2018-09-04 14:21Pressemelding

MILWAUKEE® LANSERER VERDENS FØRSTE 230 MM VINKELSLIPER DREVET AV ETT 18 V-BATTERI

null

Milwaukee® er stolt over å kunngjøre neste gjennombrudd i M18 FUEL™-systemet. Verdens første 18 V 230 mm vinkelsliper.

Vår ledende posisjon innen trådløs teknologi når nye grenser – i dag kan vi levere løsninger som tidligere ikke fantes som 18 V-verktøy», sier Tobias Jönsson, Product Manager for Milwaukee®. 

«Gjennom en grunnleggende redesign av vår elektronikk, en kraftig ny motor og en helt ny kraftkilde – M18 REDLITHIUM-ION™ HIGH OUTPUT™ 12,0 Ah-batteriet – klarte vi å lage verdens aller første 18 V 230 mm vinkelsliper som ikke bare har en aggressiv 230 mm skive, men som samtidig er lettere enn vår elektriske store vinkelsliper Og alt dette har vi oppnådd uten å belaste brukeren ved å bruke to batterier eller ved å øke spenningen. Et optimalt løft for produktiviteten!» sier Tobias.

Den nye 230 mm vinkelsliperen kombinerer tre eksklusive innovasjoner – POWERSTATE™ børstefri motor, REDLITHIUM-ION™-batteri og REDLINK PLUS™-elektronikk. For å levere den første 18 V 230 mm vinkelsliperen fornyet Milwaukee® disse kritiske trådløse komponentene og kunne dermed levere den aller beste ytelsen til dette verktøyet og dets bruksområder.

Milwaukee® laget en helt ny POWERSTATE™ børstefri motor for denne vinkelsliperen som utfører krevende kutt uten å gi opp. Milwaukee® har også redesignet hele REDLINK PLUS™-elektronikken for å sikre maksimal ytelse under belastning og forhindre overbelastning og overoppheting.

Utstyrt med Milwaukee®s nye M18 REDLITHIUM™ HIGH OUTPUT™ 12,0 Ah-batteri eliminerer verktøyet problemer med ledninger eller hyppige batteriskift. Det nye HIGH OUTPUT™ 12,0 Ah-batteriet gir 50 % mer strøm, er 50 % kjøligere under bruk og gir 33 % økt driftstid sammenlignet med M18 REDLITHIUM-ION™ 9,0 Ah-batteriet.

Den nye M18 FUEL™ 230 mm vinkelsliperen er fullt kompatibel med hele Milwaukee® M18-systemet, som nå tilbyr mer enn 135 trådløse verktøy som kan brukes med de samme batteriene.

Spesifikasjoner

M18 FUEL™ 230 mm vinkelsliper (M18 FLAG230XPDB-121C)

 • Diameter på polerskive: 230 mm
 • Maks kuttedybde: 65 mm
 • Bryter: Trykkbryter
 • Spindelstørrelse: M14
 • Turtall uten belastning: 6 600 omdr./min
 • Line Lock-Out-funksjon: Ja
 • Beskyttelse mot overbelastning: Ja
 • Verktøyfritt skifte av tilbehør: Ja
 • Verktøyfri beskyttelse: Ja
 • Elektronisk clutch: Ja
 • Antivibrasjonshåndtak: Ja
 • Vekt med 12,0 Ah-batteri: 5,3 kg

Leveres med 1 x M18 REDLITHIUM-ION HIGH OUTPUT 12,0 Ah batteri, M12™– M18™ hurtiglader, sikkerhetsbeskyttelse med hurtigutløser, AVS sidehåndtak, flens, FIXTEC-mutter, dobbel støvbeskytter og skiftenøkkel.

Se en video som viser bruken av den nye M18 FUEL™ 230 mm vinkelsliperen eller finn din nærmeste butikk på www.milwaukeetool.no

OM MILWAUKEE®

For over 90 år siden ble det første Milwaukee-verktøyet laget i Wisconsin, USA. Siden har Milwaukee fokusert på én ting: å produsere det beste og mest slitesterke verktøyet for profesjonelle brukere. I dag er Milwaukees navn forbundet med produkter av høy kvalitet, lang levetid og høy pålitelighet.

Hos Milwaukee er heavy duty mer enn bare en del av slagordet. Det er et løfte om å tilby det beste til profesjonelle brukere. Milwaukees ingeniører utvikler ikke bare verktøy. De utvikler verktøy som løser oppgaven bedre, raskere, sikrere og mer pålitelig.


Om AEG

Techtronic Industries (TTI) er en ledende leverandør av elektrisk verktøy til forbrukere og profesjonelle innenfor for konstruksjons- og byggebransjen. Som den nest største aktør på verdensmarkedet er TTI leveringsdyktige i totalløsninger på elverktøy og har et sterkt fokus på kvalitetsmerker og innovative produkter. TTI’s brede vifte inkluderer høykvalitets elverktøy fra Milwaukee, AEG og Ryobi samt hagemaskiner fra Homelite.