2018-04-12 10:48Pressemelding

MILWAUKEE® LANSERER NY SERIE PERSONLIG BELYSNING

null

Milwaukee® lanserer ny serie personlig belysning, basert på nytt USB oppladbart batteri. Milwaukee® styrker rollen som en ledende leverandør av arbeidsbelysning til håndverk og industri.

Kompakt lommelykt, hodelykt og arbeidslampe. Alle basert på REDLITHIUM™ USB, et ekstremt kompakt avtagbart batteri. Ytterligere en lommelykt og en hodelykt for ikke-oppladbare batterier er også med i serien.

– Milwaukee® begynte å utvikle belysning i 2009. Da så vi en god mulighet til å koble Lithium-Ion batteriteknologi med avansert belysning. Resultatet ble nyskapende produkter som dekker et bredt spekter av belysningsbehov. Fra belysning av store områder til mindre oppgave- og tilleggslys, sier produktleder Tobias Jönsson hos Milwaukee Tool.

Nå utvider Milwaukee belysningsutvalget ytterligere, og tar steget inn i den individuelle og personlige sfæren.

– Vi tilbyr nå en serie svært lette og mobile belysningsprodukter som håndverkere og andre brukere kan ha på seg og med seg. De gir rask og enkel tilgang til lys når man trenger det, sier Jönsson.

Et nytt REDLITHIUM™ USB-batteri er kjernen i de nye oppladbare lyktene. Batteriet gir brukerne full oppladbar komfort og ytelse i en svært kompakt størrelse, med driftstid som holder hele arbeidsdagen. REDLITHIUM™ USB-batteri lades på lykten eller i en separat lader.

Laderen er tre ganger raskere enn andre integrerte ladeløsninger som er tilgjengelig i dag.

USB oppladbar kompakt lommelykt

L4 MLED USB-oppladbar kompakt lommelykt. Den lille lykten yter 700 lumen TRUEVIEW™ High Definition lys på full styrke. Lysstrålen rekker opptil 155 meter. Lykten kan holde opptil 16 timer på én lading. Lysstrålen kan tilpasses ulike arbeidsoppgaver gjennom en spot-til-flomlys glidejustering og tre innstillinger: Høy, lav og blink.

Lommelykten er konstruert av aluminium som er motstandsdyktig mot støt og kjemikalier. Den har IP67-gradering, er støvtett og kan neddykkes på inntil én meter dypt vann.

USB oppladbar hodelykt

Den nye USB-oppladbare hodelykten L4 HL kan brukes rett på hodet, på lue eller caps eller utenpå vanlige vernehjelmer. Gummibelagt, glisikker stropp med klips for sørger for enkel lukking og sikkert feste. Hodelykten yter opptil 475 lumen. Fem ulike innstillinger, fra optimal lysstyrke til maksimalt 31 timers driftstid på én batterilading. Lysstrålen kan justeres fra langtrekkende spot til bredere opplysning av omgivelsene. Lykten kan justeres i 7 forskjellige stillinger og har 216 graders vipping for å hjelpe brukerne med å styre lyset dit det er mest behov for det. Hodelykten er mostandsdyktig mot støt og kjemikalier, og IP53-klassifisert for vær- og støvbeskyttelse.


USB oppladbar mini arbeidslampe

L4 FL mini arbeidslampe kan med en særegen dobbeltmagnetklips plasseres og festes praktisk talt hvor som helst. Den kan levere 445 lumen, har to innstillinger for lysstyrke og opptil 11 timer driftstid. Konstruksjonen er slagfast og kjemikaliebestandig, samt IP54-klassifisert for å beskytte mot dårlig vær og støv.

Ikke-oppladbar lommelykt og hodelykt

IPL-LED er en liten og effektiv lommelykt i pennestørrelse. Den sender ut 100 lumen TRUEVIEW™ High Definition-lys. Den er IP67-klassifisert, tett nok til å tåle neddykking i opptil én meter vann og beskyttet mot støv. Lommelykten har en praktisk og beskyttende gummi bitestykke i enden, for sporadisk håndfri bruk.

HL-LED er en lett og kompakt hodelykt. Lykten er festet til en svetteabsorberende stropp i mikrofiber, og kan sitte på hodet hele dagen uten at det går ut over komforten. Den kan gi opptil 300 lumen lysstyrke. Lysstyrken kan varieres med tre ulike styrker, og gir opptil 31 timers kontinuerlig driftstid. Hodelykten er motstandig mot støt og kjemikalier, samt vær- og støvbestandig.


Spesifikasjoner for Milwaukee® personlig belysning

REDLITHIUM™ USB oppladbar kompakt lommelykt (L4 MLED-201)

Lysmengde:Høy / lav / strobe: 700 Lm / 100 Lm / 700 Lm

Driftstid: 4,5 t / 16 t / 8 t

Kapslingsgrad: IP67

Vekt med batteripakke:0,24 kg

Inkludert oppladbart REDLITHIUM™ USB-batteri, Micro-USB-kabel.

REDLITHIUM™ USB-hodelykt (L4 HL-201)

Lysmengde:

  • Spotlys/arbeidslys: 475 Lm
  • Arbeidslys: 300 Lm / 150 Lm / 25 Lm
  • Spot: 300 Lm

Driftstid: 2 t / 4,5 t / 8,5 t / 31 t / 4 t

Kapslingsgrad: IP53

Vekt med batteripakke: 0,19 kg

Inkludert stropp, hjelmklips, oppladbart REDLITHIUM™ USB-batteri, Micro-USB-kabel.


REDLITHIUM™ USB oppladbart lommearbeidslampe (L4 FL-201)

Lysmengde: 445 Lm / 100 Lm

Driftstid: 2 t / 11 t

Kapslingsgrad: IP54

Vekt med batteripakke: 0,17 kg

Inkludert REDLITHIUM™ USB-batteri, Micro-USB-kabel.

Alkalisk lommelykt (IPL-LED)

Lysmengde: 100 Lm

Driftstid: 3 t +

Kapslingsgrad: IP67

Vekt med batteripakke: 0,06 kg

Inkludert klips, 2 x AAA-batterier

Alkalisk tynn hodelykt (HL-LED)
Lysmengde: 300 Lm / 150 Lm / 25 Lm

Driftstid: 4 t / 8,5 t /31 t

Kapslingsgrad: IP52

Vekt med batteripakke: 0,11 kg

Inkludert stropp, hjelmklips, 3 x AAA batterier


USB ladeløsninger

REDLITHIUM™ USB-batteri (L4 B2)

REDLITHIUM™ USB-lader (L4 C)

  • Inkludert Micro-USB-kabel

REDLITHIUM™ USB-startsett (L4 NRG-201)

  • Inkludert REDLITHIUM™ USB-lader, REDLITHIUM™ USB-batteri, Micro-USB-kabel, 2.1A-veggplugg.

Finn ut mer om de nye løsningene for personlig belysning. Se video i bruk eller finn din nærmeste butikk: www.milwaukeetool.no

OM MILWAUKEE®

For over 90 år siden ble det første Milwaukee-verktøyet laget i Wisconsin, USA. Siden har Milwaukee fokusert på én ting: å produsere det beste og mest slitesterke verktøyet for profesjonelle brukere. I dag er Milwaukees navn forbundet med produkter av høyeste kvalitet, lengste levetid og høyeste pålitelighet.

Hos Milwaukee er heavy duty mer enn bare en del av slagordet. Det er et løfte om å tilby profesjonelle brukere det beste. Milwaukees ingeniører designer ikke bare verktøy. Vi designer verktøy som løser oppgaven bedre, raskere, sikrere og mer pålitelig.


Om AEG

Techtronic Industries (TTI) er en ledende leverandør av elektrisk verktøy til forbrukere og profesjonelle innenfor for konstruksjons- og byggebransjen. Som den nest største aktør på verdensmarkedet er TTI leveringsdyktige i totalløsninger på elverktøy og har et sterkt fokus på kvalitetsmerker og innovative produkter. TTI’s brede vifte inkluderer høykvalitets elverktøy fra Milwaukee, AEG og Ryobi samt hagemaskiner fra Homelite.