2016-11-07 07:52Pressemelding

NY GENERASJON BAJONETTSAG FRA SKAPEREN AV BAJONETTSAGER

null

Milwaukee® fortsetter å revolusjonere bajonettsagen med introduksjonen av den nye M18 FUEL™ SAWZALL® med ONE-KEY™. Det er mulig å tilpasse, spore og håndtere den nye sagen med gratisappen ONE-KEY™.

BAJONETTSAGEN M18 FUEL™ MED ONE-KEY™ SAGER RASKERE ENN ELEKTRISKE SAGER OG HAR OVER 40 % LENGRE DRIFTSTID OG 5 GANGER SÅ LANG LEVETID – NOE SOM GJØR DEN TIL DEN KRAFTIGSTE OPPLADBARE 18 V-BAJONETTSAGEN I MARKEDET. FORDI DEN ER KOMPATIBEL MED ONE-KEY™, KAN BRUKERNE TILPASSE VERKTØYETS YTELSE, NOE SOM GIR UOVERTRUFFEN PRODUKTIVITET, SAMT SPORE OG HÅNDTERE VERKTØYET VIA GRATISAPPEN ONE-KEY™.

«Det er nesten 65 år siden Milwaukee® oppfant bajonettsagen, og siden den gang har SAWZALL® vært bransjeledende når det gjelder holdbarhet og ytelse», sier Thomas Møller, Trade Product Manager hos Milwaukee Tool.

«Med SAWZALL® gode omdømme og historie kombinert med kompetansen og lederposisjonen til Milwaukee®, kan vi med stolthet presentere en ny SAWZALL® som gir brukerne utemmet kraft og – med ONE-KEY ™ – evnen til å bruke ytelsen for en enda bedre opplevelse. Dette er SAWZALL® som du aldri tidligere har opplevd den», sier Thomas Møller.

Med ONE-KEY™ vil brukerne kunne tilpasse, spore og håndtere sin nye SAWZALL®. Med verktøytilpasningen i ONE-KEY™ kan brukerne tilpasse en rekke innstillinger i SAWZALL®, blant annet tilpasse hastigheten for jevnere sagoppstart, innstille en automatisk sagbremse for å forhindre utilsiktet saging i materialer og optimalisere levetiden på bladet. Dette gir brukeren full kontroll til å spesifisere eller tilpasse hastigheten til ulike materialer utover den mekaniske hastighetsknappen. De kan opprette sin egen profil, og med et trykk på en knapp på verktøyet enkelt gå frem og tilbake mellom lagrede profiler slik at hver saging utføres med de mest nøyaktige og produktive innstillinger. Når verktøyet er innstilt, er ikke telefonen lenger nødvendig. Brukerne kan også få tilgang til tilgjengelige oppsett basert på vanlige bruksområder og materialer – se i tabellen under denne pressemeldingen for eksempler.

Funksjonen integrert verktøysporing i ONE-KEY™ gjør det enkelt å spore SAWZALL®. Brukerne kan bare ta frem mobilen og se hvor sagen sist ble brukt. Med den forenklede funksjonen verktøy- og utstyrskontroll har brukerne også et sentralt sted der de kan ha oversikt over sin SAWZALL® og alt annet verktøy og utstyr samt ha detaljert registrering av alt verktøy for å kunne lage budsjett og styre utgifter på en enkel måte.

I likhet med alle andre M18 FUEL™-produkter har den nye SAWZALL® tre eksklusive innovasjoner fra Milwaukee® – POWERSTATE™ børsteløs motor, REDLITHIUM-ION™ 5,0 Ah-batteri og REDLINK PLUS™-elektronikk – for å gi enestående ytelse, holdbarhet og driftstid.

Den nye 18 FUEL™ SAWZALL® med ONE-KEY™ er allerede tilgjengelig hos din lokale Milwaukee-forhandler. Etter hvert som sortimentet utvikler seg, vil Milwaukee levere flere funksjoner til produktene via appen, selv etter at de er kjøpt – noe som innebærer uvurderlige produktivitetsgevinster. ONE-KEY™-appen er gratis og kan lastes ned fra App Store eller Google Play Store.

Spesifikasjoner

ONE-KEY™ FUEL™ SAWZALL® (M18 ONESX-502X)

 • Slaglengde: 28,6 mm
 • Slag pr. minutt: 0–3000 slag/min.
 • Vekt med batteri: 4,0 kg
 • Inkludert 2 stk. M18 REDLITHIUM-ION™ 5,0 Ah-batterier, M18-M12 hurtiglader og et sagblad i HD Box.

  Leveres også uten batterier og lader (M18 ONESX-0X).

  Verktøytilpasning for M18 FUELSAWZALL® med ONE-KEY

  Bruker-frustrasjoner Løsninger for verktøykontroll
  Profil – Egendefinert sagekontroll
  Starte saging – Bladet har en tendens til å sprette på materialer, noe som gjør det vanskelig å starte saging på metall.
  • Myk start– Tillater brukeren å programmere en lavere starthastighet i et bestemt tidsintervall
   • En fordel ved saging i tette og harde metaller
  • Innstilling for hastighet – Lar brukeren programmere en økning fra 0 slag/min til valgt maks antall slag/min.
   • En fordel ved saging i myke materialer [PVC og plast]
  Utilsiktet saging– saging av materialer som ikke er ment å bli saget i
  • Sagbrems – En automatisk brems som lar brukerne innstille sagen til automatisk å stoppe bladet når det bryter gjennom et materiale. Bidrar til å forhindre utilsiktet saging i nærliggende materiale.
  Profil – Gjennomtrengende saging
  Gjennomtrengende saging– Hvis bladet ikke tar ved starten av sagingen, vil det føre til at sagen hopper og det blir vanskelig å trenge gjennom når du sager midt i et tremateriale.
  • Med gjennomtrengende saging trenger bladet gjennom materialet på en lavere hastighet og velger deretter automatisk full hastighet. Når bladet har trengt gjennom materialet, registrerer sagen en økning i kraft og øker farten for å oppnå ønsket hastighet.
  Profil – Optimalisert saging
  Tilbehørskostnader og -forbruk
  • Optimal og anbefalt sagehastighet og bladtype for hvert materiale forlenger bladets levetid med opptil 3 ganger.
  • Lengre levetid på bladet betyr færre bladskifter for brukeren.
  Skade på materialer ved aggressiv saging
  • Valg av material- og bladtype gir beste sagehastighet til hvert materiale – noe som resulterer i beste saging i klassen

  Finn nærmeste forhandler eller finn ut mer om M18 ONESX eller hele ONE-KEY-utvalget ved å besøkewww.milwaukeetool.no/one-key

  OM MILWAUKEE®

  For over 90 år siden ble det første Milwaukee-verktøyet laget i Wisconsin, USA. Siden har Milwaukee fokusert på én ting: å produsere det beste og mest slitesterke verktøyet til profesjonelle brukere. I dag er Milwaukees navn assosiert med produkter av høyeste kvalitet, lengste levetid og høyeste pålitelighet som er tilgjengelig.

  Hos Milwaukee er heavy duty mer enn bare en del av slagordet. Det er et løfte om å tilby profesjonelle brukere det beste. Milwaukees ingeniører konstruerer ikke bare verktøy. De konstruerer verktøy som løser oppgaven bedre, raskere, sikrere og mer pålitelig.

  Techtronic Industries (TTI) er en ledende leverandør av elektrisk verktøy til forbrukere og profesjonelle innenfor for konstruksjons- og byggebransjen. Som den nest største aktør på verdensmarkedet er TTI leveringsdyktige i totalløsninger på elverktøy og har et sterkt fokus på kvalitetsmerker og innovative produkter. TTI’s brede vifte inkluderer høykvalitets elverktøy fra Milwaukee, AEG og Ryobi samt hagemaskiner fra Homelite.


  Om AEG

  Techtronic Industries (TTI) er en ledende leverandør av elektrisk verktøy til forbrukere og profesjonelle innenfor for konstruksjons- og byggebransjen. Som den nest største aktør på verdensmarkedet er TTI leveringsdyktige i totalløsninger på elverktøy og har et sterkt fokus på kvalitetsmerker og innovative produkter. TTI’s brede vifte inkluderer høykvalitets elverktøy fra Milwaukee, AEG og Ryobi samt hagemaskiner fra Homelite.