2016-11-23 14:39Pressemelding

MILWAUKEE® SETTER LISTA HØYT MED DEN NYE BATTERIDREVNE 254 MM KAPP- OG KAPP/GJÆRSAGEN I M18 FUEL™ SYSTEMET

null

Milwaukee® annonserer det neste store gjennombruddet i bransjen – den nye M18 FUEL™ kapp/kapp/gjærsagen på 254 mm. Sagen henter kraften fra et M18 REDLITHIUM-ION-batteri og er fullt kompatibel med hele M18-systemet

Den ekstreme ytelsen til M18 fuelkombinert med den revolusjonerende kraften og driftstiden til det nye M18Redlithium-ionHigh Demand9,0-batteriet gjør Milwaukee® i stand til å introdusere bransjens første 254 mm kapp/gjærsag med samme kapasitet som en elektrisk sag, samt batteridrevet komfort og mobilitet.

«Elektriske kapp/gjærsager utgjør mesteparten av dagens marked fordi det egentlig ikke har vært noen batteridrevne alternativer som har samme kraft og kapasitet som en stasjonær sag», sier Thomas Møller, Trade Product Manager i Milwaukee Powertools.

«Ved å kombinere våre avanserte motorer og elektronikk med det nye M18 REDLITHIUM-ION™ HIGH DEMAND™ 9,0 Ah-batteriet bruker vi vår FUEL™-teknologi til å levere en kapp/gjærsag i full størrelse og med full kapasitet drevet av ett eneste batteri – et produkt som virkelig får betydning for brukerne! Og vi er i stand til å levere alt dette med et verktøy som bruker samme M18™-plattform som brukerne våre kjenner og stoler på, slik at det ikke går ut over produktiviteten. Hittil har ingen andre batteridrevne kapp/gjærsager kunnet tilby denne kombinasjonen av kraft, kapasitet, ytelse og driftstid i en bærbar pakke», sier Thomas Møller.

Den nye kapp/gjærsagen M18 FMS254 har kapasitet til å dekke et bredt spekter av bruksområder, fra rammer til finish, inkludert 146 mm vertikal kapasitet til å kutte store stykker til f.eks. gjerder og

91 mm x 281 mm horisontal kapasitet til å kutte trappetrinn og større dimensjoner. Med et lett tilgjengelig vinkelhåndtak på toppen av sagen kan brukerne oppnå en skråkapasitet på 48 ° til venstre og høyre og utnytte 9 forhåndsinnstilte vinkler. En justerbar sperreplate i rustfritt stål med 11 forhåndsinnstilte vinkler gir en gjæringsrekkevidde på 50 ° til venstre og 60 ° til høyre. Med en sperreoverstyring kan brukeren låse sagen i posisjon for å få mer kontroll ved kapp i uvanlige vinkler.

Den nye kapp/gjærsagen har mest kraft i sin klasse og er konstruert for å levere 4000 o/min., noe som gir jevne og raske kapp. Sagen leveres med Milwaukee® POWERSTATE™ børsteløs motor, og med Milwaukee®s revolusjonerende M18 REDLITHIUM-ION™ HIGH DEMAND™ 9,0 Ah-batteri klarer den opp til 400 kapp på kun én opplading, noe som eliminerer bryet med å bytte ut batteriene flere ganger i løpet av dagen, og som til og med overgår det som er mulig med kapp/gjærsager drevet av flere batterier.

Med en vekt på bare 20 kg og med integrert sidehåndtak og bærehåndtak på toppen har brukerne muligheten til å ta med seg denne kapasiteten og ytelsen overalt der de arbeider. Fordi den enkelt kan fraktes til og fra arbeidsstedet, går oppsett og opprydding raskere og produktiviteten øker. Når brukerne slipper å bakse med ledninger, kan de arbeide hvor som helst uten å tenke på strømkilder.

Spesifikasjoner

M18 FUEL™ kapp/gjærsag (M18 FMS254-0)

 • Diameter på sagblad: 254 mm
 • Størrelse på aksling: 30 mm
 • Turtall: 4000 o./min
 • Skrå: Dobbelt
 • Sleide: Ja
 • Vekt: 20 kg
 • Gjæringskapasitet til venstre: 50 °
 • Gjæringskapasitet til høyre: 60°
 • Skrå kapasitet til venstre: 48°
 • Skrå kapasitet til høyre: 48°
 • Maks kappekapasitet 45 ° M/ 45 ° B: 205,23 x 51,3 mm
 • Maks kappekapasitet 45 ° M/ 90° B: 205,23 x 91,2 mm
 • Maks kappekapasitet 90° M/ 45° B: 289,3 x 51,3 mm
 • Maks kappekapasitet 90° M/ 90° B: 289,3 x 91,2 mm
 • Leveres med sagblad, nøkkel til blad, sidehåndtak og klemme.

  Finn nærmeste forhandler eller finn ut mer om den nye

  M18 FUEL™ kapp/gjærsagen ved å besøke  www.milwaukeetool.no

  OM MILWAUKEE®

  For over 90 år siden ble det første Milwaukee-verktøyet laget i Wisconsin, USA. Siden har Milwaukee fokusert på én ting: å produsere det beste og mest slitesterke verktøyet til profesjonelle brukere. I dag er Milwaukees navn assosiert med produkter av høyeste kvalitet, lengste levetid og høyeste pålitelighet som er tilgjengelig.

  Hos Milwaukee er heavy duty mer enn bare en del av slagordet. Det er et løfte om å tilby profesjonelle brukere det beste. Milwaukees ingeniører konstruerer ikke bare verktøy. De konstruerer verktøy som løser oppgaven bedre, raskere, sikrere og mer pålitelig.

  Techtronic Industries (TTI) er en ledende leverandør av elektrisk verktøy til forbrukere og profesjonelle innenfor for konstruksjons- og byggebransjen. Som den nest største aktør på verdensmarkedet er TTI leveringsdyktige i totalløsninger på elverktøy og har et sterkt fokus på kvalitetsmerker og innovative produkter. TTI’s brede vifte inkluderer høykvalitets elverktøy fra Milwaukee, AEG og Ryobi samt hagemaskiner fra Homelite.


  Om AEG

  Techtronic Industries (TTI) er en ledende leverandør av elektrisk verktøy til forbrukere og profesjonelle innenfor for konstruksjons- og byggebransjen. Som den nest største aktør på verdensmarkedet er TTI leveringsdyktige i totalløsninger på elverktøy og har et sterkt fokus på kvalitetsmerker og innovative produkter. TTI’s brede vifte inkluderer høykvalitets elverktøy fra Milwaukee, AEG og Ryobi samt hagemaskiner fra Homelite.