2019-02-06 14:00Pressemelding

MILWAUKEE®S KOMBIHAMMER SDS-MAX GIR RASKESTE BORING OG BESTE SLAGKRAFT!

null

Milwaukee® er stolt av å lansere M18 FMH, vår raskeste og mest hardtslående batteridrevne SDS-Max bor- og slaghammer.

M18 FUEL™ bor- og slaghammer med ONE-KEY™ gir samme kraft som en hammer i samme størrelse med ledning. Den har en elektromagnetisk clutch for maksimal kontroll og sikkerhet ved bruk, og kan meisle 500 kg materiale på én lading. Og siden den er utstyrt med One-Key™, kan brukerne også enkelt spore, håndtere og sikre kombihammeren gjennom One-Key™-appen på mobiltelefonen.

«Til tross for et stadig voksende utvalg av profesjonelle batteridrevne hammere er det fortsatt mange store oppgaver som krever kapasiteten til en 45 mm roterende hammer. Dessverre mangler de store batteridrevne hammerne som er tilgjengelige, den kapasiteten og hastigheten som kreves for slike bruksområder. Derfor har fagfolk fortsatt valgt verktøy med ledning», sier Tobias Jönsson, Product Manager for Milwaukee®.

«På grunn av de store fordelene som den batteridrevne teknologien til M18 FUEL™ gir, kan vi endre dette med den best-ytende kombihammeren i selskapets historie. Den gir deg ikke bare fordelen av å arbeide ledningsfritt og uten generator, men den borer også raskere enn verktøy med ledning.»

Med Milwaukee®s nye M18™ REDLITHIUM-ION™ HIGH OUTPUT™ 12,0 Ah-batteri (M18 HB12) kan kombihammeren meisle opptil 500 kg materiale på én lading. Du får fordelen av å arbeide ledningsfritt, samtidig som du får bedre ytelse enn med en elektrisk hammer. Det nye HIGH OUTPUT™ M18 HB12 -batteriet gir 50 % mer strøm, er 50 % kjøligere under bruk og gir 33 % økt driftstid sammenlignet med M18™ REDLITHIUM-ION™ 9,0 Ah-batteriet (M18 B9).


Gjennom appen ONE-KEY™ kan brukerne spore, håndtere og sikre den roterende hammeren. ONE-KEY™ Integrated Tool Tracking-funksjonen gjør at brukerne kan se hvor på arbeidsplassen den roterende hammeren befant seg sist. Loggen over plasseringer blir oppdatert når en enhet med appen ONE-KEY™ kommer innenfor en avstand på 30 meter fra hammeren, slik at brukeren raskt kan finne igjen verktøy. Integrated Tool Security gir et ekstra lag med beskyttelse for å forhindre tyveri og tukling. Med forenklet verktøy- og utstyrshåndtering har brukerne også ett samlet sted å ha oversikt over den roterende hammeren og alt annet verktøy og utstyr, og de kan holde detaljert oversikt over alle beholdninger slik at det er enkelt å lage budsjett og styre innkjøp.Det nye verktøyet har også vår egenutviklede AUTOSTOP™ elektromagnetiske clutch for trygg boring og meisling. Clutchen aktiveres ved låsing for å hindre overrotasjon, noe som minimerer den potensielle rotasjonen til bare 45 grader, sammenlignet med 360 grader rotasjon, som brukerne ofte opplever med andre hammere i denne klassen.

Med lanseringen av den nye M18 FMH er Milwaukee® fortsatt den eneste produsenten av elverktøy som tilbyr en komplett serie av roterende hammere som alle bruker samme batterisystem. Den nye M18 FUEL™ ONE-KEY™ SDS-Max-kombihammeren er en del av M18™-systemet, som i dag består av over 145 oppladbare verktøy.


Spesifikasjoner

M18 FUEL™ ONE-KEY™ KOMBIHAMMER (M18 FHM-121C)

Verktøyfeste: SDS-Max

Slagenergi: 11 J (EPTA)

Full hammerkraft: 0–2900 slag/min

Turtall uten belastning: 0–380 omdr./min

Maks borekapasitet i betong: 45 mm

Maks boring med tunnelbor: 65 mm

Maks boring med borkrone: 150 mm

Vibrasjonsnivå ved boring: 9,4 m/s2

Vibrasjonsnivå ved meisling: 7,8 m/s2

Vekt med batteri: 10,2 kg

Antivibrasjon: Ja

Myk start: Ja

Låsebryter: Ja

E-clutch: Ja

Regulerbar hastighet: Nei

Leveres med 1 stk. M18 High Output™ REDLITHIUM-ION™-batteri, M12™ – M18 hurtiglader og smøremiddel.


For mer informasjon om M18 FUEL™ ONE-KEY™ SDS-Max bor- og slaghammer, se videoen om hvordan den brukes eller finn din nærmeste butikk på www.milwaukeetool.no

OM MILWAUKEE®

For over 90 år siden ble det første Milwaukee-verktøyet laget i Wisconsin, USA. Siden har Milwaukee fokusert på én ting: å produsere det beste og mest slitesterke verktøyet for profesjonelle brukere. I dag er Milwaukees navn forbundet med produkter av høy kvalitet, lang levetid og høy pålitelighet.

Hos Milwaukee er heavy duty mer enn bare en del av slagordet. Det er et løfte om å tilby det beste til profesjonelle brukere. Milwaukees ingeniører utvikler ikke bare verktøy. De utvikler verktøy som løser oppgaven bedre, raskere, sikrere og mer pålitelig.


Om AEG

Techtronic Industries (TTI) er en ledende leverandør av elektrisk verktøy til forbrukere og profesjonelle innenfor for konstruksjons- og byggebransjen. Som den nest største aktør på verdensmarkedet er TTI leveringsdyktige i totalløsninger på elverktøy og har et sterkt fokus på kvalitetsmerker og innovative produkter. TTI’s brede vifte inkluderer høykvalitets elverktøy fra Milwaukee, AEG og Ryobi samt hagemaskiner fra Homelite.