2011-10-04 10:00Pressemelding

Milwaukee varmejakke i kamuflasje - en varm nyhet til iskalde jegere

null

Milwaukee som er kjente for å produsere elverktøy til profesjonelle brukere retter nå med lanseringen av C12 HJ varmejakke i kamuflasje siktet mot jakt og friluftsinteresserte.

Jakken lanseres i kjølevannet av den suksessfulle Milwaukee C12 HJ varmejakke i rødt som tok markedet med storm og satte en ny standard innenfor innovasjon på arbeidsplassen.

Den nye C12 HJ varmejakke prydes av Realtree AP™ kamuflasje som er det mest populære og allsidige kamuflasjemønster på markedet og er derfor perfekt til jakt, fiske og andre friluftsaktiviteter.

 Gjennom å utnytte innovativ teknologi varmer jakken kroppen og stimulerer blodsirkulasjonen på selv de kaldeste dager. Jakken leveres med et Milwaukee M12 1,5 Ah Lithium-Ion elverktøybatteri som ligger gjemt i en diskret lomme og leverer opp til 6 timer konstant oppvarming pr. lading. For de som tilbringer lengre perioder i skog og mark er også et 3.0 Ah batteri tilgjengelig som gir helt opp til 12 timers konstant oppvarming pr. opplading.

 M12 batteriet er kompatibelt med hele Milwaukee sin serie av over 25 kompakte 12 V batteriverktøy, f.eks. C12 HZ, den kompakte bajonettsagen som sammen med Milwaukees rustfrie bajonettsagblader er perfekt til å dele opp slakt. 

 Jakken leverer jevn, god varme og uovertruffen brukerkomfort takket være sine tre varmesoner som er sydd inn i materialet. Varmesonene er strategisk plassert for å gi brukeren optimal oppvarming av kroppens kjerneområder. De slitesterke varmeelementene har tre nivåer; lav, medium eller høy og betjenes enkelt gjennom en knapp plassert på jakkens innside. Varmeelementene gjør at man slipper å være i bevegelse for å holde varmen i krevende, kalde omgivelser. Man kan komfortabelt sitte på post i timevis uten å fryse.

 Takket være softshellmaterialet er jakken både vindtett og vannavvisende og leverer fleksibilitet og bevegelsesfrihet under alle værforhold. Materialet er i tillegg støysvakt som sammen med et praktisk feste til jaktlisens eller fiskekort gjør den til en yndet følgesvenn for enhver jeger, fisker og andre friluftsintresserte.  

Med lanseringen av kamuflasjejakken består M12 serien nå av over 25 produkter hvor alle kan brukes med samme batteri og lader.

 

Se hele M12 verktøyserien på hjemmesiden http://mtechnology.milwaukeetool.no

 

Egenskaper

Driftstid: Opp til 6  timer kontinuerlig varmelevering
pr. opplading. ( Opp til 12 timer med 3.0 Ah batteri)

Realtree AP ™ kamuflasjemønster

Vannavvisende og vindtett.

Tre varmesoner varmer kroppens kjerneområder.

Tre varmenivåer i tillegg til oppvarmingsfunksjon.

Enkel nivåkontroll diskret plassert på jakkens innside

Praktisk batteriholder plassert i diskret lomme på jakkens bakside.

Tekniske data for Milwaukee C12 HJ varmejakke

Driftstid 1,5/3.0 Ah batteri: 6/12 timer

Varmesoner: 3 (Høyre/venstre bryst og rygg)

Varmenivåer: 3 + Oppvarmingsfunksjon

Lommer: 2 sidelommer + brystlomme for Mobil/MP3/Samband

Materiale: Soft Shell: 95% Polyester / 5% Spandex

Batteri: 1,5 Ah M12 12V LITHIUM-ION (3.0 Ah selges separat)

Vedlikehold: Håndvask uten batteri

Størrelser: L-3XL

 

Mer informasjon

Hvis du vil ha mer informasjon, kan du kontakte Magnus Karlsson på

tlf. (+46) 705 43 95 71 eller e-post: magnus.karlsson@tti-emea.com.

Finn nærmeste Milwaukee-forhandler ved å kontakte kundeservice på telefon 800 124 93. Mer informasjon om Milwaukees produkter finner du på www.milwaukeetool.no.

Om Milwaukee

For mer enn 80 år siden ble det første Milwaukee-verktøyet laget i Wisconsin i USA. Siden da har Milwaukee fokusert på én visjon: å produsere de beste og mest slitesterke elektriske verktøyene til profesjonelle brukere. I dag er Milwaukee et navn som forbindes med produkter av den høyeste kvalitet, lengste levetid og største pålitelighet som kan kjøpes for penger.
Hos Milwaukee er heavy duty mer enn en del av et motto. Det er et løfte om å tilby det beste til profesjonelle brukere. Milwaukees ingeniører skaper ikke bare verktøy. De skaper verktøy som løser oppgaven bedre, raskere, sikrere og mer pålitelig. Verktøy som aldri svikter deg. Verktøy som står distansen ut.


Om AEG

Techtronic Industries (TTI) er en ledende leverandør av elektrisk verktøy til forbrukere og profesjonelle innenfor for konstruksjons- og byggebransjen. Som den nest største aktør på verdensmarkedet er TTI leveringsdyktige i totalløsninger på elverktøy og har et sterkt fokus på kvalitetsmerker og innovative produkter. TTI’s brede vifte inkluderer høykvalitets elverktøy fra Milwaukee, AEG og Ryobi samt hagemaskiner fra Homelite.