2011-02-22 16:17Pressemelding

Milwaukee sin kraftigste serie har nå blitt enda bedre!

null

Milwaukee lanserer nå M28 serien - sine kraftigste batteridrevne verktøy.
M28 erstatter den eksisterende V28 serien og Milwaukee flytter alle eksisterende V28 verktøy over på den nye batteriplattformen. M28 tilbyr brukerne en forbedret batteriløsning med avansert integrert elektronikk. Den nye M28 batteriplattformen er 100% kompatibel med alle eksisterende V28 maskiner.

 

        

En av de største fordelene ved lanseringen av den nye M28 batteriplattformen er at alle eksisterende V28 verktøy enkelt kan oppgraderes og umiddelbart utnytte fordelene ved lengre driftstid og mer kraft ved å bytte til det nye og forbedrede M28 batteriet

 

 Milwaukee var pionerer ved lanseringen av V28 Lithium-Ion systemet i 2005 og viser nå igjen sitt engasjement til videre innovasjon med lanseringen av M28. Den nye batteriplattformen tilbyr Digital Power Management (DPM) – Overbelastningsvern som beskytter både batteri og maskin mot selv de tyngste utfordringer samtidig med at det sikrer lang driftstid og batterilevetid. 

 

Den avanserte elektronikken i både batteriet og verktøyet betyr at maskinen er vesentlig bedre beskyttet uten å gå på kompromiss med yteevnen ettersom hvert verktøy i en batteriserie har forskjellige krav til hvor mye kraft det trekker.

 

Overbelastningsvernet restarter seg selv, noe som innebærer at man ikke trenger å fjerne batteriet for å fortsette jobben.  

 

Overbelastningsvernet inkluderer også et system som kontrollerer temperaturen på batteriet for å sikre optimal drift. Systemet overvåker også hver enkelt battericelle og sørger for sikker kraftlevering og  lading.

 

Kombinert med en ny og kompakt design, integrert stålramme som skiller battericellene og utstrakt bruk av støt og vibrasjonsabsorberende materialer leverer det nye batteriet den driftssikkerheten og levetiden tøffe arbeidsforhold krever.

 

Parallelt med lanseringen av M28 introduserer  Milwaukee den helt nye M28 slagbormaskin. HD28PD tilbyr rå kraft og driftssikkerhet i en kompakt innpakning som er enhver profesjonell håndverker verdig.

Mer informasjon

Hvis du vil ha mer informasjon, kan du kontakte Magnus Karlsson på

tlf. (+46) 705 43 95 71 eller e-post: magnus.karlsson@tti-emea.com.

Finn nærmeste Milwaukee-forhandler ved å kontakte kundeservice på telefon 800 124 93. Mer informasjon om Milwaukees produkter finner du på www.milwaukeetool.no.

 

Om Milwaukee

For mer enn 80 år siden ble det første Milwaukee-verktøyet laget i Wisconsin i USA. Siden da har Milwaukee fokusert på én visjon: å produsere de beste og mest slitesterke elektriske verktøyene til profesjonelle brukere. I dag er Milwaukee et navn som forbindes med produkter av den høyeste kvalitet, lengste levetid og største pålitelighet som kan kjøpes for penger.
Hos Milwaukee er heavy duty mer enn en del av et motto. Det er et løfte om å tilby det beste til profesjonelle brukere. Milwaukees ingeniører skaper ikke bare verktøy. De skaper verktøy som løser oppgaven bedre, raskere, sikrere og mer pålitelig. Verktøy som aldri svikter deg. Verktøy som står distansen ut.


Om AEG

Techtronic Industries (TTI) er en ledende leverandør av elektrisk verktøy til forbrukere og profesjonelle innenfor for konstruksjons- og byggebransjen. Som den nest største aktør på verdensmarkedet er TTI leveringsdyktige i totalløsninger på elverktøy og har et sterkt fokus på kvalitetsmerker og innovative produkter. TTI’s brede vifte inkluderer høykvalitets elverktøy fra Milwaukee, AEG og Ryobi samt hagemaskiner fra Homelite.