2016-08-17 16:06Pressemelding

MILWAUKEE® INTRODUSERER VERDENS FØRSTE 18 V 5 KG SDS-MAX KOMBIHAMMER

null

Introduksjonen av kombihammeren M18 FUEL™ SDS-Max er en avgjørende innovasjon innen batteridrevne elverktøy fra Milwaukee®.

SDS-Max Kombihammeren er den første 18V løsningen av sitt slag som gir den nødvendige ytelsen for krevende boroppgaver og meisling. Med lanseringen av den nye 18 V SDS-Max hammeren er Milwaukee® den eneste produsenten av elverktøy som tilbyr en komplett serie av kombihammere som alle bruker samme M18batteri.

«Vi er stolte over å levere verdens første 18V SDS-Max kombihammer. For første gang er ikke brukerne begrenset av en ledning eller generator når de skal bruke en stor SDS-Max-hammer", sier Thomas Møller, Nordic Trade Product Manager hos Milwaukee Tool.

Ved å benytte våre egne M18™- og M18 FUEL™-teknologier har Milwaukee® utviklet en kombihammer med en borekapasitet på 40 mm og kraft til uavbrutt meisling i opptil 20 minutter på ett batteri.

«Brukerne får en enestående produktivitet fordi de kan bruke kombihammeren SDS-Max med det samme M18™ REDLITHIUM-ION™-batterisystemet som brukes på andre SDS-plus-løsninger», sier Thomas Møller.

Milwaukees® M18 FUEL™-teknologi gjør at kombihammeren M18 FUEL™ SDS-Max leverer ytelsen som er nødvendig for krevende bruk som tørr kjerneboring og meisling i både betongblokker og armert betong.

M18 FUEL™ SDS-Max kombihammeren er også et av de første verktøyene fra Milwaukee® som leveres med det nye M18™ REDLITHIUM-ION™ HIGH DEMAND™ 9,0-batteriet. Denne avgjørende batteriteknologien gir opptil 5 ganger lengre driftstid, 35 % mer kraft og jobber 60 % kjøligere enn vanlige lithium-ion-batterier. Denne kraftige økningen av driftstid og kraft vil fortsette å presse grensene for batteridrevne muligheter.

Den nye M18 FUEL™ SDS-Max kombihammeren er i salg fra september 2016.

Spesifikasjoner:

M18 FUEL™ 5 kg SDS-Max kombihammer (M18 CHM-902C)

 • Maks boring i betong: 40 mm
 • 0 - 450 RPM
 • 0 - 3000 BPM
 • Slagenergi (EPTA) 6.1 J
 • Vekt med batteri 6,6 kg
 • Inkluderer 2x M18 ™ RED LITHIUM-ION™ 9,0 High Demand™-batterier, M12-18 hurtiglader, sidehåndtak og koffert

  Selges også uten batteri og lader.

  For å finne ut mer om den nye kombihammeren M18 CHM SDS-Max eller for å finne din nærmeste butikk, besøk www.milwaukeetool.no

  Milwaukee® M18kombihammere

  Hammertype SDS-plus SDS-Max
  Hammer-kategori Kompakt Middels Stor Maks
  Modellnummer M18 BH HD18 HX M18 CHX M18 CHPX M18 CHM
  Kapasitet 16 mm 24 mm 26 mm 28 mm 40 mm
  Nøkkelfunksjoner: Rask boring av små hull Ingen meisling Rask boring av middels store hull Egnet for mindre meislingsoppgaver Rask boring av store hull Egnet for middels store meislingsoppgaver Rask boring av store hull Egnet for store meislingsoppgaver
  Bruksområde Optimalt boreområde: Ø 5,5–13 mm

  Kompatibel med universell SDS-Plus støvavsug

  Optimalt boreområde: Ø 6–20 mm

  Antivibrasjonssystem

  HD 18 HX: Kompatibel med universell SDS-Plus støvavsug

  M18 CHX: Eget støvavsug [M18 CDEX]

  Optimalt boreområde: Ø 7–22 mm Antivibrasjonssystem

  Eget støvavsug

  [M18-28 CPDEX]

  Optimalt boreområde: Ø 16–32 mm

  Kompatibel med universell SDS-Max støvavsug [PCHDE]


  OM MILWAUKEE®

  For over 90 år siden ble det første Milwaukee-verktøyet laget i Wisconsin, USA. Siden har Milwaukee fokusert på én ting: å produsere det beste og mest slitesterke verktøyet til profesjonelle brukere. I dag er Milwaukees navn assosiert med produkter av høyeste kvalitet, lengste levetid og høyeste pålitelighet som er tilgjengelig.

  Hos Milwaukee er heavy duty mer enn bare en del av slagordet. Det er et løfte om å tilby profesjonelle brukere det beste. Milwaukees ingeniører konstruerer ikke bare verktøy. De konstruerer verktøy som løser oppgaven bedre, raskere, sikrere og mer pålitelig.

   

  Techtronic Industries (TTI) er en ledende leverandør av elektrisk verktøy til forbrukere og profesjonelle innenfor for konstruksjons- og byggebransjen. Som den nest største aktør på verdensmarkedet er TTI leveringsdyktige i totalløsninger på elverktøy og har et sterkt fokus på kvalitetsmerker og innovative produkter. TTI’s brede vifte inkluderer høykvalitets elverktøy fra Milwaukee, AEG og Ryobi samt hagemaskiner fra Homelite.


  Om AEG

  Techtronic Industries (TTI) er en ledende leverandør av elektrisk verktøy til forbrukere og profesjonelle innenfor for konstruksjons- og byggebransjen. Som den nest største aktør på verdensmarkedet er TTI leveringsdyktige i totalløsninger på elverktøy og har et sterkt fokus på kvalitetsmerker og innovative produkter. TTI’s brede vifte inkluderer høykvalitets elverktøy fra Milwaukee, AEG og Ryobi samt hagemaskiner fra Homelite.