2012-01-31 10:26Pressemelding

Nå nye høyder med 2 hagemaskiner i RYOBI® One Plus 18 volt serien

null

RYOBI ® One Plus er en unik verktøyserie hvor samme 18 volt batteri og lader kan brukes med over 35 forskjellige elverktøy og hagemaskiner.

•    One Plus 18 volt: Markedets bredeste verktøysserie hvor samme 18 volt batteri og lader kan brukes med over 35 forskellige elverktøy og hagemaskiner.

•    Valgfrihet: Sortimentet består av 35 elverktøy og hagemaskiner.

•    Kostnadseffektivt: Det er ingen grunn til å kjøpe dyre batterier og ladere hver gang du trenger nye verktøy. Batteriet er ofte den dyreste delen av verktøyet eller hagemaskinen

•    Miljøhensyn: Med One Plus-systemet trenger du bare ett batteri for alle elverktøy og hagemaskiner. Dette gagner miljøet og du får fullt utbytte av batteriet, som yter best når det brukes ofte.  


Over 35 forskjellige elverktøy og hagemaskiner
Ryobi® One Plus systemet gir brukerne valgfrihet til å kjøpe akkurat hva de trenger. Vanligvis følger både batteri og lader med når du kjøper nytt batteridrevet verktøy, enten du vil eller ikke. One Plus er den mest kostnadseffektive måte å kjøpe elektriske verktøy og hagemaskiner på, og er også grunnen til det kalles den smarte måten å kjøpe batterimaskiner på.
 One Plus systemet gir også brukerne mulighet til å velge nøyaktig det batteri som passer oppgaven. Enten det er lang driftstid, kompakt størrelse og rask ladetid har One Plus system løsninger som passer alle.

Det er lett å komme i gang. Utvalget av startsett som inneholder verktøy, batterier og lader er stort. Batterier kan også kjøpes separat. Etter dette kan brukeren fritt velge mellom over 35 forskjellige elverktøy og hagemaskiner neste gang behovet skulle oppstå. Laderen og batteriet kjøpes bare første gang!

Nyheter i RYOBI® One Plus serien:

Ryobi One Plus 18V Hekksaks med forlengerarm RHT1850X

Med fire posisjons bevegelig hode gir den nye Ryobi One Plus 18V hekksaksen med forlengerarm maksimal fleksibilitet og optimal rekkevidde i alle kutteoppgaver.
Det unike designet med sentral justering gjør at brukeren kan utvide rekkevidden langt utover hva som er mulig med en vanlig hekksaks. Dette gjør verktøyet ideelt for å nå opp og inn i høye og dype hekker, uten behov for stige.

Den nye 18V hekksaksen har også roterbart bakhåndtak som gir brukeren maksimal fleksibilitet til å komme inn i vanskelige områder, uten at batteriet kommer i veien. Dette gjør maskinen ideell til en lang rekke arbeidsoppgaver i enhver hage.

Egenskaper:
•    Voltstyrke: 18V Lithium-ion
•    Kuttekapasitet: 16mm
•    Hastighet: 1200 o/min
•    Bladlengde: 50cm

Standardutstyr: 1 x 18V 1.4Ah lithium-ion batteri, bladbeskyttelse og lader (RHT1850X)

Maskinen er også tilgjengelig uten batteri og lader som OHT1850X


Ryobi One Plus 18V Grensag RPP1820 / OPP1820

Enda en nyhet i den stadig voksende One Plus ™-serien fra Ryobi ® er den nye 18V grensagen ideell for trimming og beskjæring av høye grener. Med et teleskopskaft på opp til 3,5 meter lar sagen brukeren klippe og trimme grener fra bakken. Skjærehodet har en vinkel på 15 grader for beste sikkerhet og tilgjengelighet.

Egenskaper:
•    Voltstyrke: 18V Lithium-ion
•    Sverdlengde: 20cm
•    Kjedehastighet: 5.5m/s
•    Teleskopskaft
•    Automatisk kjedesmøring

Standardutstyr: 1 x 18V 1.4Ah lithium-ion batteri, kjedeolje, slire og lader (RPP1820)


Maskinen er også tilgjengelig uten batteri og lader som OPP1820


Beskrivelse                                                           Navn   Veil. pris
One Plus 18V hekksaks (Med batteri og lader) RHT1850XLI    1599
One Plus 18V hekksaks  (uten batteri og lader)    OHT1850X    749

Beskrivelse                                                           Navn   Veil. pris
One Plus 18V Grensag  (Med batteri og lader) RPP1820LI        1699
One Plus 18V Grensag (uten batteri og lader)  OPP1820           899


Alle Ryobi produkter har 2-års garanti.

Mer informasjon
For mer informasjon kontakt Trade Marketing Manager Thomas Norberg på telefon (+46) 732 30 78 44 eller e-mail: thomas.norberg@tti-emea.com. For informasjon om nærmeste Ryobi forhandler kontakt kundeservice på tlf. 800 124 93Om Ryobi
Ryobi har i mer enn 40 år vært den ledende produsent af høykvalitetsverktøy til helt rett pris. Ryobi lytter hele tiden til markedets ønsker og har derfor kunne utvikle innovative verktøy med alle ønskede egenskaper. Til profesjonelle håndverkere eller til seriøse “gjør-det-selv”-folk. I verkstedet eller i hagen. Ryobi verktøy vil alltid gi deg valuta for pengene. Ryobi inngår som Homelite og de profesjonelle elverktøymerker AEG og Milwaukee i Techtronic Industries’ brede produktprogram.


Om AEG

Techtronic Industries (TTI) er en ledende leverandør av elektrisk verktøy til forbrukere og profesjonelle innenfor for konstruksjons- og byggebransjen. Som den nest største aktør på verdensmarkedet er TTI leveringsdyktige i totalløsninger på elverktøy og har et sterkt fokus på kvalitetsmerker og innovative produkter. TTI’s brede vifte inkluderer høykvalitets elverktøy fra Milwaukee, AEG og Ryobi samt hagemaskiner fra Homelite.