2016-06-03 15:22Pressemelding

MILWAUKEE® M18 FUEL™ SUPER HAWG® BORER HULL MED DIAMETER PÅ 152 MM.

null

Milwaukee® introduserer en ny batteridrevet vinkelbormaskin som ikke bare borer hull på 152 mm, men som også kan bore over 75 hull på 65 mm pr. opplading. M18 FUEL™ SUPER HAWG® er optimalisert for VVS-bruk og er den første batteridrevne maskinen i sitt slag, og leverer banebrytende produktivitet for profesjonell boring med selvmatende bor på opptil 117 mm og hullsager opptil 152 mm.

"DA VI I FJOR LANSERTE DEN PRISBELØNTE M18 FUEL™ HOLE HAWG® SOM ER OPTIMALISERT FOR BORING I STORE DIAMETER LOVTE VI AT VI I NÆR FREMTID VILLE LEVERE EN INNOVATIV LØSNING SOM ER OPTIMALISERT FOR BORING MED EN STØRRE DIAMETER” SIER THOMAS MØLLER, TRADE PRODUCT MANAGER HOS MILWAUKEE. “ETT ÅR SENERE ER VI STOLE OVER AT VI IKKE BARE KAN HOLDE DET VI LOVER, MEN SAMTIDIG TILBY EN LØSNING SOM HELT ELIMINERER BEHOVET FOR Å BRUKE GENERATORER OG SKJØTELEDNINGER PÅ ARBEIDSPLASSEN."

I likhet med alle andre M18 FUEL™-produkter, er den nye SUPER HAWG® konstruert for de mest krevende oppgavene på kloden.

For å sikre den klasseledende ytelsen leveres M18 FUEL™-produktene med tre innovasjoner som alle er eksklusive for Milwaukee® – POWERSTATE™ børsteløs motor, REDLITHIUM-ION™-batteri og REDLINK PLUS™-elektronikk som leverer uovertruffen ytelse, holdbarhet og driftstid.

Den børsteløse POWERSTATE™-motoren er kraftigere, har lengre levetid og overfører energien mer effektivt. Dette gir M18 FUEL™ SUPER HAWG® kapasitet til å bore hull med ekstra store diameter. Motoren er designet, utviklet og produsert av Milwaukee for å levere vedlikeholdsfri ytelse i mange år med mindre effekttap pga. vibrasjon og mindre varmeutvikling.

REDLINK PLUS™elektronikken er det mest avanserte elektronikksystemet på markedet. REDLINK PLUS™beskytter motoren og girkassen mot overbelastning som kan oppstå hvis maskinen kiler seg fast eller ved arbeid med store diameter i ekstra tunge materialer. Elektronikksystemet sikrer full kommunikasjon mellom verktøy, batteri og lader for å beskytte alle komponenter mot overbelastning, overoppheting og overopplading. Denne avanserte elektronikken bidrar også til å opprettholde ideelle forhold for maksimal ytelse.

Milwaukee® REDLITHIUM-ION™-batterier gir opptil 2,5 ganger lengre driftstid enn vanlige Lithium-Ion-batterier, og gir mulighet for å bore 75 hull med en diameter på 65 mm pr. opplading. RED LITHIUM-ION™-batteriet fungerer feilfritt i temperaturer helt ned til -20 °C.

Integrert batteriindikator gir brukeren oversikt og mulighet til å planlegge oppgavene bedre.

M18 FRADH leveres med en helt ny QUIK-LOK™-chuck. Den egenutviklede chucken gir mulighet for enhånds og nøkkelfri bytte av bor, selvmatende bor, hullsager eller freser med både 7/16 og trekantet skaft. Maskinen leveres også med en mekanisk clutch som beskytter maskinen mot fastkjørte bor.

Spesifikasjoner:

M18 FUELSUPER HAWG® vinkelbormaskin (M18 FRAD-0)

Lav hastighet 0-350 o./min.

Høy hastighet: 0-950 o./min.

Mekanisk clutch

Chuck i metall

Holder til chuck-nøkkel på maskinen

M18 FUEL™ SUPER HAWG® vinkelbormaskin med QUIK-LOK™ chuck (M18 FRADH-0):

Lav hastighet 0-350 o/min.

Høy hastighet: 0-950 o/min.

Mekanisk clutch

7/16” QUIK-LOK™ chuck

For å finne ut mer om de nye produktene eller for å finne din nærmeste butikk, besøk www.milwaukeetool.no

OM MILWAUKEE®

For over 90 år siden ble det første Milwaukee-verktøyet laget i Wisconsin, USA. Siden har Milwaukee fokusert på én ting: å produsere det beste og mest slitesterke verktøyet til profesjonelle brukere. I dag er Milwaukees navn assosiert med produkter av høyeste kvalitet, lengste levetid og høyeste pålitelighet som er tilgjengelig.

Hos Milwaukee er heavy duty mer enn bare en del av slagordet. Det er et løfte om å tilby profesjonelle brukere det beste. Milwaukees ingeniører designer ikke bare verktøy. De designer verktøy som løser oppgaven bedre, raskere, sikrere og mer pålitelig.

Techtronic Industries (TTI) er en ledende leverandør av elektrisk verktøy til forbrukere og profesjonelle innenfor for konstruksjons- og byggebransjen. Som den nest største aktør på verdensmarkedet er TTI leveringsdyktige i totalløsninger på elverktøy og har et sterkt fokus på kvalitetsmerker og innovative produkter. TTI’s brede vifte inkluderer høykvalitets elverktøy fra Milwaukee, AEG og Ryobi samt hagemaskiner fra Homelite.


Om AEG

Techtronic Industries (TTI) er en ledende leverandør av elektrisk verktøy til forbrukere og profesjonelle innenfor for konstruksjons- og byggebransjen. Som den nest største aktør på verdensmarkedet er TTI leveringsdyktige i totalløsninger på elverktøy og har et sterkt fokus på kvalitetsmerker og innovative produkter. TTI’s brede vifte inkluderer høykvalitets elverktøy fra Milwaukee, AEG og Ryobi samt hagemaskiner fra Homelite.