2011-06-20 15:53Pressemelding

Milwaukee RED LITHIUM-ION™ tar batteriteknologien til neste nivå!

null

Milwaukee revolusjonerte elverktøymarkedet ved introduksjonen av verdens første Lithiumbatterier for profesjonelle brukere i 2005. Dette var starten på hele bransjens overgang fra NiCD/NiMH til Lithium. Andre generasjon Lithium-Ion ble lansert mellom 2008 og 2010 og i dag er Milwaukee fortsatt markedsledende innen batteriinnovasjon. Nå øker forspranget til konkurrentene igjen ved introduksjonen av tredje generasjon Lithium-Ion teknologi.  

 

Store fremskritt har blitt gjort med de nye batteriene – både med cellenes kapasitet og teknologien som styrer lading av de induviduelle celler. Milwaukee har også forbedret integrasjonen mellom maskin og batteri. Alt dette gjør at RED LITHIUM-ION batteriene leverer overlegen prestasjon og driftssikkerhet, rett og slett for de som vil ha det beste!


REDLITHIUM™ Fordeler:

 

Ytelse:

 ·         40 % Lengre driftstid

·         20 % Høyere hastighet

·         20 % Høyere dreiemoment

·         Konstant kraft

Driftssikkerhet:

 ·         Virker feilfritt ned til -18 °C

·         20 % lavere arbeidstemperatur

·         Opp til 50 % fler oppladinger

·         Ingen minneeffekt

Milwaukees M12 og M18 serier med henholdsvis 25 og 20 produkter vil sammen med de nye RED LITHIUM-ION batteriene gi maskinene opp til 40 % lengre driftstid, 20 % mer kraft og 50 % fler ladesykluser enn forrige generasjons batterier. Den nye teknologien gjør også at batteriene fungerer feilfritt helt ned til -18 °C, har 20 % lavere arbeidstemperatur, konstant kraft og ingen minneeffekt. Brukerne kan umiddelbart oppgradere ytelse, driftstid og driftssikkerhet på verktøyene de allerede eier fra M-serien ved kun å bytte til de nye RED LITHIUM-ION™ batteriene.     

 

Milwaukee opprettholder med dette sitt stående løfte om å levere innovative, bransjespesifikke løsninger som setter en ny standard innen produktivitet, batteridrevet kraft og driftssikkerhet.

Milwaukee RED LITHIUM-ION™ batterier tilbyr en unik integrasjon mellom kjemi, celledesign, byggekvalitet og elektronikk som utvilsomt hever brukeropplevelsen og dermed øker effektiviteten på arbeidsplassen.

 

Brukerne vil se en overgang til RED LITHIUM-ION™ batterier i løpet av 2011 på alle Milwaukee batterimaskiner. M12 og M18 er tilgjengelig i andre kvartal, M14 vil bli tilgjengelig i tredje kvartal og M28 sin overgang vil bli annonsert på et senere tidspunkt.

Mer informasjon

Hvis du vil ha mer informasjon, kan du kontakte Magnus Karlsson på

tlf. (+46) 705 43 95 71 eller e-post: magnus.karlsson@tti-emea.com.

Finn nærmeste Milwaukee-forhandler ved å kontakte kundeservice på telefon 800 124 93. Mer informasjon om Milwaukees produkter finner du på www.milwaukeetool.no.

 

 Om Milwaukee

For mer enn 80 år siden ble det første Milwaukee-verktøyet laget i Wisconsin i USA. Siden da har Milwaukee fokusert på én visjon: å produsere de beste og mest slitesterke elektriske verktøyene til profesjonelle brukere. I dag er Milwaukee et navn som forbindes med produkter av den høyeste kvalitet, lengste levetid og største pålitelighet som kan kjøpes for penger.
Hos Milwaukee er heavy duty mer enn en del av et motto. Det er et løfte om å tilby det beste til profesjonelle brukere. Milwaukees ingeniører skaper ikke bare verktøy. De skaper verktøy som løser oppgaven bedre, raskere, sikrere og mer pålitelig. Verktøy som aldri svikter deg. Verktøy som står distansen ut.


Om AEG

Techtronic Industries (TTI) er en ledende leverandør av elektrisk verktøy til forbrukere og profesjonelle innenfor for konstruksjons- og byggebransjen. Som den nest største aktør på verdensmarkedet er TTI leveringsdyktige i totalløsninger på elverktøy og har et sterkt fokus på kvalitetsmerker og innovative produkter. TTI’s brede vifte inkluderer høykvalitets elverktøy fra Milwaukee, AEG og Ryobi samt hagemaskiner fra Homelite.