2015-02-13 09:15Pressemelding

NY RYOBI® 36V FUSION™ HYBRID GRESSKLIPPER - Det beste fra to verdener

null

Den nye 36V Fusion™ Hybrid klipperen fra Ryobi tilbyr en klippeopplevelse uten kompromiss! Klipperen gir batteridrevet frihet eller ubegrenset driftstid ved hjelp av kabelen, så hvorfor velge strømkilde når du kan få det beste fra begge verdener?

  • Ryobi® Hybrid Teknologi: Den nye 36V Hybrid gressklipperen fra Ryobi kan enten drives av to 18V ONE + batterier eller strømkabel som gir maksimal fleksibilitet til å velge mellom ubegrenset driftstid ved hjelp av strømforsyning eller ubegrenset mobilitet med batteri - alt i samme maskin.
  • Kraftig ytelse: Med en klippekapasitet på 34 cm og EasyEdge gresskam tilbyr klipperen både kraft og effektivitet.
  • ONE+™ kompatibel: Ytelse fra 36V (2x 18V) med Ryobi Lithium Fusion™ -teknologi er nå også tilgjengelig i 18V ONE + serien. Som en del av serien er ONE+™ Lithium+ batteriet kompatibelt med over 40 hagemaskiner og elverktøy.

Den nye 36V Fusion™ Hybrid klipperen Ryobi gir en klippeopplevelse uten kompromiss. Klipperen gir batteridrevet frihet og ubegrenset driftstid via ledning. Denne innovative gressklippere er utviklet og designet med tanke på fleksibilitet. Den nye serien av Hybrid Verktøy Ryobi tilbyr det beste fra begge verdener - batteridrevet frihet og ubegrenset driftstid! Hybridklipperen er også siste tilskudd i ONE+ serien, verdens første system batteridrevne med maskiner der ett batteri er kompatibel med et bredt utvalg av hagearbeid og elverktøy.

Det unike Vertebrae™ håndtaksdesignet gir brukeren muligheten til å tilpasse håndstilling og lengden på skaftet for optimal individuell komfort som reduserer tretthet ved langvarig bruk.

Klipperen monteres enkelt på under 5 minutter ut av esken. Det sammenleggbare håndtaket og gressoppsamleren gjør klipperen lett å lagre på steder med begrenset plass.

Den nye klipperen leverer klasseledende ytelse hver gang. Det aerodynamiske optimaliserte klippehuset med en 34 cm metallblad gir utmerket klippeevne og bioklipp ytelse. Gressklipperen leveres også med Ryobi sin egen Easy Edge™ funksjon som tillater brukeren å klippe perfekt langs kantene, og sikrer konsistente og ryddige klipperesultat.

Den nye 36V Fusion™ Hybrid gressklippen tilbyr driftstid, ytelse, brukervennlighet og kan enkelt oppbevares. Den innovative hybridteknologien betyr også at du aldri kommer til å gå tom for strøm.

Modell
RLM18C34H25
Motor
Hybrid
Klippkapasitet [cm]
34
Højdejustering
5 høydejusteringer
Batterikapasitet [Ah]
Fusion 2 x 18V ONE+ 2,5Ah batterier
Lader
Dobbel lader
Maks. klippekapasitet [m²]
Opp til 400m2
Håndtak
Vertebrae Ergonomisk håndtak
Oppsamler [L]
45
Gresskam
Ja
Bio-Clip
Ja
Vekt [Kg]
15.2
Garanti [År]
2

Beskrivelse Modell Veil. pris inkl. mva


36V Fusion™ Hybrid Gressklipper RLM18C34H25 3.199:-

For mer informasjon om RYOBI® og mange andre produkter besøk www.ryobitools.no

Alle RYOBI® produkter leveres med 2 års garanti.

Mer informasjon

For mer informasjon kontakt Trade Marketing Manager Fredric Backert på telefon +46 738 20 80 90eller e-mail: fredric.backert@tti-emea.com. For informasjon om nærmeste Ryobi forhandler kontakt kundeservice på tlf. 800 124 93

Om Ryobi

Ryobi har i mer enn 40 år vært den ledende produsent av høykvalitetsverktøy til helt rett pris. Ryobi lytter hele tiden til markedets ønsker og har derfor kunne utvikle innovative verktøy med alle ønskede egenskaper. Til profesjonelle håndverkere eller til seriøse “gjør-det-selv”-folk. I verkstedet eller i hagen. Ryobi verktøy vil alltid gi deg valuta for pengene. Ryobi inngår som Homelite og de profesjonelle elverktøymerker AEG og Milwaukee i Techtronic Industries’ brede produktprogram.

Techtronic Industries (TTI) er en ledende leverandør av elektrisk verktøy til forbrukere og profesjonelle innenfor for konstruksjons- og byggebransjen. Som den nest største aktør på verdensmarkedet er TTI leveringsdyktige i totalløsninger på elverktøy og har et sterkt fokus på kvalitetsmerker og innovative produkter. TTI’s brede vifte inkluderer høykvalitets elverktøy fra Milwaukee, AEG og Ryobi samt hagemaskiner fra Homelite.


Om AEG

Techtronic Industries (TTI) er en ledende leverandør av elektrisk verktøy til forbrukere og profesjonelle innenfor for konstruksjons- og byggebransjen. Som den nest største aktør på verdensmarkedet er TTI leveringsdyktige i totalløsninger på elverktøy og har et sterkt fokus på kvalitetsmerker og innovative produkter. TTI’s brede vifte inkluderer høykvalitets elverktøy fra Milwaukee, AEG og Ryobi samt hagemaskiner fra Homelite.