2018-08-29 09:36Pressemelding

MILWAUKEE® LANSERER VERDENS FØRSTE 18 V BORDSAG

null

Milwaukee® er stolte av å kunngjøre neste gjennombrudd i M18 FUEL™-systemet, verdens første 18V bordsag. 

«For oss i Milwaukee® representerer M18 FUEL™ et løfte om at hvert verktøy er konstruert for de mest krevende håndverkerne i verden med den rette kombinasjonen av kraft, driftstid og ytelse,» sier Tobias Jönsson som er Product Manager hos Milwaukee®.

 «Vår trådløse teknologi har blitt så avansert at vi nå kan levere løsninger som tidligere ikke fantes som 18V-verktøy, for eksempel bordsager. Gjennom en grunnleggende nytenking av elektronikken, en ny og kraftig motor samt en helt ny kraftkilde – M18 REDLITHIUM-ION™ HIGH OUTPUT™ 12,0 Ah-batteriet – kunne vi skape akkurat den rette blandingen av trådløs teknologi for endelig å gi brukerne en kraftig 18V bordsag i samme M18™-system som de har investert i og stoler på,» sier Tobias.

Den nye M18 FUEL™ bordsagen med ONE-KEY™ kombinerer tre eksklusive innovasjoner – POWERSTATE™ børsteløs motor, REDLITHIUM-ION™-batteri og REDLINK PLUS™-elektronikk. For å levere den første 18V-bordsagen med samme kraft som en 15 ampere elektrisk sag, fornyet Milwaukee® disse kritiske trådløse komponentene og kunne dermed levere den aller beste ytelsen til dette verktøyet og dets bruksområder.

Milwaukee® laget en helt ny POWERSTATE™ børsteløs motor for denne bordsagen med 6300 omdr. pr. minutt som utfører krevende kutt uten å gi opp. Med en kuttekapasitet på opptil 622 mm og en vertikal kapasitet på opptil 63 mm for å håndtere 38 mm trevirke, har denne sagen den imponerende kapasiteten som brukerne nå forventer av en vanlig elektrisk sag. Milwaukee® har også redesignet hele REDLINK PLUS™-elektronikken for å sikre maksimal ytelse under belastning og forhindre overbelastning og overoppheting.

Utstyrt med Milwaukee®s nye M18 REDLITHIUM-ION ™ HIGH OUTPUT™ 12,0 Ah batteri kan bordsagen kutte gjennom 190 meter materiale på én lading. Det nye HIGH OUTPUT™ 12,0 Ah-batteriet gir 50 % mer strøm, er 50 % kjøligere under bruk og gir 33 % økt driftstid sammenlignet med M18 REDLITHIUM-ION™ 9,0 Ah-batteriet.

Gjennom ONE-KEY™ kan brukerne spore, håndtere og sikre borsagen. ONE-KEY Integrated Tool Tracking-funksjonen gjør at brukerne kan se hvor på arbeidsplassen bordsagen befant seg sist. Loggen over plasseringer blir oppdatert når en enhet med den gratis ONE-KEY™-appen kommer innenfor en avstand på 30 meter fra sagen, slik at brukeren raskt kan finne igjen verktøy.

Integrated Tool Security gir et ekstra lag med beskyttelse for å forhindre tyveri og tukling. Med forenklet verktøy- og utstyrshåndtering har brukerne også ett samlet sted å ha oversikt over sagen og alt annet verktøy og utstyr, og kan holde detaljert oversikt over alle beholdninger, noe som gjør det enklere å lage budsjett og styre innkjøp.

Den nye M18 FUEL™ bordsagen med ONE-KEY™ er fullt kompatibel med hele Milwaukee® M18-systemet, som nå tilbyr mer enn 135 effektive verktøy som kan brukes med de samme batteriene.

Spesifikasjoner

M18 FUEL™ bordsag med ONE-KEY (M18 FTS210-121B)

  • Bladets hastighet: 6 300 omdr./min
  • Maks avstand mellom avstandsskinne og sagblad
  • oVenstre 310 mm
  • oHøyre 525/622 mm
  • Maks kuttedybde (ved 90°): 63,5 mm
  • Maks kuttedybde (ved 45°): 44 mm
  • Vekt med 12,0 Ah-batteri 22,3 kg

Leveres med 1 x M18 REDLITHIUM-ION ™ HIGH OUTPUT ™ 12,0 Ah batteri, M12 ™ -M18 ™ hurtiglader, sagblad for generelt bruksområde, bladnøkkel, skyvepinne, sideskinne, vinkelmåler, tilbakeslagsdempere, sagblad og støvutsug.


For bruk med det nye stativet for bordsag (TSS 1000)

Det nye stativet har en totalvekt på bare 6,6 kg – og bidrar dermed til å redusere tretthet hos brukeren ved transport til og fra arbeidplassen. Stativet bærer opptil 82 kg i en behagelig arbeidshøyde på 559 mm. Det er utstyrt med en hurtigutløserbrakett for å holde sagen på plass. Med ettpunkts benjustering for ujevne underlag.

Se en video som viser bruken av den nye M18 FUEL™ bordsagen med ONE-KEY™ eller finn din nærmeste butikk på www.milwaukeetool.no

OM MILWAUKEE®

For over 90 år siden ble det første Milwaukee-verktøyet laget i Wisconsin, USA. Siden har Milwaukee fokusert på én ting: å produsere det beste og mest slitesterke verktøyet for profesjonelle brukere. I dag er Milwaukees navn forbundet med produkter av høy kvalitet, lang levetid og høy pålitelighet.

Hos Milwaukee er heavy duty mer enn bare en del av slagordet. Det er et løfte om å tilby det beste til profesjonelle brukere. Milwaukees ingeniører utvikler ikke bare verktøy. De utvikler verktøy som løser oppgaven bedre, raskere, sikrere og mer pålitelig.


Om AEG

Techtronic Industries (TTI) er en ledende leverandør av elektrisk verktøy til forbrukere og profesjonelle innenfor for konstruksjons- og byggebransjen. Som den nest største aktør på verdensmarkedet er TTI leveringsdyktige i totalløsninger på elverktøy og har et sterkt fokus på kvalitetsmerker og innovative produkter. TTI’s brede vifte inkluderer høykvalitets elverktøy fra Milwaukee, AEG og Ryobi samt hagemaskiner fra Homelite.