2015-10-14 15:57Pressemelding

Milwaukees varmejakker gir varme hele arbeidsdagen.

null

For tre år siden lanserte Milwaukee den første varmejakken med kraft fra M12 batteriet. I dag er oppvarmet arbeidstøy en stor del av M12 serien som nå teller over 65 produkter kompatible med den samme batteriplattformen! Sortimentet av oppvarmet arbeidstøy utvides nå før den kommende sesongen og inkluderer nå også en varmehoodie og en varmevest.


Med kraften fra m12 redlithium-ion™ batteri-teknologien fordeler milwaukees oppvarmet arbeidstøy varmen til alle kroppens kjerneområder. Kraftige varmeelementer i karbon er sydd inn mellom de isolerende lagene, så plaggene holder bedre på varmen. Dette eliminerer behovet for å ha mange lag tøy på under arbeidet.

Den nye varmehoodien er produsert i bomull og ekstra fin polyester for for å tåle tøffe og kalde utendørsmiljøer. Med tre varmesoner på brystet og ryggen gir hoodien varme til brukeren gjennom en full arbeidsdag og eliminerer behovet for mange lag tøy. Tre varmeinnstillinger (høy, middels og lav) lar brukeren justere hoodien etter været og personlig preferanse. Om våren og høsten kan hoodien brukes som vanlig ytterplagg og om vinteren kan den brukes under ytterjakken, Hoodien holder ikke bare holder kroppen varm, men gjør også arbeidet enklere og sikrere.

Nytt for denne sesongen er den slitesterke varmevesten produsert i type 900 denier polyester som forsterker vestens mest sårbare slitesoner. Vesten kan sammen med resten av sortimentet både vaskes i maskin og tørkes i tørketrommel . Tre varmesoner fordeler varmen i kroppen mens det kraftige stoffet er vindtett og vannavvisende for maksimal komfort.

"Å være klasseledende er alltid viktig for Milwaukee, også når vi snakker oppvarmet arbeidstøy. Vi tilstreber å utvikle tekstiler og teknologi som overgår brukerens forventninger " sier Thomas Møller, Trade Product Manager Milwaukee.

"Oppvarmet arbeidstøy gir brukeren fleksibilitet store deler av året og vi gleder oss til å tilby enda flere modeller og størrelser med enda legre driftstid i løpet av sesongen 2015/2016".

Både på og utenfor arbeidsplassen leverer Milwaukees varmejakker varme hele dagen på en enkelt opplading. Produktene i sortimentet drives alle av M12 REDLITHIUM-ION ™ batteriene og er dermed en del av M12 serien med over 65 verktøy som alle er kompatible med den samme batteriplattformen.
Alle varmejakker, vesten og hoodien kan vaskes i maskin og tørkes i trommel for maksimal brukervennlighet.

Milwaukees sortiment av M12 oppvarmet arbeidstøy 2015/16

  • M12 varmevest: Størrelse S-XXL -NYHET
  • M12 varmehoodie: Størrelse S-XXL -NYHET
  • M12 varmejakke, sort: Størrelse S-XXL
  • M12 varmejakke, camo: Størrelse M-XL

For mer informasjon om Milwaukees sortiment av M12 oppvarmet arbeidstøy besøk nærmeste Milwaukee forhandler eller les mer på www.milwaukeetool.no/varmejakker

OM MILWAUKEE®

For 90 år siden ble det første Milwaukee-verktøyet laget i Wisconsin i USA. Siden da har Milwaukee fokusert på én visjon: å produsere de beste og mest slitesterke elektriske verktøyene til profesjonelle brukere. I dag er Milwaukee et navn som forbindes med produkter av den høyeste kvalitet, lengste levetid og største pålitelighet som kan kjøpes for penger.

Hos Milwaukee er Heavy Duty mer enn en del av et motto. Det er et løfte om å tilby det beste til profesjonelle brukere. Milwaukees ingeniører skaper ikke bare verktøy. De skaper verktøy som løser oppgaven bedre, raskere, sikrere og mer pålitelig. Verktøy som aldri svikter deg. Verktøy som står distansen ut

Techtronic Industries (TTI) er en ledende leverandør av elektrisk verktøy til forbrukere og profesjonelle innenfor for konstruksjons- og byggebransjen. Som den nest største aktør på verdensmarkedet er TTI leveringsdyktige i totalløsninger på elverktøy og har et sterkt fokus på kvalitetsmerker og innovative produkter. TTI’s brede vifte inkluderer høykvalitets elverktøy fra Milwaukee, AEG og Ryobi samt hagemaskiner fra Homelite.


Om AEG

Techtronic Industries (TTI) er en ledende leverandør av elektrisk verktøy til forbrukere og profesjonelle innenfor for konstruksjons- og byggebransjen. Som den nest største aktør på verdensmarkedet er TTI leveringsdyktige i totalløsninger på elverktøy og har et sterkt fokus på kvalitetsmerker og innovative produkter. TTI’s brede vifte inkluderer høykvalitets elverktøy fra Milwaukee, AEG og Ryobi samt hagemaskiner fra Homelite.