2017-10-25 13:18Pressemelding

MILWAUKEE® INTRODUSERER NYTT SORTIMENT ARBEIDSTØY SOM HOLDER BRUKERNE VARME PÅ ARBEIDSPLASSEN

null

I 2010 var Milwaukee® de første til å benytte batterier til elverktøy i oppvarmet arbeidstøy. Et sortiment innenfor M12-systemet som nå teller 6 forskjellige modeller. Nå lanserer Milwaukee® en ny serie med arbeidsutstyr uten batteri, utformet for å overgå tradisjonelle arbeidsklær i krevende arbeidsplassmiljøer og ekstremt vær.

GRIDIRON™ RIPSTOP POLYESTER LEVERER ENESTÅENDE HOLDBARHET UTEN BRUK AV TUNG BOMULL, GRIDIRON™ HETTEJAKKE OG GRIDIRON™ HÅNDVERKERJAKKE SETTER EN NY STANDARD FOR SOLID OG ISOLERT ARBEIDSTØY OG WORKSKIN™-UNDERTRØYEN KOMBINERER VÆRBESTANDIGHET MED KOMFORT, NOE SOM FORBEDRER DET VANLIGSTE UNDERPLAGGET HOS HÅNDVERKERE.

«Hos Milwaukee® starter vi alltid med en omfattende undersøkelse ute på arbeidsplassen for å vite mest mulig om bransjen. Etter å ha fulgt håndverkere som arbeider i kaldt vær i flere år, så vi flere utfordringer som gjentok seg, og vi utvidet vårt forskningsfokus for å forstå klesbruk, bruk av lagvis påkledning og hva som er de vanligste klærne på arbeidsplassen. Innsikten som er samlet fra denne undersøkelsen, er de avgjørende faktorene i produktdesignen vi lanserer i 2017», sier Tobias Jönsson, Junior Trade Product Manager for Milwaukee®

«Introduksjonen av vår serie med arbeidsklær gjenspeiler Milwaukees® konstante fokus på å levere salgbare løsninger. I mange tiår har fagfolk vært nødt til å velge mellom holdbarhet og bevegelighet. Milwaukee® er opptatt av å levere produkter som overgår vanlig arbeidsutstyr, og som gjør det enkelt for håndverkere å bevege seg og holde seg komfortable når de arbeider.»

Milwaukee® GRIDIRON™ hettejakke og arbeidsjakke er laget for håndverkere som trenger isolerte arbeidsklær som tåler bruk på arbeidsplassen uten ekstra vekt og nedsatt arbeidsevne. GRIDIRON™ Ripstop Polyester forsterker slitesterke områder og er 3 ganger mer slitesterkt enn 340 g bomullsstoff mot slitasje og revner, samtidig som det gir 25 % mindre vekt. Store, forsterkede verktøylommer med nagler, og en rustfri metallglidelås gir ytterligere holdbare forbedringer som forhindrer vanlige produktfeil. Jakkene er konstruert for bevegelse og maksimal produktivitet og har FREEFLEX™ stretchpaneler på ryggen, bøyde albuer og lettere materialer i områder som krever mobilitet.

Milwaukee® WorkSkin™ er det innerste laget, beregnet for kaldt vær, og er konstruert for å oppfylle kravene til hardt arbeid under kalde forhold. I motsetning til bomullsalternativer har det nye lagplagget svettesoner under armene og på øverste del av ryggen som raskt fører svette bort for å unngå fuktighet, kulde og frysing. I motsetning til lagklær for treningsbruk motstår det slitesterke stoffet nupping og motvirker lukt for å forlenge produktets levetid. Når det brukes mot huden og under ytre lag, håndterer WorkSkin™ fuktighet og kroppstemperatur for å hjelpe håndverkere med å holde seg tørre, varme og komfortable i kulda.

Enten det er på jobb eller i fritiden gir Milwaukees® Heavy Duty-arbeidsutstyr brukerne den holdbarheten og komforten de trenger uten å gå på kompromiss med produktiviteten.

Fås som:

 • Milwaukee® hettejakke (WGJHBL) – str. S–XXL
 • Milwaukee® håndverkerjakke (WGJCBL) – str. S–XXL
 • Milwaukee® WorkSkin™ lagplagg (CWBLM) – str. S–XXL
 • Finn nærmeste forhandler eller finn ut mer om det nye arbeidsutstyret og det oppvarmede sortimentet ved å besøke www.milwaukeetool.no

  OM MILWAUKEE®

  For over 90 år siden ble det første Milwaukee-verktøyet laget i Wisconsin, USA. Siden har Milwaukee fokusert på én ting: å produsere det beste og mest slitesterke verktøyet til profesjonelle brukere. I dag er Milwaukees navn assosiert med produkter av høyeste kvalitet, lengste levetid og høyeste pålitelighet som er tilgjengelig.

  Techtronic Industries (TTI) er en ledende leverandør av elektrisk verktøy til forbrukere og profesjonelle innenfor for konstruksjons- og byggebransjen. Som den nest største aktør på verdensmarkedet er TTI leveringsdyktige i totalløsninger på elverktøy og har et sterkt fokus på kvalitetsmerker og innovative produkter. TTI’s brede vifte inkluderer høykvalitets elverktøy fra Milwaukee, AEG og Ryobi samt hagemaskiner fra Homelite.


  Om AEG

  Techtronic Industries (TTI) er en ledende leverandør av elektrisk verktøy til forbrukere og profesjonelle innenfor for konstruksjons- og byggebransjen. Som den nest største aktør på verdensmarkedet er TTI leveringsdyktige i totalløsninger på elverktøy og har et sterkt fokus på kvalitetsmerker og innovative produkter. TTI’s brede vifte inkluderer høykvalitets elverktøy fra Milwaukee, AEG og Ryobi samt hagemaskiner fra Homelite.