2016-04-19 09:40Pressemelding

Milwaukee® introduserer to unike arbeidslamper i TRUEVIEW™-familien

null

Med introduksjonen av to nye belysningsløsninger utviklet for å maksimere produktivitet fortsetter Milwaukee® å utvide sin høytytende TRUEWIEW™ belysningsfamilie. M18™ TRUEVIEW™ LED-lampe med stativ og M12™ TRUEVIEW™ LED-spotlampe er unikt designet for å TILPASSE seg, UTFØRE og OVERGÅ kravene til profesjonell bruk ved å gi høyeste kvalitet av batteridrevet LED-lys på arbeidsplassen og andre steder.

TRUEVIEWER BRANSJENS FØRSTE SYSTEM AV HØYTYTENDE LED-LYS SOM VARER EN HEL ARBEIDSDAG OG SOM KOMMER I EN BÆRBAR STØRRELSE, SIER THOMAS MØLLER, TRADE PRODUCT MANAGER FOR MILWAUKEE POWERTOOLS. SOM EN DEL AV TRUEVIEWSHØYTYTENDE FAMILIE, UTNYTTER DISSE NYE LAMPENE DEN MEST AVANSERTE LED-TEKNOLOGIEN, EN ALLSIDIG PRODUKTDESIGN OG MILWAUKEE®S REDLITHIUM-ION-BATTERIER FOR ET NYTT NIVÅ AV PRODUKTIVITET PÅ ARBEIDSPLASSEN


M18TRUEVIEWLED-lampe på stativ M18™ LED-lampe på stativ er ulik alle andre bærbare arbeidslamper i markedet. Med tolv høytytende LED-lys er den i stand til å lyse opp store områder. Den gir opptil 2000 lumen lys og har tre effektmoduser for å optimalisere lysstyrken og utvide brukstiden til opptil 10 timer på lav belysning med et M18™ REDLITHIUM-ION™-batteri på 5,0 Ah. Lampen med stativ kan settes opp i løpet av noen få sekunder, og lampehodet som kan dreies og vippes kan forlenges fra 1,10 meter til over 2,20 meter for å belyse fra høyden og minimere skygger. Fordi den er bærbar, gir den økt effektivitet på arbeidsplassen og kan reduseres til 1 meter for enkel transport og oppbevaring. For ekstra holdbarhet har stativet forsterkede ben som er støtsikre og en stabil fot som beskytter mot velt, og lampehodet er beskyttet av et deksel.

M12TRUEVIEWLED spotlys

Nye M12™ LED-spotlys er det mest bærbare, høytytende spotlyset for belysning, søk og diagnostisering på arbeidsplassen. Med spotlys med en lysstråle på 650 m får brukerne muligheten til å oppdage objekter og se områder på stor avstand. Lampen har flere forskjellige innstillinger for større lysskarphet avhengig av situasjon, inkludert en strobe-modus. Den kan lyse opptil 4 timer på høy belysning og 8 timer på lav belysning med et M12™ REDLITHIUM-ION™ batteri på 4,0 Ah.


Disse LED-lysene er utstyrt med de høytytende funksjonene til TRUEVIEW™ og bruker den mest avanserte belysningsteknologien for å levere en konsekvent lysstråle, optimalisert fargetemperatur, og naturtro gjengivelse av farger og detaljer, noe som fører til et mer produktivt arbeidsområde.

De nye Trueview ™ høytytende belysningsløsninger er utrustet med Milwaukee®s REDLITHIUM-ION™ batteriteknologi, og er kompatible med henholdsvis M12 ™ eller M18 ™ batteriplatformene, som nå tilbyr over 150 verktøy totalt.


Spesifikasjoner:

M18TRUEVIEWLED-lampe med stativ (M18 SAL-0) – lenke til produktet

Maks belysning høy/medium/lav: 2000/1300/850 lumen

10 sekunders oppsett, uttrekkbar fra 1,10 m til 2,20 m

Sammenleggbar til 1 m

IP54-klassifisering for bruk i alle typer vær samt beskyttelse mot støv og vannsprut

Selges uten batteri og lader

M12™ TRUEVIEW™ spotlys (M18 SLED-0) – lenke til produktet

Maks belysning høy/medium/lav/strobe: 750 / - / 350 / 750 lumen

Strålelengde: 650 m

IP24-klassifisering for bruk i alle typer vær, tåler fall fra 1,80 m

Selges uten batteri og lader

For å finne ut mer om Milwaukee Trueviewbelysningsløsninger eller for å finne din nærmeste butikk, besøk www.milwaukeetool.no

OM MILWAUKEE®

For over 90 år siden ble det første Milwaukee-verktøyet laget i Wisconsin, USA. Siden har Milwaukee fokusert på én ting: å produsere det beste og mest slitesterke verktøyet til profesjonelle brukere. I dag er Milwaukees navn assosiert med produkter av den høyeste kvaliteten, lengste levetiden og høyeste påliteligheten som kan kjøpes for penger.

Hos Milwaukee er heavy duty mer enn bare en del av et slagord. Det er et løfte om å tilby profesjonelle brukere det beste. Milwaukees ingeniører designer ikke bare verktøy. De designer verktøy som løser oppgaven bedre, raskere, sikrere og mer pålitelig.

Techtronic Industries (TTI) er en ledende leverandør av elektrisk verktøy til forbrukere og profesjonelle innenfor for konstruksjons- og byggebransjen. Som den nest største aktør på verdensmarkedet er TTI leveringsdyktige i totalløsninger på elverktøy og har et sterkt fokus på kvalitetsmerker og innovative produkter. TTI’s brede vifte inkluderer høykvalitets elverktøy fra Milwaukee, AEG og Ryobi samt hagemaskiner fra Homelite.


Om AEG

Techtronic Industries (TTI) er en ledende leverandør av elektrisk verktøy til forbrukere og profesjonelle innenfor for konstruksjons- og byggebransjen. Som den nest største aktør på verdensmarkedet er TTI leveringsdyktige i totalløsninger på elverktøy og har et sterkt fokus på kvalitetsmerker og innovative produkter. TTI’s brede vifte inkluderer høykvalitets elverktøy fra Milwaukee, AEG og Ryobi samt hagemaskiner fra Homelite.