2016-08-17 16:12Pressemelding

MILWAUKEE® KUNNGJØR BRANSJENS STØRSTE SKRITT MOT FULL FRIHET FRA LEDNINGEN

null

Milwaukee® er en klar markedsleder innen teknologi for batteridrevne elverktøy og har kunngjort bransjens største skritt mot full frihet fra ledningen.

Med introduksjonen av M18REDLITHIUM-IONHIGH DEMAND9,0 AH batteriet vil Milwaukee® overgå forventningene til batteridrevne elverktøy og levere opptil 5 ganger lengre driftstid, 35 % mer kraft og 60 % kjøligere batterier under drift sammenlignet med vanlige lithium-ion-batterier

Sammen med de avanserte motorene og elektronikken i M18™-systemet overgår denne nye batteriteknologien verktøy som bruker høy spenning eller flere batterier, og er fullt kompatibel med hele Milwaukees M18™-system, som omfatter mer enn 85 verktøy.

«M18™-systemet er i dag det mest avanserte, allsidige og komplette system i bransjen. Det er Milwaukees® egen batteri-, elektronikk- og motorteknologi står bak den enestående ytelsen til våre bransjeløsninger. M18 FUEL™ har skapt en revolusjon i innen trådløst elverktøy. Med introduksjonen av det nye M18™ REDLITHIUM-ION™ HIGH DEMAND™ 9,0 Ah-batteriet øker vi den ekstreme ytelsen til M18 FUEL™ og gir alt i dette systemet opptil dobbel driftstid sammenlignet med vårt bransjeledende 5,0 Ah-batteri. Og fordi denne nye løsningen er fullt kompatibel med M18™-systemet som brukerne allerede kjenner, vil de ikke oppleve redusert produktivitet», sier Thomas Møller, Nordic Trade Product Manager hos Milwaukee Tool.

«Dette er et sprang i lithium-ion-teknologi som fullstendig endrer oppfatningene og forventningene til hva batteridrevet verktøy er i stand til», sier Thomas Møller.

En oppgradering til det nye batteriet vil umiddelbart øke ytelsen til brukerens eksisterende M18™-verktøy. Det nye M18™ HIGH DEMAND™ 9,0 Ah-batteriet vil gi mer utført arbeid pr. lading og mer arbeid utført i batteriets levetid enn noe annet batteri på markedet, uavhengig av spenning. I tillegg er M18™ REDLITHIUM-ION™ HIGH DEMAND™ 9,0 Ah-batteriet betydelig kjøligere under drift, noe som betyr at brukere vil kunne presse batteriverktøyet hardere og lengre enn noen gang.

Med lanseringen av M18™ REDLITHIUM-ION™ HIGH DEMAND™ 9,0 Ah-batteriet tilbyr Milwaukee® fullt kompatible batteriløsninger for best mulig ytelse på alle nivåer – kompakt 2,0 Ah, utvidet kapasitet på 5,0 Ah og høytytende 9,0 Ah – for å møte ulike spesifikke brukerbehov. HIGH DEMAND™ 9,0 Ah batteriet er optimalisert for høytytende M18 FUEL™-verktøy og løsninger som trenger kraftig strømforsyning og langvarig driftstid for bruksområder som krevende boring, meisling, skjæring og sliping.

M18™ REDLITHIUM™ HIGH DEMAND™ 9,0 Ah-batteriet vil bli solgt separat, sammen med maskiner og i sett med mulighet for velge maskiner selv. Det har full systemkompatibilitet med alle de over 85 batteridrevne M18™-maskinene.

For å finne ut mer om det nye M18™ REDLITHIUM™ HIGH DEMAND™ 9,0 Ah-batteriet eller for å finne din nærmeste butikk, besøk www.milwaukeetool.no

OM MILWAUKEE®

For over 90 år siden ble det første Milwaukee-verktøyet laget i Wisconsin, USA. Siden har Milwaukee fokusert på én ting: å produsere det beste og mest slitesterke verktøyet til profesjonelle brukere. I dag er Milwaukees navn assosiert med produkter av høyeste kvalitet, lengste levetid og høyeste pålitelighet som er tilgjengelig.

Hos Milwaukee er heavy duty mer enn bare en del av slagordet. Det er et løfte om å tilby profesjonelle brukere det beste. Milwaukees ingeniører konstruerer ikke bare verktøy. De konstruerer verktøy som løser oppgaven bedre, raskere, sikrere og mer pålitelig.


Techtronic Industries (TTI) er en ledende leverandør av elektrisk verktøy til forbrukere og profesjonelle innenfor for konstruksjons- og byggebransjen. Som den nest største aktør på verdensmarkedet er TTI leveringsdyktige i totalløsninger på elverktøy og har et sterkt fokus på kvalitetsmerker og innovative produkter. TTI’s brede vifte inkluderer høykvalitets elverktøy fra Milwaukee, AEG og Ryobi samt hagemaskiner fra Homelite.


Om AEG

Techtronic Industries (TTI) er en ledende leverandør av elektrisk verktøy til forbrukere og profesjonelle innenfor for konstruksjons- og byggebransjen. Som den nest største aktør på verdensmarkedet er TTI leveringsdyktige i totalløsninger på elverktøy og har et sterkt fokus på kvalitetsmerker og innovative produkter. TTI’s brede vifte inkluderer høykvalitets elverktøy fra Milwaukee, AEG og Ryobi samt hagemaskiner fra Homelite.