2011-09-23 14:56Pressemelding

Milwaukee Multiverktøy – Ett verktøy, mange løsninger!

null

Milwaukee utvider på nytt M12™ LITHIUM-ION serien som nå består av over 25 verktøy med introduksjonen av et helt nytt batteridrevet multiverktøy.  


Nye C12 MT tilbyr kompakt allsidighet tilpasset profesjonelle brukeres behov og deres høye krav til kompatibilitet, ytelse og driftssikkerhet. Verktøyet er ideelt til oppgaver som gulvlegging, montering av kjøkken og våtrom, forskjellige slipeoppgaver og elektriske installasjoner.

Verktøyet leveres med en universell adapter som gjør den kompatibel med alt tilgjengelig tilbehør på markedet.

C12 MT gir seg i kast med et utall forskjellige arbeidsoppgaver og kommer lett til i trange kroker og andre vanskelig tilgjengelige steder. Med en justerbar hastighet i 12 trinn og mellom 5000 og 20 000 oscilleringer pr. min blir det enkelt å finne den perfekte hastighet til arbeidsoppgaven. Dette være seg alt fra å finpusse den store slipejobben til flislegging, dykksaging og fjerning av diverse materialer.

 

Milwaukees industriledende Lithium-Ion teknologi beskytter maskin og bruker med innebygd overbelastningsvern -  Digital Power Management (DPM). Den avanserte elektronikken i både batteriet og verktøyet betyr at maskinen er vesentlig bedre beskyttet uten å gå på kompromiss med yteevnen.

 

C12 MT benytter REDLITHIUM™ batteriteknologien. Dette er en av grunnene til at verktøyet leverer enestående ytelse, kompakt kraft og opp til 25% lengre driftstid enn tidligere batteriteknologi.  

Multiverktøyet leveres med enten 1.5 Ah batteri som gjør maskinen maksimalt kompakt eller 3.0 Ah som gir maksimal driftstid.   

Med kontinuerlig innovasjon innenfor Lithium-Ion og planer om ytterligere utvidelser av M12 batteripalttformen i fremtiden øker Milwaukee dermed forspranget i sub-compact kategorien.
M12™ batteriplattformen fortsetter å levere innovative løsninger innenfor kompakt kraft og portabilitet.

 

M12™ batteriplattformen består nå av over 25 verktøy.

Se hele serien på hjemmesiden http://mtechnology.milwaukeetool.no

 

Tekniske data for Milwaukee C12 MT

Oscilleringer pr min: 5 000 – 20 000

Hastighetsinnstillinger: 12

Oscilleringsspenn: 1,5 grader høyre/venstre

Batterikompatibilitet: Milwaukee M12 batterier

Tilbehørskompatibilitet: Alt tilgjengelig tilbehør på markdet

Batteri: 1,5 Ah eller 3,0 Ah M12 Lithium-Ion

Medfølgende tilbehør: Adapter, treblad, slipesokkel og sandpapir

Vekt: 1,0 kg

 

Nyhet! Milwaukee lanserer også den nye C12 PN batteridrevet Hammer og en ny C12 RT multisliper.

 

C12PN er en ny batteridrevet hammer som gir frihet til profesjonelle brukere på steder hvor man ikke har plass til å svinge en tradisjonell hammer. Hammeren drives av M12 batterier og har en kapasitet på 100 spiker (maks. 90 mm) på én opplading.

 

C12 RT er en helt ny multisliper, også fra M12 bateriplattformen som er perfekt til de små slipe og kappeoppgaver på vanskelig tilgjengelige steder. Maskinen passer godt i verktøybeltet med sin beskjedne vekt på kun 0,6 kg og 240 mm lengde.

 

Tekniske data for Milwaukee C12 PN

Spenning:  12 V

Slagtall: 2700 slag/min

Spikerstørrelse: 90 mm

Vekt: 1,6 Kg


Tekniske data for Milwaukee C12 RT

Spenning: 12 V

Turtall pa tomgang: 5000 – 32.000 o/min

Spennhylsediameter: 0,8 – 3,2 mm

Vekt: 0,6 Kg

 

Mer informasjon

Hvis du vil ha mer informasjon, kan du kontakte Magnus Karlsson på tlf. (+46) 705 43 95 71 eller e-post: magnus.karlsson@tti-emea.com. Finn nærmeste Milwaukee-forhandler ved å kontakte kundeservice på telefon 800 124 93. Mer informasjon om Milwaukees produkter finner du på www.milwaukeetool.no.

Om Milwaukee

For mer enn 80 år siden ble det første Milwaukee-verktøyet laget i Wisconsin i USA. Siden da har Milwaukee fokusert på én visjon: å produsere de beste og mest slitesterke elektriske verktøyene til profesjonelle brukere. I dag er Milwaukee et navn som forbindes med produkter av den høyeste kvalitet, lengste levetid og største pålitelighet som kan kjøpes for penger.

Hos Milwaukee er heavy duty mer enn en del av et motto. Det er et løfte om å tilby det beste til profesjonelle brukere. Milwaukees ingeniører skaper ikke bare verktøy. De skaper verktøy som løser oppgaven bedre, raskere, sikrere og mer pålitelig. Verktøy som aldri svikter deg. Verktøy som står distansen ut.


Om AEG

Techtronic Industries (TTI) er en ledende leverandør av elektrisk verktøy til forbrukere og profesjonelle innenfor for konstruksjons- og byggebransjen. Som den nest største aktør på verdensmarkedet er TTI leveringsdyktige i totalløsninger på elverktøy og har et sterkt fokus på kvalitetsmerker og innovative produkter. TTI’s brede vifte inkluderer høykvalitets elverktøy fra Milwaukee, AEG og Ryobi samt hagemaskiner fra Homelite.