2011-02-10 10:23Pressemelding

Milwaukee utvider nå sitt sortiment innen bor og meiselhammere med lanseringen av den nye PLH 20 2 kg SDS-Plus L-formet borhammer.

null

Milwaukee lanserer en helt ny og ekstremt kompakt 2 kg SDS-Plus
L-formet borhammer for elektrikere, snekkere, ventilasjonsarbeidere og rørleggere.

 

PLH 20 er designet for å tilby topp ytelse og ergonomi i tillegg til den livslengde og driftssikkerhet profesjonelle håndverkere krever. Med en ubelastet hastighet på 3 700 o/min gir PLH 20 brukeren god ytelse, lav vekt og hastigheten som trengs for å gjennomføre krevende oppgaver i murverk.  

 

PLH 20 leveres komplett med SDS-plus chuck og er designet spesifikt for boroppgaver mellom 5 og 12 mm. For best mulig driftssikkerhet er PLH20 utstyrt med en innebygd sikkerhetskobling som beskytter bruker og verktøy mot fastkilte bor. Slagfunksjonen slås enkelt av og på med den lett tilgjengelige funksjonsvelgeren på toppen av maskinen.
Unik design av maskinen leder luftstrømmen forbi og reduserer faren for skadelig støv og nedfall ved boroppgaver i tak. I tillegg sørger forbedret ergonomi og  L-formet design for perfekt balanse selv under de mest krevende boroppgaver. Gummiert håndtak og integrert antivibrasjonssystem resulterer i liten fare for arbeidsskader og god komfort gjennom hele arbeidsdagen.


Europeisk lovgivning har satt en øvre grense for hvor mye vibrasjoner en arbeidstaker skal kunne utsettes for i løpet av en dag. På grunn av PLH 20 sitt lave vibrasjonsnivå (10.2 m/s²) tillater lovgivningen hele 115 minutters konstant bruk av maskinen av gangen. Avtrekker som kan brukes med to fingre forenkler i tillegg bruk med hansker og oppgaver på lite tilgjengelige steder.

 

Milwaukee fortsetter å levere innovative løsninger i drill og hammerkategorien med spesielt fokus på yrkesgruppene innen bygg og anlegg, rørfag og VVS.

PLH20 gir denne kategorien økt fokus på nye løsninger og den kraft, hastighet og driftssikkerhet anleggsplassen krever.

 

Spesifikasjoner                            

Verktøyopptak - SDS-plus

Effekt -  620W

Slagenergi -  2.0 J

Ubelastet turtall -  0 – 3 700 o/min

Turtall full belasting- 0 - 2.700rpm

Hammerfunksjon ved full belasting -  0 - 4.400 slag/min

Vibrasjonsnivå (3-aksial)- 10,2 m/s²      

Vekt- 1.9kg

Lengde x Bredde x Høyde- 266x76x207 mm     

 

 Egenskaper                       

Borkapasitet:   

Betong/ Mur -  20mm

Optimal bordiameter betong/mur - 5-12mm

Stål - 13mm

Tre - 30mm

 


 

Mer informasjon

Hvis du vil ha mer informasjon, kan du kontakte Magnus Karlsson på

tlf. (+46) 705 43 95 71 eller e-post: magnus.karlsson@tti-emea.com.

Finn nærmeste Milwaukee-forhandler ved å kontakte kundeservice på telefon 800 124 93. Mer informasjon om Milwaukees produkter finner du på www.milwaukeetool.no.

 

Om Milwaukee

For mer enn 80 år siden ble det første Milwaukee-verktøyet laget i Wisconsin i USA. Siden da har Milwaukee fokusert på én visjon: å produsere de beste og mest slitesterke elektriske verktøyene til profesjonelle brukere. I dag er Milwaukee et navn som forbindes med produkter av den høyeste kvalitet, lengste levetid og største pålitelighet som kan kjøpes for penger.
Hos Milwaukee er heavy duty mer enn en del av et motto. Det er et løfte om å tilby det beste til profesjonelle brukere. Milwaukees ingeniører skaper ikke bare verktøy. De skaper verktøy som løser oppgaven bedre, raskere, sikrere og mer pålitelig. Verktøy som aldri svikter deg. Verktøy som står distansen ut.


Om AEG

Techtronic Industries (TTI) er en ledende leverandør av elektrisk verktøy til forbrukere og profesjonelle innenfor for konstruksjons- og byggebransjen. Som den nest største aktør på verdensmarkedet er TTI leveringsdyktige i totalløsninger på elverktøy og har et sterkt fokus på kvalitetsmerker og innovative produkter. TTI’s brede vifte inkluderer høykvalitets elverktøy fra Milwaukee, AEG og Ryobi samt hagemaskiner fra Homelite.