerer lufttrykket for beste resultat og maskinens innebygde funksjon som hindrer at den avfyres med tomt magasin forlenger levetiden.   

Verktøyløs funksjon for fjerning av fastklemte spiker og indikator for lavt spikernivå gjør maskinen enkel og sikker i daglig bruk.

Ryobi sin nye 18V spikerpistol er på toppen av det hele del av det unike ONE+ systemet hvor over 35 forskjellige hagemaskiner og elverktøy drives av de samme 18V batterier.

Ryobi ONE+ er markedets smarteste og mest økonomiske måte å utvide sin verktøysamling på. Ta del i verktøyrevolusjonen i dag!

Egenskaper:

  • Kraft: 18V
  • Spikerstørrelse: 15-50mm / Diameter: 18Ga (1mm)
  • Magasinkapasitet: 110 spiker
  • Spikerrekkevidde: 0.625” til 2”
  • Skuddtakt: 60/min
  • Vekt med batteri: 2.93 kg

Standardutstyr: 500 x 32 mm spiker, høyre/venstre beltekrok, 2 x spikersko

Beskrivelse

Benevning

 Veil. utsalgspris inkl mva

18V Spikerpistol

R18N18G-0

NOK 1.999,-

For mer informasjon om RYOBI® og mange andre produkter besøk  www.ryobitools.no

Alle RYOBI® produkter leveres med 2 års garanti.

Mer informasjon

For mer informasjon kontakt Trade Marketing Manager Fredric Backert på telefon +46 738 20 80 90  eller e-mail: fredric.backert@tti-emea.com. For informasjon om nærmeste Ryobi forhandler kontakt kundeservice på tlf. 800 124 93

Om Ryobi

Ryobi har i mer enn 40 år vært den ledende produsent av høykvalitetsverktøy til helt rett pris. Ryobi lytter hele tiden til markedets ønsker og har derfor kunne utvikle innovative verktøy med alle ønskede egenskaper. Til profesjonelle håndverkere eller til seriøse “gjør-det-selv”-folk. I verkstedet eller i hagen. Ryobi verktøy vil alltid gi deg valuta for pengene. Ryobi inngår som Homelite og de profesjonelle elverktøymerker AEG og Milwaukee i Techtronic Industries’ brede produktprogram.

Techtronic Industries (TTI) er en ledende leverandør av elektrisk verktøy til forbrukere og profesjonelle innenfor for konstruksjons- og byggebransjen. Som den nest største aktør på verdensmarkedet er TTI leveringsdyktige i totalløsninger på elverktøy og har et sterkt fokus på kvalitetsmerker og innovative produkter. TTI’s brede vifte inkluderer høykvalitets elverktøy fra Milwaukee, AEG og Ryobi samt hagemaskiner fra Homelite.


Om AEG

Techtronic Industries (TTI) er en ledende leverandør av elektrisk verktøy til forbrukere og profesjonelle innenfor for konstruksjons- og byggebransjen. Som den nest største aktør på verdensmarkedet er TTI leveringsdyktige i totalløsninger på elverktøy og har et sterkt fokus på kvalitetsmerker og innovative produkter. TTI’s brede vifte inkluderer høykvalitets elverktøy fra Milwaukee, AEG og Ryobi samt hagemaskiner fra Homelite.