2011-01-27 12:28Pressemelding

Milwaukee® lanserer en helt ny kategori innen test og måleinstrumenter

null

Som første elverktøyleverandør lanserer nå Milwaukee® en helt ny kategori innen test og måleinstrumenter. De nye produktene er skreddersydd brukerne med spesielt fokus på elektriker og ventilasjonsbransjen.

Sortimentet av test og måleinstrumenter inkluderer både innovative verktøy drevet av alkaliske batterier og verktøy drevet av Milwaukees industriledende LITHIUM-ION teknologi. Sistnevnte lanseres som enda et tillegg til den allerede voksende M12 batteriplattformen. Milwaukee® utvikler løpende innovative produkter innenfor denne kategorien og opprettholder dermed løftet om å være den ledende aktør innen test og måleinstrumenter også i fremtiden.   

Med en sterk brukergruppe innen elektriker, bygg og ventilasjonsbransjen har Milwaukee® benyttet sjansen til å levere innovasjon til en gruppe som normalt er underernært når det kommer til nye og brukervennlige løsninger.

Sortimentet drevet av alkaliske engangsbatterier inkluderer elektriske testere, lasertemperaturmålere termometer, digitale multimeter og tangamperemeter.
Sortimentet drevet av oppladbare M12 Lithium-Ion batterier inkluderer lasertemperaturmålere termometer og tangamperemeter. Flere av verktøyene leveres i to separate utgaver med funksjoner og grensesnitt spesialtilpasset spesifikke behov innenfor elektriker og ventilasjonsbransjen.

Ved å introdusere en ny serie test og måleinstrumenter planlegger Milwaukee® å bli den nye standarden i bransjen. Med løftet om å utvikle bransjespesifikke verktøy i tanke vil Milwaukee® fortsette å utvikle plattformen og lansere industriledende verktøy med fokus på sikkerhet, brukervennlighet og ergonomi.  


 

Mer informasjon

Hvis du vil ha mer informasjon, kan du kontakte Magnus Karlsson på

tlf. (+46) 705 43 95 71 eller e-post: magnus.karlsson@tti-emea.com.

Finn nærmeste Milwaukee-forhandler ved å kontakte kundeservice på telefon 800 124 93. Mer informasjon om Milwaukees produkter finner du på www.milwaukeetool.no.

 

 

Om Milwaukee

For mer enn 80 år siden ble det første Milwaukee-verktøyet laget i Wisconsin i USA. Siden da har Milwaukee fokusert på én visjon: å produsere de beste og mest slitesterke elektriske verktøyene til profesjonelle brukere. I dag er Milwaukee et navn som forbindes med produkter av den høyeste kvalitet, lengste levetid og største pålitelighet som kan kjøpes for penger.
Hos Milwaukee er heavy duty mer enn en del av et motto. Det er et løfte om å tilby det beste til profesjonelle brukere. Milwaukees ingeniører skaper ikke bare verktøy. De skaper verktøy som løser oppgaven bedre, raskere, sikrere og mer pålitelig. Verktøy som aldri svikter deg. Verktøy som står distansen ut.


Om AEG

Techtronic Industries (TTI) er en ledende leverandør av elektrisk verktøy til forbrukere og profesjonelle innenfor for konstruksjons- og byggebransjen. Som den nest største aktør på verdensmarkedet er TTI leveringsdyktige i totalløsninger på elverktøy og har et sterkt fokus på kvalitetsmerker og innovative produkter. TTI’s brede vifte inkluderer høykvalitets elverktøy fra Milwaukee, AEG og Ryobi samt hagemaskiner fra Homelite.