2019-02-03 10:00Pressemelding

MILWAUKEE® LANSERER EN NY OG KRAFTIG M18 FUEL™ STIKKSAG

null

Milwaukee® er stolt av å introdusere den nye 18 V-stikksagen som bruker M18 FUEL™-teknologi for beste kombinasjon i klassen av kraft, bladhastighet, presisjon og driftstid.

M18 FUEL™ STIKKSAG HAR POWERSTATE™ BØRSTEFRI MOTOR OG REDLINK PLUS™ ELEKTRONIKK, SOM SAMMEN GIR HØYERE VEDVARENDE BLADHASTIGHET ENN STIKKSAGER MED LEDNING, FOR Å GI RENE OG KONTROLLERTE KUTT OG KRAFT NOK TIL Å KUTTE I HARDE MATERIALER.

Den nye M18 FUEL™ stikksagen har bransjeledende POWERSTATE™ børstefri motor, som gir en vedvarende hastighet på 3500 slag/min og renere og mer kontrollerte kutt. REDLINK PLUS™-elektronikken kommuniserer sømløst med motoren og overvåker konstant hastighet og kraft for å opprettholde en vedvarende bladhastighet i krevende materialer, fra hardtre til metall, uten å stanse eller bli langsom.

Med M18 REDLITHIUM-ION™ 5,0 Ah-batteri kan M18 FUEL™ stikksagen kutte opptil 32 meter i 19 mm laminatplate og levere en hel dags arbeid med færre turer til laderen.

Sagen har også verktøyløse bladskift, på-/av-bryter som kan betjenes med begge hender og 6 hastighetsinnstillinger med automatisk startmodus.

Den nye M18 FUEL™ stikksagen er fullt kompatibel med hele M18™-serien, som nå består av over 145 batteridrevne verktøy.

Spesifikasjoner

M18 FUEL™ stikksag (M18 FBJS-502X)

 • Slaghastighet uten motstand:800–3500 omdr. pr. min
 • Maks kuttekapasitet i tre:100 mm:
 • Skråstilling:45°
 • Slaglengde:25 mm:
 • Roterende innstillinger:6
 • Verktøyløs skråinnstilling med sperrer: 0°, 15°, 30° og 45°
 • På/av-blåser og adapter for støvsuger
 • Vekt med batteri: 2,8 kg
 • Leveres med 2 x REDLITHIUM-ION ™ 5,0 Ah-batterier, M12–M18™ hurtiglader, støvrør, skobeskyttelse, splintringsbeskyttelse, støvdeksel, blad og Hex-nøkkel.

  *Selges også i en utgave uten batterier og lader.

  Se en video som viser bruken av den nye M18 FUEL™ stikksagen eller finn din nærmeste butikk på www.milwaukeetool.no

  OM MILWAUKEE®

  For over 90 år siden ble det første Milwaukee-verktøyet laget i Wisconsin, USA. Siden har Milwaukee fokusert på én ting: å produsere det beste og mest slitesterke verktøyet for profesjonelle brukere. I dag er Milwaukees navn forbundet med produkter av høy kvalitet, lang levetid og høy pålitelighet.

  Hos Milwaukee er heavy duty mer enn bare en del av slagordet. Det er et løfte om å tilby det beste til profesjonelle brukere. Milwaukees ingeniører utvikler ikke bare verktøy. De utvikler verktøy som løser oppgaven bedre, raskere, sikrere og mer pålitelig.


  Om AEG

  Techtronic Industries (TTI) er en ledende leverandør av elektrisk verktøy til forbrukere og profesjonelle innenfor for konstruksjons- og byggebransjen. Som den nest største aktør på verdensmarkedet er TTI leveringsdyktige i totalløsninger på elverktøy og har et sterkt fokus på kvalitetsmerker og innovative produkter. TTI’s brede vifte inkluderer høykvalitets elverktøy fra Milwaukee, AEG og Ryobi samt hagemaskiner fra Homelite.