2019-04-29 20:40Pressemelding

​Milwaukee® oppgraderer hele M18™ systemet med de nye HIGH OUTPUT™ batteriene

null

Milwaukee® viser stolt frem neste gjennombrudd i det trådløse M18™ systemet, ved å utvide utvalget av M18™ REDLITHIUM-ION™ HIGH OUTPUT™-batterier. De nye M18™ REDLITHIUM-ION™ HIGH OUTPUT™ 8,0 Ah, 5,5 Ah og 3,0 Ah batteriene blir en del av merkets nåværende HIGH OUTPUT™ 12,0 Ah sortiment, og etablerer dermed nye høyder for ytelse i det eksisterende sortimentet av batterier.


De nye HIGH OUTPUT™ batteriene gir 50 % mer strøm, er 50 % kjøligere i bruk og gir økt driftstid.Alle M18™ REDLITHIUM-ION™ HIGH OUTPUT™-batterier gir 50 % mer strøm, er 50 % kjøligere i bruk og gir økt driftstid, sammenlignet med de vanlige M18™ REDLITHIUM-ION™-batteriene, og de er kompatible med hele M18™-systemet, som består av over 145 verktøy.

«I 2005 revolusjonerte Milwaukee® markedet for elektrisk verktøy da vi oppfant teknologien som gjorde det mulig å bruke litium-ion-batterier i elektrisk verktøy. Dette var en prestasjon som bransjen aldri hadde opplevd tidligere. Selv om mange andre selskaper har benyttet denne teknologien til å levere sine egne trådløse systemer, har vi holdt oss i forkant med innovasjoner basert på litium-Ion-teknologi. 

Hvert år har representert milepæler med fremskritt for REDLITHIUM-ION™ batterier – senest lanseringen av vårt mest kapable batteri M18™ REDLITHIUM-ION™ HIGH OUTPUT™ 12,0 Ah i 2018. I år markerer vi den største oppdateringen av M18™ siden introduksjonen av REDLITHIUM-ION™ og gir hele M18™ systemet et løft gjennom HIGH OUTPUT™», sier Henrik Nielsen, Trade Product Manager for Milwaukee®.

M18™ REDLITHIUM-ION™ HIGH OUTPUT™ batteriene er utviklet med den beste kombinasjonen av celleteknologi, pakkekonstruksjon og elektronikk, som noen gang er brukt i et profesjonelt batterisystem. Dette utrolige fremskrittet i batteriteknologi gir mer strøm, er kjøligere i bruk og gir lengre driftstid sammenlignet med M18™ REDLITHIUM-ION™

Dessuten sørger denne innovasjonen for at brukerne oppnår høyere hastighet og får strøm som ikke svekkes, i hele spekteret av M18™ batterier uten å måtte investere i et helt nytt system.


Se en video som viser bruken av M18 HIGH OUTPUT-batterier eller finn din nærmeste butikk på www.milwaukeetool.no

OM MILWAUKEE®

For over 90 år siden ble det første Milwaukee-verktøyet laget i Wisconsin, USA. Siden har Milwaukee fokusert på én ting: å produsere det beste og mest slitesterke verktøyet for profesjonelle brukere. I dag er Milwaukees navn forbundet med produkter av høy kvalitet, lang levetid og høy pålitelighet.

Hos Milwaukee er heavy duty mer enn bare en del av slagordet. Det er et løfte om å tilby det beste til profesjonelle brukere. Milwaukees ingeniører utvikler ikke bare verktøy. De utvikler verktøy som løser oppgaven bedre, raskere, sikrere og mer pålitelig.


Om AEG

Techtronic Industries (TTI) er en ledende leverandør av elektrisk verktøy til forbrukere og profesjonelle innenfor for konstruksjons- og byggebransjen. Som den nest største aktør på verdensmarkedet er TTI leveringsdyktige i totalløsninger på elverktøy og har et sterkt fokus på kvalitetsmerker og innovative produkter. TTI’s brede vifte inkluderer høykvalitets elverktøy fra Milwaukee, AEG og Ryobi samt hagemaskiner fra Homelite.