2016-04-25 08:59Pressemelding

MILWAUKEE® INTRODUSERER INTEGRERT VERKTØYSPORING FOR ALLE ONE-KEY™-VERKTØY.

null

Milwaukee® ONE-KEY™ er den første digitale plattformen for verktøy på arbeidsplassen. Ved å integrere bransjeledende elektronikk med et spesialutviklet skybasert program, gir ONE-KEY™ et nytt nivå av kontroll og tilgang til informasjon som revolusjonerer måten arbeidet blir gjort på. Dette endrer også måten verktøyet blir brukt på, og bidrar til å løse brukerproblemer og frustrasjoner som bransjen aldri tidligere har vært i stand til å løse.

Siden lanseringen av ONE-KEY™-appen i februar 2016 har vi sett en rekke løsninger som har fått avgjørende betydning – verktøykontroll, lagerstyring og verktøyrapportering – alle rettet mot å låse opp den digitale arbeidsplassen. Og nå introduserer Milwaukee® en oppdatert app som kan lastes ned gratis, med bransjens første integrerte sporingsløsning for verktøy.

I FEBRUAR INTRODUSERTE MILWAUKEE® VERKTØYKONTROLL, LAGERSTYRING OG VERKTØYRAPPORTERING. NÅ er DEN NYE integrerte verktøysporingen tilgjengelig i alle ONE-KEY-aktiverte verktøy, som gjør det mulig for brukeren å se når og hvor et verktøy er blitt brukt gjennom ONE-KEY-systemet.

Den nye integrerte verktøysporingen gir full oversikt over hvordan og hvor ONE-KEY™-kompatible verktøy blir brukt på tvers av nettverk av arbeidsplasser og brukere. ONE-KEY™-appen vil automatisk holde oversikt over forrige gang den var innenfor en radius av 30 meter fra verktøyet, slik at du kan finne det verktøyet du mangler raskere og samtidig øke ansvarliggjøringen i gruppen. Som den første til å integrere denne teknologistandarden i verktøy, tilbyr ONE-KEY™ verktøysporing en gratis, brukervennlig nett- og mobilplattform for å holde et virtuelt øye med ting når du ikke kan. Hvordan fungerer det?

  • ONE-KEY™-appen vil spore alle kompatible verktøy innenfor en rekkevidde av 30 meter fra telefonen. Ved å bygge inn funksjonaliteten i verktøyet og ikke batteriet, vil alle verktøy kunne spores selv om batteriet ikke er oppladet eller koblet til.

  • ONE-KEY™-appen vil automatisk lagre tidspunkt og sted sist verktøyet var innenfor rekkevidde. Hvis du har glemt et verktøy, kan du åpne appen og enkelt finne det siste stedet og tidspunktet du var innenfor 30 meter fra verktøyet.
INTEGRERT VERKTØYSPORING ER DET FØRSTE AV SITT SLAG I BRANSJEN

Hvis du har mistet et verktøy, kan du utvide søket ved hjelp alle som har ONE-KEY™-appen. Du kan velge å motta et varsel via SMS eller e-post når andre telefoner med ONE-KEY™-appen kommer innenfor en radius av 30 meter fra verktøyet ditt.


Verktøysporingen utnytter infrastrukturen i din smartenhet, og unngår dermed kostbar sporings-teknologi ved å levere sanntids oppdateringer av hvor verktøyet ditt befinner seg der ONE-KEY™-appen finnes.

Oppdatering av Milwaukee® ONE-KEY™-appen er tilgjengelig via datamaskinen fra vår hjemmeside www.milwaukeetool.no/ONE-KEY, eller via app-grensesnittet på kompatible Android- og iOS-smarttelefoner.


Se en video som viser bruken av ONE-KEY-appen, eller finn din nærmeste butikk på www.milwaukeetool.no

OM MILWAUKEE®

For over 90 år siden ble det første Milwaukee-verktøyet laget i Wisconsin, USA. Siden har Milwaukee fokusert på én ting: å produsere det beste og mest slitesterke verktøyet til profesjonelle brukere. I dag er Milwaukees navn assosiert med produkter av den høyeste kvaliteten, lengste levetiden og høyeste påliteligheten som kan kjøpes for penger.

Hos Milwaukee er heavy duty mer enn bare en del av et slagord. Det er et løfte om å tilby profesjonelle brukere det beste. Milwaukees ingeniører designer ikke bare verktøy. De designer verktøy som løser oppgaven bedre, raskere, sikrere og mer pålitelig. 

Techtronic Industries (TTI) er en ledende leverandør av elektrisk verktøy til forbrukere og profesjonelle innenfor for konstruksjons- og byggebransjen. Som den nest største aktør på verdensmarkedet er TTI leveringsdyktige i totalløsninger på elverktøy og har et sterkt fokus på kvalitetsmerker og innovative produkter. TTI’s brede vifte inkluderer høykvalitets elverktøy fra Milwaukee, AEG og Ryobi samt hagemaskiner fra Homelite.


Om AEG

Techtronic Industries (TTI) er en ledende leverandør av elektrisk verktøy til forbrukere og profesjonelle innenfor for konstruksjons- og byggebransjen. Som den nest største aktør på verdensmarkedet er TTI leveringsdyktige i totalløsninger på elverktøy og har et sterkt fokus på kvalitetsmerker og innovative produkter. TTI’s brede vifte inkluderer høykvalitets elverktøy fra Milwaukee, AEG og Ryobi samt hagemaskiner fra Homelite.