2014-05-27 13:41Pressemelding

Milwaukee introduserer markedets eneste universale hammerstøvsuger!

null

Milwaukee utvider M12 LITHIUM-ION™-serien med markedets eneste universale hammerstøvsuger. Den er kompatibel med alle Milwaukee ® SDS-plus borhammere og de fleste av konkurrentenes maskiner med en halsdiameter på 43-59 mm. M12™ HAMMERVAC™ støvsugeren har et utskiftbart HEPA-sertifisert filter, og er drevet av et kompakt M12 REDLITHIUM-ION™ 2,0 Ah batteri.

"Milwaukee har utviklet hammerstøvsugeren som svar på den økte oppmerksomheten som har oppstått for å minimere arbeidstakernes eksponering for støv. Tidligere var det primært kun krav for utsuging i miljøer med høye hygienekrav, som for eksempel sykehus og næringsmiddelindustrien, men nå har kravet om støvoppsamling og minimal støvutvikling også spredd seg til utendørs arbeidsområder, "sier Magnus Karlsson, Trade Marketing manager for Milwaukee.

For kompatibilitet med så mange maskiner som mulig leveres den nye HAMMERVAC™ med sidehåndtak og halskrager i tre størrelser, slik at den enkelt kan tilpasses den borhammeren som brukes.

Den nye HAMMERVAC™ er også utstyrt med 3-trinns modus. I tillegg til av og på kan maskinen aktiveres automatisk når boringen starter. Det sertifiserte HEPA filteret fjerner 99,7% av alle partikler større enn 0,3 mikron. Unikt for Milwaukee M12™ HAMMERVAC™ er at filteret alene kan skiftes, noe som gjør det mulig å skifte filteret uavhengig av støvboksen. Praktisk og økonomisk.  

Magnus Karlsson understreker ytterligere at M12™ HAMMERVAC™ er kompatibel med hele
M12™-serien, med mer enn 55 forskjellige ting batteridrevne maskiner tilgjengelig. Verktøy som alle bruker samme batteri og lader.

Ny kompakt M18 SDS-plus borhammer

I tillegg til lanseringen av M12 ™ HAMMERVAC ™ lanserer Milwaukee også den kompakte M18 BH SDS-plus borhammer. Med en lengde på kun 305 mm og en vekt på 1,9 kg, genererer borhammeren en slagenergi på hele 1,2 joule.

Med sitt kompakte og ergonomiske design har den nye industritilpassede borhammeren en optimalisert borkapasitet og en maksimal hastighet som øker produktiviteten for de vanligste oppgavene. Den nye M18 bh gir mulighet  for å velge mellom to modus - hammer eller bormodus. Med maksimal borkapasitet på 16 mm i betong klarer M18 BH  80% av alle hull som bores.
Samtidig betyr økt ergonomisk komfort og lavt vibrasjonsnivå (10 m/s2) redusert belastning for brukeren under langvarig bruk.

Drevet av Milwaukees revolusjonerende M18 REDLITHIUM-ION™ 4,0 Ah batteri er den kompakte SDS-plus borhammeren kompatibel med den omfattende M18™-serien, som i likhet med M12™-serien har mer enn 55 batteridrevne maskinene tilgjengelig.  Verktøy som alle kan brukes med samme batteri og lader!

Mer informasjon
Hvis du vil ha mer informasjon, kan du kontakte Magnus Karlsson på
tlf. (+46) 705 43 95 71 eller e-post: magnus.karlsson@tti-emea.com.Finn nærmeste Milwaukee-forhandler ved å kontakte kundeservice på telefon 800 124 93. Mer informasjon om Milwaukees produkter finner du på www.milwaukeetool.no.

Om Milwaukee
For 90 år siden ble det første Milwaukee-verktøyet laget i Wisconsin i USA. Siden da har Milwaukee fokusert på én visjon: å produsere de beste og mest slitesterke elektriske verktøyene til profesjonelle brukere. I dag er Milwaukee et navn som forbindes med produkter av den høyeste kvalitet, lengste levetid og største pålitelighet som kan kjøpes for penger.

Hos Milwaukee er heavy duty mer enn en del av et motto. Det er et løfte om å tilby det beste til profesjonelle brukere. Milwaukees ingeniører skaper ikke bare verktøy. De skaper verktøy som løser oppgaven bedre, raskere, sikrere og mer pålitelig. Verktøy som aldri svikter deg. Verktøy som står distansen ut.


Techtronic Industries (TTI) er en ledende leverandør av elektrisk verktøy til forbrukere og profesjonelle innenfor for konstruksjons- og byggebransjen. Som den nest største aktør på verdensmarkedet er TTI leveringsdyktige i totalløsninger på elverktøy og har et sterkt fokus på kvalitetsmerker og innovative produkter. TTI’s brede vifte inkluderer høykvalitets elverktøy fra Milwaukee, AEG og Ryobi samt hagemaskiner fra Homelite.


Om AEG

Techtronic Industries (TTI) er en ledende leverandør av elektrisk verktøy til forbrukere og profesjonelle innenfor for konstruksjons- og byggebransjen. Som den nest største aktør på verdensmarkedet er TTI leveringsdyktige i totalløsninger på elverktøy og har et sterkt fokus på kvalitetsmerker og innovative produkter. TTI’s brede vifte inkluderer høykvalitets elverktøy fra Milwaukee, AEG og Ryobi samt hagemaskiner fra Homelite.