2017-06-02 14:57Pressemelding

MILWAUKEE® M18 FUEL™ HAGEMASKINER – SAMME RÅSKAP SOM PÅ BYGGEPLASSEN

null

Milwaukee Powertools presenterer tre kraftige nyheter innen utendørs hagemaskiner: 
M18 FUEL™ gresstrimmer, M18 FUEL™ løvblåser og M18 FUEL™ hekksaks.

DE NYE MASKINENE HAR KRAFT NOK TIL Å OVERGÅ KONKURRERENDE LØSNINGER BÅDE PÅ 18V OG MED HØYERE SPENNING, OG ER FULLT KOMPATIBLE MED OVER 100 VERKTØY I M18™SYSTEMET.

«Vi er opptatt av å lytte til brukerne våre og levere løsninger som passer til deres behov. Derfor har vi brukt hundrevis av timer sammen med folk som arbeider med landskapspleie for å forstå deres krav til ytelse, holdbarhet og ergonomi», sier Thomas Møller, Trade Product Manager hos Milwaukee Powertools. «Fordi vi ikke vil nøyes med dårlig ytelse, fortsatte vi å utvikle vår teknologi inntil vi kunne tilby en innovativ løsning i form av en virkelig produktforbedring. Ved å kombinere tre eksklusive innovasjoner – POWERSTATE™ børsteløs motor, det nye M18™ 9,0 Ah REDLITHIUM-ION™ HIGH DEMAND™-batteriet og REDLINK PLUS™-elektronikk – leverer våre nye batteridrevne hagemaskiner banebrytende ytelse som til og med overgår løsninger med høyere spenning», sier Thomas Møller.

M18 FUEL™ gresstrimmer

M18 FUEL™ gresstrimmeren fjerner tykt ugress, oppnår full hastighet på under 1 sekund og tilbyr opptil 1 times driftstid på én opplading med 9,0 Ah REDLITHIUM-ION™-batteriet. Motoren er plassert på baksiden av trimmeren for å gi den beste kombinasjonen av kraft, balanse og manøvrerbarhet. Regulerbar hastighetskontroll gir brukerne optimal fleksibilitet. Høy hastighet gir kraft nok til å fjerne tykt ugress, og lav hastighet gir maksimal driftstid samtidig som du har nok kraft til å fjerne vanlig ugress. Trimmetråden på 38,6 cm klipper mer gress i samme drag og øker produktiviteten. Gresstrimmeren leveres med hel drivaksel som gir mer og jevnere kraft ved krevende oppgaver. Det store klippehodet gir plass til mer trimmetråd og har metallforsterket trådspole for lengre levetid.

M18 FUEL™ løvblåser

M18 FUEL™ løvblåseren har kraft nok til å rydde bort rusk og blader på 4,5 meters avstand og tilbyr den lengste, maksimale driftstiden pr. kubikkmeter. Med POWERSTATE ™ børsteløs motor og 9,0 Ah REDLITHIUM-ION™ HIGH DEMAND™-batteri oppnås beste kombinasjon av kraft og driftstid. Med den økte kraften kan blader og rusk og rask enkelt fjernes med maksimal produktivitet. Ved full effekt kan den utføre krevende opprydningsoppgaver som å rense plenen for blader i opptil 20 minutter. Løvblåseren leveres med regulerbar hastighetsinnstilling for optimalt kontroll. Med tohånds cruise-kontroll kan løvblåseren innstilles til ønsket effekt for vedvarende komfortabel bruk. Den nye løvblåseren er 30 % mer stillegående enn ledende konkurrenter og er et utmerket alternativ i situasjoner der mindre støy er en fordel, for eksempel ved arbeid tidlig om morgenen eller i tettbygde strøk.

M18 FUEL™ hekksaks

M18 FUEL™ hekksaksen kan klippe 20 mm tykke grener opptil 30 % raskere og tilbyr opptil 2 timers driftstid pr. oppladning med et 9,0 Ah REDLITHIUM-ION™-batteri. Plasseringen av håndtaket og vektfordelingen gir en optimal kombinasjon av balanse og kontroll. Sverdet på 600 mm klipper mer i samme drag og øker rekkevidden og produktiviteten. Spissbeskyttelsen forhindrer skade på omgivelser og sverdet.

Chassis i metall beskytter drivverket mot skader under arbeidet.

De nye hagemaskinene er fullt kompatible med hele M18™-serien, som nå teller over 100 batteridrevne elverktøy.

Spesifikasjoner

M18 FUEL™ gresstrimmer (M18 CLT-0)

 • Klippebredde: 35–40 cm
 • Tykkelse på trimmertråd: 2–2,4 mm
 • O/min: 0–4600/0–5800
 • Bryter: Regulerbar hastighet
 • Matesystem: Press ned for mer tråd
 • Lengde: 187 cm
 • Vekt med batteri: 5,6 kg


  M18 FUEL™ løvblåser (M18 CBL-0)

 • Maks luftvolum: 12,74 m3/min
 • Maks lufthastighet: 160 km/t
 • Støynivå (dB): 63 (ANSI B175)
 • Cruise-kontroll: Ja
 • Lengde: 98 cm
 • Vekt med batteri: 3,7 kg


  M18 FUEL™ hekksaks (M18 CHT-0)

 • Bladlengde: 600 mm
 • Klippekapasitet: 20 mm
 • Slag pr. minutt: 3400
 • Motorchassis: Metall
 • Lengde: 116 cm
 • Vekt med batteri: 4,95 kg

 • For mer informasjon om M18 FUEL™-serien eller for å finne din nærmeste butikk, besøk: www.milwaukeetool.no


  OM MILWAUKEE®

  For over 90 år siden ble det første Milwaukee-verktøyet laget i Wisconsin, USA. Siden har Milwaukee fokusert på én ting: å produsere det beste og mest slitesterke verktøyet til profesjonelle brukere. I dag er Milwaukees navn assosiert med produkter av høyeste kvalitet, lengste levetid og høyeste pålitelighet som er tilgjengelig.

  Hos Milwaukee er heavy duty mer enn bare en del av slagordet. Det er et løfte om å tilby profesjonelle brukere det beste. Milwaukees ingeniører konstruerer ikke bare verktøy. De konstruerer verktøy som løser oppgaven bedre, raskere, sikrere og mer pålitelig.


  Techtronic Industries (TTI) er en ledende leverandør av elektrisk verktøy til forbrukere og profesjonelle innenfor for konstruksjons- og byggebransjen. Som den nest største aktør på verdensmarkedet er TTI leveringsdyktige i totalløsninger på elverktøy og har et sterkt fokus på kvalitetsmerker og innovative produkter. TTI’s brede vifte inkluderer høykvalitets elverktøy fra Milwaukee, AEG og Ryobi samt hagemaskiner fra Homelite.


  Om AEG

  Techtronic Industries (TTI) er en ledende leverandør av elektrisk verktøy til forbrukere og profesjonelle innenfor for konstruksjons- og byggebransjen. Som den nest største aktør på verdensmarkedet er TTI leveringsdyktige i totalløsninger på elverktøy og har et sterkt fokus på kvalitetsmerker og innovative produkter. TTI’s brede vifte inkluderer høykvalitets elverktøy fra Milwaukee, AEG og Ryobi samt hagemaskiner fra Homelite.