2010-10-06 15:14Pressemelding

Milwaukee Magswitch forbedrer dine arbeidsmetoder!

null

Aldri før har en super-sterk permanent magnet vært så lett å kontrollere. Milwaukee har skapt kraftige magnetiske enheter som kan slås av og på med å vri på et håndtak. Ingen batterier! Ingen elektrisitet!

 

Milwaukee Magswitch benytter en unik teknologi som gir kraftige magneter mulighet til å bli slått av og på mekanisk. Milwaukee presenterer nå en bred plattform av produkter som i stor grad kan forenkle sveising. Milwaukee Magswitch teknologi er revolusjonerende i at det gir enestående styrke og kontroll over permanente magneter og gir brukere sikkert feste under varierte oppgaver og fabrikasjoner. Raskere, sikrere montering, reparasjoner og håndtering av stål gir dramatiske tidsbesparelser og økt sikkerhet for brukeren.

 

Lanseringen omfatter sveiseklemmer, firkantmagneter, hengekroker, justerbare vinkler og 90-graders

vinkler.

Milwaukee Magswitch jordklemmer gjør at sveisere raskt kan sette opp, sveise og gå til neste jobb. Tilgjengelig i tre varianter 200Amp, 300Amp og 600Amp. De nye Milwaukee Magswitch jordklemmer tilbyr øyeblikkelig tilkobling, tidsbesparelser og brukervennlighet som standard.

 

■ Kontakt på et øyeblikk. Man slipper å lete etter steder å plassere jordklemme!

■ Man slipper å punktsveise når man jobber med store plater og rør.

■ Skru på Magswitch og start sveisingen!

■ Holder seg ren. Når Magswitch skrus av faller metallresterne ned.

■ Sparer tid og penger

■ Kan festes på flate eller runde overflater

 

Milwaukee’s firkantmagneter setter en ny standard for rask og enkel plassering og fastholdelse av stål på fler forskjellige sider. De firkantede magnetene bruker et kraftig magnetisk felt som skus på ved å vri håndtaget 180°.

 

■ Holder stålet fast fra flere siden før sveising.

■ Kan festes på flate eller runde overflater

■ Nøyaktige 90° vinkler for presis plassering

■ Kan festes på dine gamle stativer og festeanordninger via hull i alle magnetens sider

 

 

Et annet tidsbesparende produkt i serien er Milwaukee Magswitch hengekroker, designet for å la deg henge fra deg verktøy, lamper, ledninger og slanger raskt og enkelt.

 

Hengekrokene lar deg raskt og sikkert holde omtrent alt, hvor som helst.

Tilgjengelig i to størrelser; 11kg arbeidsbelasting og 18kg arbeidsbelastning

 

 

 

 

 

Sveisevinkler har aldri vært så allsidige siden innføringen av Milwaukee Magswitch justerbare vinkler.

Milwaukee Magswitch justerbare vinkler holder seg 100% fri for rusk og eliminerer nødvendigheten av å lirke ut vinkelen. De justerbare vinklene kan enkelt holde både flate materialer og rør.

Tilgjengelig i 30mm og 50mm størrelser

 

 

Milwaukee Magswitch Boomerangle er ganske enkelt den mest allsidige justerbare vinkel noensinne.

Sveisemagneter med 90° vinkler har aldri vært enklere å bruke

 

Milwaukee Magswitch 90° vinkel kan stilles inn til å holde både indre og ytre vinkler.

Magnetens av/på funksjon gør det enkelt å fjerne vinklen uten bruk av makt, samt å holde magnetene helt fri for metallrester.

 

■ Presis plassering, holder på rør og rette flater

■ Mulighet til å tilføye fler magneter for mer kraft

■ Finnes i to størrelser. (Hver vinkel har to magneter)

 

 

 

Milwaukee Magswitch tar nå Norge med storm, og gir brukerne raskere og enklere magnetiske fastspenningsmetoder samtidig som du sparer tid og penger. For rask, nøyaktig

posisjonering og arbeid er Milwaukee Magswitch førstevalget hos enhver profesjonell sveiser.

 

 

 

 

Mer informasjon

For mer information kontakt produktsjef Thomas Møller på telefon (+45) 43 56 55 61
eller e-mail: thomas.moller@tti-emea.com. Finn nærmeste Milwaukee-forhandler ved å kontakte kundeservice på telefon 800 124 93. Mer informasjon om Milwaukees produkter finner du på www.milwaukeetool.no.

 

Om Milwaukee

For mer enn 80 år siden ble det første Milwaukee-verktøyet laget i Wisconsin i USA. Siden da har Milwaukee fokusert på én visjon: å produsere de beste og mest slitesterke elektriske verktøyene til profesjonelle brukere. I dag er Milwaukee et navn som forbindes med produkter av den høyeste kvalitet, lengste levetid og største pålitelighet som kan kjøpes for penger.

 

Hos Milwaukee er heavy duty mer enn en del av et motto. Det er et løfte om å tilby det beste til profesjonelle brukere. Milwaukees ingeniører skaper ikke bare verktøy. De skaper verktøy som løser oppgaven bedre, raskere, sikrere og mer pålitelig. Verktøy som aldri svikter deg. Verktøy som står distansen ut.


Om AEG

Techtronic Industries (TTI) er en ledende leverandør av elektrisk verktøy til forbrukere og profesjonelle innenfor for konstruksjons- og byggebransjen. Som den nest største aktør på verdensmarkedet er TTI leveringsdyktige i totalløsninger på elverktøy og har et sterkt fokus på kvalitetsmerker og innovative produkter. TTI’s brede vifte inkluderer høykvalitets elverktøy fra Milwaukee, AEG og Ryobi samt hagemaskiner fra Homelite.